Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شایعه شده بازی 12 تا اپیزود هست که 6 تاش تو DLC ـها میاد به صورت هر DLC یک قسمت از بازی البته Remedy قبلا گفته به ترتیب با این DLC ـها باگهای بازی برطرف میشه و گرافیک بالاتر میره...
فکر کنم اینم یه راه حل جدید مایکروسافتی ($M) برای بازی هست ناقص دادن بازی از روی عمد بعد کامل کردنش با پول بیشتر گرفتن....
اگه اینجوری باشه حتما باید برم یه ارجینال بخرم ...
دوست عزیز منبعتون رو لطف میکنید؟

توی یکی دو تا فروم دیدم دوست عزیز گفتم که شایعه هست ولی به شکل عجیبی تو چندتا فروم تکرار شده بود از جمله یکی فرومه alan wake بود و منطقیم به نظر میاد قبلا گفته بودن بازی شبیه سریال هست فکر میکنم منظورشون این بوده که مثلا هر هفته یک اپیزود از بازیو میزارن برای DL کردن.

توی یکی دو تا فروم دیدم دوست عزیز گفتم که شایعه هست ولی به شکل عجیبی تو چندتا فروم تکرار شده بود از جمله یکی فرومه alan wake بود و منطقیم به نظر میاد قبلا گفته بودن بازی شبیه سریال هست فکر میکنم منظورشون این بوده که مثلا هر هفته یک اپیزود از بازیو میزارن برای DL کردن.

اگر هم اینطور باشه ، بعدا مثله تمامه بازیهایی که DLC داشتن یه نسخه کامل شده هم بیرون میاد ، چون خیلی ها ممکنه امکانه دانلود رو نداشته باشن;)
مثلا: GTA4 ، burnout , borderlands ,midnightclub ,.....
پس نگرانی در این مورد بیمورده ، چون MS از روزه اول هم فقط به فکره $ بوده و بس.

سلام. یه ساعتی بازی کردم باید بگم فوق العاده بود. مخصوصا داستان و گیم پلی روون بازی

یه سوال :

این فلاسکای قهوه تو بازی به چه درد میخورن ؟:biggrin1:

سلام. یه ساعتی بازی کردم باید بگم فوق العاده بود. مخصوصا داستان و گیم پلی روون بازی

یه سوال :

این فلاسکای قهوه تو بازی به چه درد میخورن ؟:biggrin1:

فلاسکا یه چیز تو مایه های همون دونه دونه کاغذ هایی هستش که جمع میکنی طی روند مرحله ها و بازی
جزوی از داستان بازی نیست لزومی هم نداره که حتما جمعشون کنی ولی
به درک بیشتر داستان کمک میکنه

من هنوز بازی به دستم نرسیده. قطعا داستانش را می‌نویسم.
به نظر من نمیشه!:biggrin1:
تمام لذتش به اینه که با صدای خسته و سرد الان برید تو جو خفن بازی!
تمام لذتش به اینه که هر جا یه سکریپت پیدا کردی بخونی تا هم یه سری اطلاعات بدست بیاری هم برات سوالات جدیدی بوجود بیاد و مثل خود الان گیج بشی!
تمام لذتش به اینه که تمام رادیوها و تلویزیون ها رو پیدا کنی و بهشون توجه کنی تا متوجه روایت داستان بی نظیر بشی و ...
البته شوخی کردم. قطعا حرکت مفیدی خواهد بود.
من فعلا 3 تا اپیزود بازی کردم.
ببخشید دوستان . بازی هنوز تا ریلیز جهانی چند روز مونده , اگه الان بازی کنم و اچیومنت هم بگیرم , وصل شم به live احتمال شناسایی هست ؟
نه، بازی تقریبا همه جا عرضه شده! تاریخ عرضه ی بازی جلو افتاد.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی نمتونه کمک کنه . ؟
تو اپیزود چهار اونجا که از ساختمان باید فرار کنیم و یک گوی هم افتاده دنبالمون چی کار باید کرد ؟

اول که اینجا جای این سوال نیست
بایست جلوی در روبه حیاط وقتی گوی امد به سمتت جا خالی بده تا دره بشکنه

منم این بازیو گرفتم . الان اپیزود 2 اونجام که rusty رو میکشن. بازی واقعا قشنگیه. گرافیکش تو شب فراتر از

انتظارم بود ولی تو روز برآورده نکرد. در کل نمره ی 9 خوبه.

سام علیک...
چار اپیزودشو بازی کردم.
خوشمان آمد.
این اپیزوده 4
یعنی با اعصابو روانت بازی میکنه بد فرم. مخصوصا اون جا که تو مزرعه ذرت آسمون قرومبه:cheesygri میاد!؟
اونجا هم که زهره ماری میخورن و همه چیز روشن میشه واقعا یه شاهکاره...
بعد ایبرت میگه گیم هنر نیست. آخه لامصب پ هنر چیه ؟
بازم میگم سایلنت هیل تو بازیهای horror و روانشناسانه به یه چیزی رسیده که واقعا عجیبه!!! بعدا توضیح میدم.
aw سرآغازه یه شاهکاره...:cheesygri

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or