Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این صفحه های گمشده داستان خیلی جالبن :book:
تو یکیش در مورد اره برقی نوشته بود تا یک ساعت همش می ترسیدم الانه که یکی با اره برقی بپره دو نصفم کنه،همش اره برقی رزیدنت اویل 4 تو ذهنم بود بالاخره این یارو با اره پیداش شد با اینکه در اون لحظه به ترسناکی اره اویل 4 نبود اما چیزی که توی اون صفحه خوندم در طول این یک ساعت آرامش رو ازم گرفته بود.:bash:
واقعا سبک روایت داستان بازی شاهکاره :excited:

niiice

تنها بازی بود که حس بازی های قدیم رو 2باره واسم زنده کرد.خیلی بازی های قشنگ تو این نسل اومد و رفت ولی این بازی واقعآ موندگار هست .اگه این ریمدی نبود واقعآ من یکی که دیگه داشتم دلزده میشدم از این سبک تکراری بازی ها. امتیاز 9.5 از 10 .درسته اشکالاتی داره ولی مهم برای من لذت بی نظیر این بازی هست که به شخصه از هیچ بازی انقدر لذت نبرده بودم.

اقا اينك اهنگ هاي پاياني رو بزاريد.اگه نميشه يكي بگه چطوري ميشه از روش record كرد؟اصلا ميشه يا نميشه؟خيلي اهنگاش خواستار داره.اگه ميشه يكي اقدام كنه.
ممنون

من تازه 360 گرفتم و تنها بازیی که تاکنون رفتم و از لحاظ گرافیکی چیزی از PC کم نداشته همین بوده! واقعا خیلی کارش درسته.
یک سوال off topic از کسایی که ریویوهای gametrailers رو دیدن دارم و اونم اینه که چرا ریزوله بازیهای 360 توی ریویوها بیشتره؟

خبرش را گذاشتند ولی یه بارم اینجا میگم . این DLC که قراره بیاد کاملا رایگان هست و جالبش اینه که گفتند یک بازی کاملا جدا از خط داستانی بازی اصلی هست و کلا یه بازی جدید به حساب میاد و قراره july 27 عرضه بشه .
اسم DLC هم The Signal نام گذاری شده حالا این DLC چند ساعت گیم پلی داره هنوز چیزی نگفتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or