Alan Wake دانلودي به كاملي يك بازي برروي ديسك

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
wake.jpg

بعد از اينكه AW جديد تاييد شد و طرفداران بازي متوجه اين شدند كه بازي فقط برروي XBL عرضه خواهد شد كمي ناراحت شدند.
اما Remedy از اين امر دفاع كرد و گفت بازي ما ساختمان يك بازي كامل كه برروي ديسك عرضه ميشود را دارد.

رئيس روابط عمومي Remedy آقاي Peter Papadopoulos چنين مي گويد:
"اين بازي ساختمان كاملي دارد با خط داستاني بسيار عالي كه داستان اصلي بازي را به طور جالبي باز ميكند ، بعد از بازي كردن بسيار لذت بردم ، قطعا شما هم لذت خواهيد برد"

طبق شايعات اين ادامه Alan Wake's Night Springs نام دارد ، اما هنوز Remedy چيزي را به طور قطع اعلام نكرده است.

• Like
Reactions: mahi58
چه کاریه ؟؟ خوب رو دیسک فروش کمتری میشه . چون یک نفر میخره به دوستشم میده ولی XBL نه هرکی بخواد خودش باید بگیره .
به این حرفا نیس داداشه من بازی ای که خوب باشه خوبم میفروشه,مگه BO رو XBL عرضه شد؟؟!ولی شد پرفروش ترین!

به این حرفا نیس داداشه من بازی ای که خوب باشه خوبم میفروشه,مگه BO رو XBL عرضه شد؟؟!ولی شد پرفروش ترین!
آمار خیره کننده از گیم بازان آمریکایی که بازی ها را بدون خریدن بازی می کنند

درسته حرف شما . ولی BO قسمت مولتی پلیر داره که هرکی بخواد باید بخره . ولی Alan Wake نه . اینا هم برای فروش بیشتر رو XBL گزاشتن .

آمار خیره کننده از گیم بازان آمریکایی که بازی ها را بدون خریدن بازی می کنند

درسته حرف شما . ولی BO قسمت مولتی پلیر داره که هرکی بخواد باید بخره . ولی Alan Wake نه . اینا هم برای فروش بیشتر رو XBL گزاشتن .
همه دنیا که آمریکا نیست!!
به هر حال چون من واقعاً با AW حال کردم و فعلاً ام به XBL دسترسی ندارم برام ناراحت کنندس که رو دیسک نمیاد!

این کار لازم بود و منطقی، چون با توجه به فروش نسبتا کمه شماره اولش، اگه AW2 رو میساختن ریسک بزرگی بود و شاید آخرش به بسته شدن رمدی هم منجر میشد!
اگه بازی رو روی دیسک بدن، باید کلی پول بابت مارکتینگش خرج بشه، باید یه پولی به فروشگاه ها سر فروش هر نسخه اش داده بشه، دانلود غیر قانونی بازی که برای AW خیلی سرسام آور بود، مسئله ای که بالا دوستان اشاره کردن و الی آخر. ولی الان بازی هر چقدر فروش کنه پولش مستقیم برای مایکروسافت و Remedyـه.
اینا میخوان اول با این کار فن بیس شون رو بزرگتر کنن، بعد با خیال راحت شماره دوم رو بسازن.

این کار لازم بود و منطقی، چون با توجه به فروش نسبتا کمه شماره اولش، اگه AW2 رو میساختن ریسک بزرگی بود و شاید آخرش به بسته شدن رمدی هم منجر میشد!
اگه بازی رو روی دیسک بدن، باید کلی پول بابت مارکتینگش خرج بشه، باید یه پولی به فروشگاه ها سر فروش هر نسخه اش داده بشه، دانلود غیر قانونی بازی که برای AW خیلی سرسام آور بود، مسئله ای که بالا دوستان اشاره کردن و الی آخر. ولی الان بازی هر چقدر فروش کنه پولش مستقیم برای مایکروسافت و Remedyـه.
اینا میخوان اول با این کار فن بیس شون رو بزرگتر کنن، بعد با خیال راحت شماره دوم رو بسازن.
به نظرم بعد یه مدت یه نسخه کامل چیزی ازش بیاد.

حیف کنسولم فلگ شده :(.

در واقع من فک میکنم REMEDY به خودش شک داره که همچین کاری نمیکنه ؛ من هنوز هم تو کف ـم ! اگر همه مثل REMEDY ترسو و بزدل بودن الآن تمام بازیها باید دیجیتالی و قابل دانلود میومدن بجز یه تعداد محدود ...
به جای این حرکت که یه بازی کامل و بزرگ AAA رو از XBL عرضه کنن ، یه سری مادِ بفروش برای بازی طراحی میکردن و با پیشرفت دادن گیم پلی نسخه قبل و متوع تر کردنش ، بازی رو بر روی دیسک عرضه میکردن . واقعا ازین که یکی از بهترین تجربه های 360 ـم توی این نسل به همچین سرنوشتی دچار شده ناراحتم . و این بزدلی سازنده من رو بیشتر ناراحت میکه .

در واقع من فک میکنم REMEDY به خودش شک داره که همچین کاری نمیکنه ؛ من هنوز هم تو کف ـم ! اگر همه مثل REMEDY ترسو و بزدل بودن الآن تمام بازیها باید دیجیتالی و قابل دانلود میومدن بجز یه تعداد محدود ...
به جای این حرکت که یه بازی کامل و بزرگ AAA رو از XBL عرضه کنن ، یه سری مادِ بفروش برای بازی طراحی میکردن و با پیشرفت دادن گیم پلی نسخه قبل و متوع تر کردنش ، بازی رو بر روی دیسک عرضه میکردن . واقعا ازین که یکی از بهترین تجربه های 360 ـم توی این نسل به همچین سرنوشتی دچار شده ناراحتم . و این بزدلی سازنده من رو بیشتر ناراحت میکه .
ترسو و بزدل؟ وقتی یه استودیو با این قدمت ورشکست بشه تو میری جلوی اینکارو بگیری؟ :-/ اتفاقا کار خوبی دارن میکنن، این بازی که الان قراره عرضه بشه Alan Wake 2 نیست بلکه یه DLC کامل هست. تقریبا شبیه همون کاری که RockStar به خاطر اون 2 تا DLC معروفش کرد اینجا هم داره انجام میشه. الان RockStar هم ترسو و بزدل بود؟ :دی در ضمن فقط خودت نگاه کن چند تا شرکت بزرگ این اواخر به خاطر بدهی و مشکلات مالی درشون تخته شد.

تیلخ بازیه مگه ؟ ببینم اگه در ِ رمدی بخاطر بدهیاشون تخته شه و ورشکست شن شما میری بدهیاشونو صاف می کنی ؟ این حرکت هم حرکت خوبیه اگه بیارزه این کارشون بعدا رو دیسک هم میاد . درست مثه EFLC ِ GTA IV .

عد از بازي كردن بسيار لذت بردم
مگه ساخت بازی تموم شده؟:-/
============================

کلا سبک شماره قبل یه جوری بود معلوم بود زیاد فروش نمی‌کنه با وجود خوش ساخت بودن. اگه این خوب فروش کنه بعد رو دیسک هم میدان نگران نباشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or