Alan Wake جدید تایید شد .ولی Alan Wake 2 نبود

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در طی اخباری از vga 2011 گمان می رفت Alan Wake 2 در این شو معرفی بشه اما Nelson تایید کرد Alan Wake بعدی یک بازی
قابل دانلود در xbla خواهد بود
alanwake.jpg

این عنوان یک عنوان جدا از بازی اصلی که در می سال گذشته عرضه شد می باشد
Nelson در توییت اینگونه گفت :ما می توانیم Alan Wake جدید را تایید کنیم و بگوییم این بازی یک بازی مستقل از بازی
اصلی است و قرار است بر روی xbla عرضه شود
انتظار میره این بازی در می عرضه شود و هنینطور شایعه شده اسم این بازی Alan Wake: Night Springs خواهد بود
چند وقت پیش رمدی تایید کرده بود که بازی جدیدی در دنیای Wake خواهد ساخت اما این بازی aw 2 نخواهد بود
رییس این شرکت فنلاندی اقای Oskari Hakkinen در مصاحبه ای با vg247 گفت صبر کنید تا رمدی بازی جدیدی را در دنیای wake تایید کند
update: عکس پایین به احتمال زیاد برای این بازی جدیده
alan-wake-nigh-springs.jpg

آخرین ویرایش:
کم چندین سال ، فکر کنم از سال 2005 یا 2006 بود که تو سایت رمدی رفته بودم و این بازی رو دیده بودم ، منتظرش بودم که مایکروسافتی که خدا لعنتش کنه کاری کرد که برای PC نیاد . بالاخره چند وقت پیش فقط به خاطر این بازی روفتم و X360 خریدم و الان هم آخرای بازی هستم.
واقعا بازی زیباییه و مخصوصا تو بعضی از صحنه ها من رو به یاد مکس پین میندازه.
حالا که قراره قسمت جدیدش بیاد خیلی خوشحالم و امیدوارم فقط مثل DLC نباشه که نشه بازیش کرد. البته من آلن ویک رو اوریجینال خریده بودم و اگه نشه و البته این قسمت دانلودی باز هم رو دی وی دی اوریجینال فروخته بشه ، باز هم اوریجینال میگیرم.

همم بازی زائیده یه مغز خراب و روانی چقدر پرطرفدار شد یهو
yahoo_39.gif
.

همه زدن تو خط ناله و نفرین اینا!
باز تو نظر دادی!!:d:|
ای بابا.حالا نمیشد مثل سری قبل بازی رو روی DVD عرضه میکردن.:|دیگه این مسخره بازی ها واسه چی هستش!!:|

آخرین ویرایش:
همم بازی زائیده یه مغز خراب و روانی چقدر پرطرفدار شد یهو :-?.

همه زدن تو خط ناله و نفرین اینا!
ای بابا بازی به این رله ای...؟!!؟ با اون داستانش. تازشم مگه بیشتر گیمرا الان دنبال این تریپ بازی های تو مخی نیستن؟

---------- نوشته در 09:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقا به خاطر اینکه به جز یک سینگل 8 ساعته هیچ چیز دیگه ای نداشت ، ارزش زیادی هم نداشت که مردم واسش 60 دلار بدن و اینم خودش یکی از دلایل فروش نسبتا کمش بود ...
مثلا آدم بازی X ـو میخره ، میتونه با مولتی پلیر ـش تا چند سال سرگرم باشه ! :d اون بـــله ، ارزش اورجینال خریدنو داره قطعا ...
نگو این حرفو Silent Death. همون Single Player خودش کلی ارزش داشت. من هم صرفاً به خاطر این بازی و Gears of War رفتم X-Box خریدم. داستان نوآورانه بازیش به همه چیزش می ارزید. مثل فیلم Secret Window بود. یه ذره هم Alan رو دستکاریش می کردند می شد خود Johnny Depp.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or