Alan Wake در چه مرحله‌ایست؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
images

Alan Wake هم اکنون در مرحله پولیش و رفع اشکال به سر می‌برد. Markus Maki از سوی تیم Remedy در مورد پیشرفت کار چنین توضیح داد:

" میلیون‌ها نکته ریز و درشت هست که تیم در حال کار بر روی آن‌ها می‌باشد. برای مثال قسمت اعظم صداگذاری‌ها کامل شده و به کیفیت مطلوب رسیده‌اند."

وی افزود:" موتور گرافیکی بازی نسبت به آنچه که قبلا دیدید، بهینه‌سازی شده است. نتیجه کار را در تریلر و عکس‌های جدید خواهید دید".

او در مورد اینکه چه هنگامی تریلر جدید بازی منتشر می‌شود، نظری نداد.

Source

او در مورد اینکه چه هنگامی تریلر جدید بازی منتشر می‌شود، نظری نداد.
من یکی که ارزو دارم تا قبل از عرضه بازی هیچ تریلری ازش بیرون نیاد-اینقدر تریلر های بازی ها رو دیدیم دیگه
بازی برامون مزه نداشتش
اتفاقا این اثر توی این نسل امارـه کمترین عرضه شات و ویدئو و تریلر رو داره. تو بخوای هم اونها منتشر نمیکنن :biggrin1:.
:biggrin1:
درد دل مارو تازه کردیا:biggrin1:دستشون درد نکنه- اون چنتا هم زیر سیبیلی رد شده ها:biggrin1::-"

آخرین ویرایش:
من یکی که ارزو دارم تا قبل از عرضه بازی هیچ تریلری ازش بیرون نیاد-اینقدر تریلر های بازی ها رو دیدیم دیگه
بازی برامون مزه نداشتش
اتفاقا این اثر توی این نسل امارـه کمترین عرضه شات و ویدئو و تریلر رو داره. تو بخوای هم اونها منتشر نمیکنن :biggrin1:.

ممنونم مهدی جان.:p
" میلیون‌ها نکته ریز و درشت هست که تیم در حال کار بر روی آن‌ها می‌باشد. برای مثال قسمت اعظم صداگذاری‌ها کامل شده و به کیفیت مطلوب رسیده‌اند."

وی افزود:" موتور گرافیکی بازی نسبت به آنچه که قبلا دیدید، بهینه‌سازی شده است. نتیجه کار را در تریلر و عکس‌های جدید خواهید دید".
:love:
واقعا این بازی یه شاهکار تمام عیاره.:love:

آخرین ویرایش:
اگه از E3 سطح گرافیکی رو بالاتر ببرن دیگه خداوند رحمان رحم کنه!!
ممنون مهدی جان...
اگه ساخت بازی تموم شده پس چرا این قدر دیر میاد.
فکر کنم بحث زمان بندی و تلف نشدن(زبونم لال!)IP های جدید باشه...

images
موتور گرافیکی بازی نسبت به آنچه که قبلا دیدید، بهینه‌سازی شده است. نتیجه کار را در تریلر و عکس‌های جدید خواهید دید".

Source

خدا به خیر کنه:((دیگه چیکار میخوان بکنن:((فکر کنم باید تو نمایش بعدی دعوامون سر این باشه که این عکسها واقعی نیستن و روتوشن:biggrin1::laughing:

این بازی اگه اون چیزی که ازش انتظار دارند رو براورده نکنه فاجعه به بار میاد ... بازی خیلی پرهزینه و زمانبر هست ... امیدوارم نظر منتقدان رو جلب کنه

یکی از دلایلی که باعث شده 360 رو هنوز نداخته باشم همین alan هستش...
با اینکه خیلی منتظرش هستم ترجیح میدم دیر تر بیاد ولی بی عیب و نقص بیاد

امیدوارم یه خورده این لباس آلن رو درست کنن
آدم فکر می کنه آلن یه 7-8 سالی لباساش رو نشسته از بس عرق کرده مثل چوب سفت شده و چین برداشته:biggrin1:.از دور زیاد معلوم نیست ولی از نزدیک خیلی تابلو هست.توی یه تریلر هم یه یارو از این کاپشن بادکنکی ها پوشیده وقتی داره با دستاش بازی می کنه و دیالگ میگه شبیه آدم ها ناقص میشه و دستاش از هیکلش کوچیک تر به نظر میاد:biggrin1:.محیط بازی مشکلی نداره بعضی از کاراکتر ها و کاستومشون هنوز خیلی کار داره و اگه بخوان این جوری بازی رو بدن بیرون از نظر گرافیکی خیلی لطمه می خوره
انیمیشن های آلن هم بعضی اوقات یه خورده غیر طبیعیه مثل چرخیدن و جاخالی دادنش.یه جورایی آدم حس می کنه آلن توی بیشتر از 8 جهت نمی تونه حرکت کنه و یه دور طبیعی و کامل بزنه.

انقدر از این بازی گفته شده و انقدر بازیبازهارو تو کف گذاشته که این بازی برای بازیبازها یه بت شده و باید انقدر فوق تصور باشه که بازیبازهارو راضی کنه که امیدوارم اینطور باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or