Alan Wake در انحصار ماکروسافت نیست! برای X360 کنسل شد؟ و...

rezaigi2004

کاربر سایت
خبر نشد نشد حالا از این بازی یعنی Alan Wake اطلاعاتی بروز کرد که برخی 360 داران رو متحیر کرد!
در فروم رسمی استدیو Alan Wake اعلام شده هیچ یک از عنوان یا عناوین Alan Wake جز IP کمپانی ماکروسافت محسوب نمیشوند و این عنوان برای ماکروسافت به عنوان first-party title لحاظ نمیشود.

حالا باز مدیر فروم اومده اینو گفته : Remedy is acting as a third party developer for Microsoft Game Studios

بعد از این قضیه سریعا همه بر این باور شدند که بازی برای 360 کنسل شده یا برای پلتفرم دیگه هم منتشر میشه حال 1UP اعلام کرد: Alan Wake not cancelled for Xbox 360

آخرین ویرایش:
بالاخره چی شد کنسل شد نشد ؟ انحصاری هستش یا نه؟
اگه میشه یه نتیجه گیری درست از مجموع خبرها بزار یکم گنگ هستش . یعنی هوس کردن روی پلتفورم های دیگه هم بدن این بازیو ؟ که البته زیادم دور از حقیقت نمیتونه باشه . جدیداَ همه دارن انحصار رو میشکنن .
به قولی گفتنی مایه رو بچسب :biggrin1:

بالاخره چی شد کنسل شد نشد ؟ انحصاری هستش یا نه؟
اگه میشه یه نتیجه گیری درست از مجموع خبرها بزار یکم گنگ هستش . یعنی هوس کردن روی پلتفورم های دیگه هم بدن این بازیو ؟ که البته زیادم دور از حقیقت نمیتونه باشه . جدیداَ همه دارن انحصار رو میشکنن .
به قولی گفتنی مایه رو بچسب :biggrin1:

بعد از این قضیه سریعا همه بر این باور شدند که بازی برای 360 کنسل شده یا برای پلتفرم دیگه هم منتشر میشه حال 1UP اعلام کرد: Alan Wake not cancelled for Xbox 360

آقا رضا خواهشن عکس بزرگ تو صفحه نزار ، ما که dial-up داريم 2 ساعت طول میکشه صفحه load شه
بعد ريتم صفحه هم به هم میريزه ، من الان نصفه جملتو نتونستم بخونم
ممنون

من نمي دونم چرا مايكروسافت اينقدر توي انحصاري كردن بازيها براي كنسولش متذلزل نشون داده هر دفعه اخباري شنيديم منبي بر اينكه فلان بازي انحصاري 360 براي PS3 يا كنسول ديگري ، حتي به صورت شايعه (حتي واسه Gears Of War هم شايعه ساخته بودن ديگه كم مونده بود بگن Halo براي PS3 ) . نمي دونم چرا اين شايعات براي بازيهاي سوني اتفاق نمي افته اينجاست كه يه علامت ! مي مونه . يواش يواش اين مايكروسافت داره مي ره رو اعصاب آدم اون از Mass Effect كه IP رو هواست معلوم نيست مال كدوم يك از اين سه شركته كه مسلما براي مايكروسافت نيست و اشتباه بزرگي كرد حالا اينم از Alan Wake . چي شد اون همه تعريف و تمجيد از مايكروسافت و قرار بود هر بازي اي كه اين شركت (Remedy) مي سازه ناشرش مايكرو باشه و حمايت هاي مالي و فلان بي سار . قضيه خيلي بو ميده چطور تا حالا چيزي نگفتن !؟!!؟ :confused: :thinking:

من نمي دونم چرا مايكروسافت اينقدر توي انحصاري كردن بازيها براي كنسولش متذلزل نشون داده هر دفعه اخباري شنيديم منبي بر اينكه فلان بازي انحصاري 360 براي PS3 يا كنسول ديگري ، حتي به صورت شايعه (حتي واسه Gears Of War هم شايعه ساخته بودن ديگه كم مونده بود بگن Halo براي PS3 ) . نمي دونم چرا اين شايعات براي بازيهاي سوني اتفاق نمي افته اينجاست كه يه علامت ! مي مونه . يواش يواش اين مايكروسافت داره مي ره رو اعصاب آدم اون از Mass Effect كه IP رو هواست معلوم نيست مال كدوم يك از اين سه شركته كه مسلما براي مايكروسافت نيست و اشتباه بزرگي كرد حالا اينم از Alan Wake . چي شد اون همه تعريف و تمجيد از مايكروسافت و قرار بود هر بازي اي كه اين شركت (Remedy) مي سازه ناشرش مايكرو باشه و حمايت هاي مالي و فلان بي سار . قضيه خيلي بو ميده چطور تا حالا چيزي نگفتن !؟!!؟ :confused: :thinking:
آره حتما اون سونی که تو این نسل بالای 50 درصد از بازی های انحصاریشو از دست داده اصلا متزلزل نشون نمی ده؟:)
جدا این همه بازی انحصاری سونی که بعضی هاش حتی باعث شد ps بازا چند روز خواب نداشته باشند از دست ps در اومد رو شما یعنی ندیدی؟

خبر نشد نشد حالا از این بازی یعنی Alan Wake اطلاعاتی بروز کرد که برخی 360 داران رو متحیر کرد!
در فروم رسمی استدیو Alan Wake اعلام شده هیچ یک از عنوان یا عناوین Alan Wake جز IP کمپانی ماکروسافت محسوب نمیشوند و این عنوان برای ماکروسافت به عنوان first-party title لحاظ نمیشود.

حالا باز مدیر فروم اومده اینو گفته : Remedy is acting as a third party developer for Microsoft Game Studios

رضا بجون ممد من خواستم خبرو بدم دیدم خبرش و بدم مثل دوران مغول میشه خواستم pm بدم خبرو بزاری که خودت گذاشتی . اما حالا باید صبر کنیم ببینیم چه بر سر این عنوان میاد . تا اینجا که برای 360 و pc میاد پس حتما علتی داشته خبر گذاشته شده.:biggrin1::biggrin1:

آره حتما اون سونی که تو این نسل بالای 50 درصد از بازی های انحصاریشو از دست داده اصلا متزلزل نشون نمی ده؟:)
جدا این همه بازی انحصاری سونی که بعضی هاش حتی باعث شد ps بازا چند روز خواب نداشته باشند از دست ps در اومد رو شما یعنی ندیدی؟
نه اشكان من راجع بازيهايي صحبت كردم كه ناشرشون يا مايكروسافته يا سوني تا حالا وجدانا ديدي خبري يا حتي شايعه اي شنيده باشي كه مثلا فلان بازي كه ناشرش خود سوني هست مثلا براي 360 يا هر پلتفورم ديگه اي عرضه بشه . ولي تا دلت بخواد شايعه و خبر در مورد بازيهايي كه خود مايكرو ناشرشون هست شنيده ميشه نمونه هاش هم كه فكر كنم توي همين سايت كم نباشن مثل همون كه بالا گفتم منظور من اين بود نه اون بازيهايي كه ناشرشون اصلا اين دو شركت نيستن و من توي اين مورد سوني رو تحسين مي كنم كه توي اين مورد خيلي عالي و محكم عمل كرده تا كسي به خودش اجازه درست حتي شايعه ي در مورد بازيهاشو نداشته باشه . ;)

من یه یاد آوری بکنم که احتمالاَ همه یادشون هستش که قبل از آمدن این نسل از کنسولها بحث سر این بود که انحصار بازیها برداشته بشه . حالا ممکنه که بازیهایی که خود شرکتها می سازن یا ساپورترشون هستن نشه تازه ممکنه که با این وضع فکر کنم باید منتظر خیلی اتفاقات دیگه هم باشیم .
باتشکر

شايعه شديدا بو ميده!!!!!!!!!!!!!!!!
چون اگر اين عنوان كنسل بشه يكي از برترين عنوان هاي xbox360كه به نظر من ارزشش با بازي هايي مثل halo3و gowبرابر هستش.
ميشه لينك خبر رو بدين اقا رضا؟؟؟؟

چون اگر اين عنوان كنسل بشه يكي از برترين عنوان هاي xbox360كه به نظر من ارزشش با بازي هايي مثل halo3و gowبرابر هستش.
این عنوان به هیچ وجه کنسل نشده فقط یکی از مدیرای remedy تو forum اصلی بازی نوشته که ما یک first party برای مایکروسافت نیستیم بلکه third party هستیم و مایکروسافت ip هیچ کدام از بازی های remedy رو در اختیار نداره.

شما برو توسایت خود آلن ویک یا
http://www.n4g.com/News-82334.aspx
ببخشید اگه خبر از اینجا نبوده ;)

همينطور كه اشكان جان گفت ip بازي دست مايكروسافت نيست .
اين معنيش اين ميشه كه بازي فقط در انحصار مايكروسافت نيست كه مثلا براي هميشه براي پلتفرم هاي مايكروسافت (pc و xbox360 ) باشه مايكروسافت فقط ناشرش هست و ممكنه بعد از مدتي براي پلتفرمهاي ديگه هم بياد ولي اينم دليل نميشه كه حتما براي پلتفرم ديگه هم بياد يعني تصميم را remedy ميگيره كه بياد يا نياد و مايكروسافت دخالتي نداره .
مثل همين بازي masseffect .
يا مثل همين mgs4 كه سوني هيچ دخالتي توش نداره و دست سازنده ها هست كه بازي براي پلتفرم ديگه بياد يا نياد ولي ميبينين كه باز انحصاري براي ps3 هست .
ديگه اين كنسل شدن براي xbox360 از كجا اومد ؟!
وقتي ناشر خود مايكروسافت هست چطور ميخواد كنسل بشه .
پس خيالتون تخت هيچ اتفاق بزرگي نيوفتاده و بازم ميگم كه همه چي به پول بستگي داره و اگه سوني كمي پول براي remedy نشون بده بازي براي ps3 هم مياد و اگه از اون طورف هم مايكروسافت دست بكار بشه ..............:-"

اگه من جایMicrosoft بودم به شدت از این عنوان حمایت همجوره میکردم .
با این حال Alan Wake روی هر کنسولی میخواد بیاد فقط روی XBOX360 بیاد.
گرچه این سازن ده های بازی هزار جور حرف میزنن اما میبینی اخرش بازی Multi Platform میشه یا از انحصار میاد بیرون نظیر Oblivion-Resident Evil 4 و نمونه بارز 3 Devil May Cry که ترکوند و برای 360-PC میاد .
به نظر من Alan Wake بازی بسیار شگفت انگیزی هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or