Alan Wake در انحصار ماکروسافت نیست! برای X360 کنسل شد؟ و...

rezaigi2004

کاربر سایت
خبر نشد نشد حالا از این بازی یعنی Alan Wake اطلاعاتی بروز کرد که برخی 360 داران رو متحیر کرد!
در فروم رسمی استدیو Alan Wake اعلام شده هیچ یک از عنوان یا عناوین Alan Wake جز IP کمپانی ماکروسافت محسوب نمیشوند و این عنوان برای ماکروسافت به عنوان first-party title لحاظ نمیشود.

حالا باز مدیر فروم اومده اینو گفته : Remedy is acting as a third party developer for Microsoft Game Studios

بعد از این قضیه سریعا همه بر این باور شدند که بازی برای 360 کنسل شده یا برای پلتفرم دیگه هم منتشر میشه حال 1UP اعلام کرد: Alan Wake not cancelled for Xbox 360

آخرین ویرایش:
درود
MGS اینقدر از نظر مالی و ساختن این شاهکار روی پلتفرم هاش با Remedy همکاری کرده و میکنه که عمرا این بازی برای پلتفرم دیگه ای بیاد ;). شاید IP یش برای MGS نباشه ولی ناشرش که هست :biggrin1:.

اگه من جایMicrosoft بودم به شدت از این عنوان حمایت همجوره میکردم .
با این حال Alan Wake روی هر کنسولی میخواد بیاد فقط روی XBOX360 بیاد.
گرچه این سازن ده های بازی هزار جور حرف میزنن اما میبینی اخرش بازی Multi Platform میشه یا از انحصار میاد بیرون نظیر Oblivion-Resident Evil 4 و نمونه بارز 3 Devil May Cry که ترکوند و برای 360-PC میاد .
به نظر من Alan Wake بازی بسیار شگفت انگیزی هست.

من با جمله اولتون موافقم اما بقیه یمقدار مورد داره با اجازه از دوستان :اولا DEVIL MAY CRY 4 نه 3 دوما هیچکدام از ما نمیدونه شاید حمایت مالی ماکرو باعث این کار شده باشه . شاید عنوان بعدی این بازی ( که قطعا اعلام میشه ) . در انحصار PS3 یا کنسولای نسل بعد بیفته PS4 باشه .
شاید باور نکنید اگه NINJA 2 یا MASS EFECT برای PS3 بیاد خدا شاهد ناراحت میشم چون این دو بازی با این کنسول شگفتی آفریدن و بهترین اعلام شدن . ;) میدونم هر دو طرف این احساس را دارند و اگه میگن مثلا littlebigplanet برای 360 بیاد این عنوان و PS3 بوجود آورد و اگه میگیم مثلا NINJA 2 اگه هم با آمدنش در PS3 امتیاز بیشتری میگرفت باز هم 360 آن را معرفی کرد و باعث آمدنش شد . :biggrin1: برای من زور داره هر دو طرف یه بازی از انحصار در بیاد ( اگه همون اول اعلام بشه برای هر دو کنسول بیاد ایرادی نداره اما دیگه وسطاش نه :biggrin1:)

ببخشید اگه قشنگ حرف نزدم . صدای تلویزیون اذیتم میکنه ;)

انم تكذيب خبر از طرف مدير remedy

همينطور كه گفتم ناشرش مايكروسافت و انحصاري براي دو پلتفرم xbox360 و pc مياد و خبري از نسخه ps3 نيست .

Mika Reini, the office manager at Remedy Games (developer of Alan Wake,) has confirmed in the official forum that the rumor of a "big Microsoft's first-party title" getting cancelled has nothing to do with Alan Wake. The official forum moderator's announcement:

"Moderator Note:

Alan Wake is NOT the Xbox360 game rumoured to be cancelled. Please see the comment by MikaRMD at the bottom of this thread.

Also please note that Microsoft still has exclusive publishing rights to Alan Wake (regardless of the fact that Remedy is a third party developer and owns the IP) and as such Alan Wake is NOT going to appear on the PlayStation 3] . It is a PC and Xbox 360 title."

MikaRMD (Miki of Remedy) wrote: "This rumor has nothing to do with Alan Wake as we're busy developing the kick-ass game you've been waiting for (unless someone forgot to tell us about it... )"

آخرین ویرایش:
من با جمله اولتون موافقم اما بقیه یمقدار مورد داره با اجازه از دوستان :اولا DEVIL MAY CRY 4 نه 3 دوما هیچکدام از ما نمیدونه شاید حمایت مالی ماکرو باعث این کار شده باشه . شاید عنوان بعدی این بازی ( که قطعا اعلام میشه ) . در انحصار PS3 یا کنسولای نسل بعد بیفته PS4 باشه .
شاید باور نکنید اگه NINJA 2 یا MASS EFECT برای PS3 بیاد خدا شاهد ناراحت میشم چون این دو بازی با این کنسول شگفتی آفریدن و بهترین اعلام شدن . ;) میدونم هر دو طرف این احساس را دارند و اگه میگن مثلا littlebigplanet برای 360 بیاد این عنوان و PS3 بوجود آورد و اگه میگیم مثلا NINJA 2 اگه هم با آمدنش در PS3 امتیاز بیشتری میگرفت باز هم 360 آن را معرفی کرد و باعث آمدنش شد . :biggrin1: برای من زور داره هر دو طرف یه بازی از انحصار در بیاد ( اگه همون اول اعلام بشه برای هر دو کنسول بیاد ایرادی نداره اما دیگه وسطاش نه :biggrin1:)

ببخشید اگه قشنگ حرف نزدم . صدای تلویزیون اذیتم میکنه ;)

بله حق با شماست سازنده ها برای ساخت بازی کنسول رو مورد برسی قرار میدن .
در ضمن همونطور که خودتون گفتید ما از پشت پرده خبر نداریم !

آخه این حرف مسخرست که کنسل شده باشه مگر دلش کشیده باشه که ماکروسافت با خاک یکیش کنه شاید مولتی شده باشه در غیر این صورت شرط میبندم ماکروسافت سرتاپاش را بخره تا دیگه یادش بره حتی اسم کنسل به زبون بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or