Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

بعضی ها توهم ورشون داشته که ماکرو با این کار داره PC گیمینگ رو ساپورت می کنه. اونم با انتشار بازی کپک زده دو سال پیش!ماکرو همون مارمولکی هست که بود اینم واسه اینه که می دونه میشه 4 تا نسخه بیشتر فروخت چون بلده چطور تبلیغش کنه . خیلی مهربونه اون امریکن نایت مر رو هم روش میداد

خوب شد به سیاست های سیاه مایکرو به لطف شما پی بردیم >:d

آخرین ویرایش:
از شنیدن این خبر واقعا در پوست خودم نمیگنجم!!!:d
به امید اومدن GEARS 2 واسه PC!!ا;)

خوب شد به عقاید سیاه مایکرو به لطف شما پی بردیم >:d
من خودم از اومدن بازی برا PC خیلی خوشحالم چون این بازی رو خیلی دوست دارم
اما این تیریپ حمایت ماکروسافت از PC gaming خیلی مسخرس.

والا من تو این دو سال هر موقع با فن های 360 میحرفیدم زود میکوبیدن تو سر ادم میگفتن انحصاری انحصاری اما الان از قبل مال ماکرو بوده و از این حرفا

بابا یعنی دمتون گرم با این یه تاپیک از نظر اطلاعات BC رو به گند کشیدید کردید عین سایت های گیم در پیت دیگه !

تو این 8 صفحه 4 نوع نظر بیشتر وجود نداره

1 : مایکرو چرا مارو سر شکسته کردی جلوی بقالی محملون که PS 3 داره ! چرا از انحصار در اوردی ؟؟؟؟ ( نداشتن اطلاعات)

2 : این بازی اشغالی بیش نیست ( جوگیران )

3 : ایول مایکرو انشالله همه بازی ها بر روی PC !

4 : به خدا ویندوز هم پلتفرم مایکروسافته !

در کل خیلی جالبید و همچنان به بحث اینکه این بازی از انحصار در اومده ایا !! و یا بالا نشان دادن سطح نوب بودن خودتان به خاطر فرستادن نظرات گوهر بار شماره 2

بابا یعنی دمتون گرم با این یه تاپیک از نظر اطلاعات BC رو به گند کشیدید کردید عین سایت های گیم در پیت دیگه !

تو این 8 صفحه 4 نوع نظر بیشتر وجود نداره

1 : مایکرو چرا مارو سر شکسته کردی جلوی بقالی محملون که PS 3 داره ! چرا از انحصار در اوردی ؟؟؟؟ ( نداشتن اطلاعات)

2 : این بازی اشغالی بیش نیست ( جوگیران )

3 : ایول مایکرو انشالله همه بازی ها بر روی PC !

4 : به خدا ویندوز هم پلتفرم مایکروسافته !

در کل خیلی جالبید و همچنان به بحث اینکه این بازی از انحصار در اومده ایا !! و یا بالا نشان دادن سطح نوب بودن خودتان به خاطر فرستادن نظرات گوهر بار شماره 2

همه که مثل شما با درایت و پرو نیستن.این کامنتای مسخره ی مارو به بزرگی خودتون ببخشین

خداییش بعضی هاتون خیلی باحالید اصلا وقتی بعضی پستا رو میخونم حال میکنم :دی

دوسال پیش : بازی برای PC کنسل شد و به صورت انحصاری روی Xbox 360 عرضه شد
واکنش هوادارا : مایکرو پول پرست ، مایکرو PC Gaming رو داغون کرده ، الهی بگم مایکرو چی بشه ، در Remedy رو گِل بگیرن بهتره و ...

در طول این دوسال PC Gamer ها بارها از مایکرو و مخصوصا از رمدی خواستن تا بازی رو برای PC هم عرضه کنه ، حداقل بیش از 10 تاپیک مختلف در فروم رمدی ایجاد و صدها پست در اینباره داده شد و گیمر ها از مسئولان رمدی خواستن تا در مورد تصمیمشون نسبت به عرضه نشدن بازی بر روی PC تجدید نظر کنند

الان : سرانجام پس از دو سال درخواست توسط PC Gamer ها ، Remedy تصمیم خود را گرفت : Alan Wake و هر دو DLC داستانی و فوق العاده آن برای PC تایید شدند
واکنش کلی هوادارا : همگی از عرضه شدن بازی روی PC و اینکه میتونند نسخه کامل اون رو با کیفیت 1080i و به همراه دو تا DLC اون بازی کنند خوشحال شدن و از Remedy تشکر میکنند ، حتی بعضی هاشون با وجود اینکه نسخه 360 رو دارن برای اینکه از رمدی حمایت کنند میخوان دوباره نسخه PC ر بخرن
واکنش اساتید در BC : مایکرو پول پرست ، پورت داغون نمیخوایم ، این اصلا یه توهین به PC Gaming ـه (!) ، میخوام صد سال سیاه نیاد و ...

یعنی واقعا خجالت داره ، برید یه سر به فروم Remedy بزنید ببینید اونجا دارن کاربرا از خوشحالی بال در میارن و حاضرن دوباره بازی رو بخرن ، اونوقت شما که حتی قرار نیست بازی رو بخرید دارید پشت سر رمدی و مایکرو بد میگید ، یعنی مهم نیست شرکتا چکار کنند همیشه باید از یه چیزی ایراد بگیرید

در ضمن Alan Wake همین الان هم به اندازه کافی فروش کرده ( 1.5 میلیون نسخه روی 360 فروخته ) و اصلا احتیاجی به فروش نسخه PC ندارن و توقعی هم ازش ندارن (اون هم با این Piracy بالا روی PC ) اونوقت میگید اینکار رو برای پولش انجام دادن ، Remedy فقط بخاطر هوادارا و قدردانی از اونا بازی رو برای PC میخواد عرضه کنه وگرنه اصلا انتظار نداره که فروش نسخه PC میلیونی باشه

من فردا میرم ps3 بخرم چون واقعا ماکروسافت شورش را در اورده

خداییش بعضی هاتون خیلی باحالید اصلا وقتی بعضی پستا رو میخونم حال میکنم :دی

دوسال پیش : بازی برای PC کنسل شد و به صورت انحصاری روی Xbox 360 عرضه شد
واکنش هوادارا : مایکرو پول پرست ، مایکرو PC Gaming رو داغون کرده ، الهی بگم مایکرو چی بشه ، در Remedy رو گِل بگیرن بهتره و ...

در طول این دوسال PC Gamer ها بارها از مایکرو و مخصوصا از رمدی خواستن تا بازی رو برای PC هم عرضه کنه ، حداقل بیش از 10 تاپیک مختلف در فروم رمدی ایجاد و صدها پست در اینباره داده شد و گیمر ها از مسئولان رمدی خواستن تا در مورد تصمیمشون نسبت به عرضه نشدن بازی بر روی PC تجدید نظر کنند

الان : سرانجام پس از دو سال درخواست توسط PC Gamer ها ، Remedy تصمیم خود را گرفت : Alan Wake و هر دو DLC داستانی و فوق العاده آن برای PC تایید شدند
واکنش کلی هوادارا : همگی از عرضه شدن بازی روی PC و اینکه میتونند نسخه کامل اون رو با کیفیت 1080i و به همراه دو تا DLC اون بازی کنند خوشحال شدن و از Remedy تشکر میکنند ، حتی بعضی هاشون با وجود اینکه نسخه 360 رو دارن برای اینکه از رمدی حمایت کنند میخوان دوباره نسخه PC ر بخرن
واکنش اساتید در BC : مایکرو پول پرست ، پورت داغون نمیخوایم ، این اصلا یه توهین به PC Gaming ـه (!) ، میخوام صد سال سیاه نیاد و ...

یعنی واقعا خجالت داره ، برید یه سر به فروم Remedy بزنید ببینید اونجا دارن کاربرا از خوشحالی بال در میارن و حاضرن دوباره بازی رو بخرن ، اونوقت شما که حتی قرار نیست بازی رو بخرید دارید پشت سر رمدی و مایکرو بد میگید ، یعنی مهم نیست شرکتا چکار کنند همیشه باید از یه چیزی ایراد بگیرید

در ضمن Alan Wake همین الان هم به اندازه کافی فروش کرده ( 1.5 میلیون نسخه روی 360 فروخته ) و اصلا احتیاجی به فروش نسخه PC ندارن و توقعی هم ازش ندارن (اون هم با این Piracy بالا روی PC ) اونوقت میگید اینکار رو برای پولش انجام دادن ، Remedy فقط بخاطر هوادارا و قدردانی از اونا بازی رو برای PC میخواد عرضه کنه وگرنه اصلا انتظار نداره که فروش نسخه PC میلیونی باشه
حرفت کاملا منطقیه. منتها عده ای تو همین سایت دارن میگن چون بازی بیات شده مایکرو میخواد اون رو واسه PC عرضه کنه. این حرف خنده دار ترین کامنتی بود که تو عمر بازی سنتریم شنیدم.
مطمئنا PC Gamer ــهای واقعی با خبر عرضه الن ویک رو PC بشدت خوشحال شدن. خود من هم واقعا سر از پا نمیشناسم که بازی واسه PC میاد.

حرفت کاملا منطقیه. منتها عده ای تو همین سایت دارن میگن چون بازی بیات شده مایکرو میخواد اون رو واسه PC عرضه کنه. این حرف خنده دار ترین کامنتی بود که تو عمر بازی سنتریم شنیدم.
مطمئنا PC Gamer ــهای واقعی با خبر عرضه الن ویک رو PC بشدت خوشحال شدن. خود من هم واقعا سر از پا نمیشناسم که بازی واسه PC میاد.
خداییش وحید حرفت درسته ، من اصلا با شنیدن این خبر خودم خیلی خوشحال شدم ولی اصلا اومدم توی تاپیک چشمم در اومد

من خیلی از رفیقای خودم آرزوشون بود AW رو بازی کنند و الان از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدن ولی توی BC بعضی ها به همه چیز اعتراض دارن

اون تیکه Bold شده : :|

کامنت رو درست بخونید تا درست متوجه حرف بشید.اینکه بازی داره واسه PC میاد معلومه خبر خوشیه واسه طرفدارهای بازی که دوست داشتن روی پی سی تجربش کنن ولی حرف بعضی ها که می گن حالا هی بگید ماکروسافت فلان و بهمانه خنده داره چون با اینکار ماکرو شق القمر نکرده و پی سی گیمرهای اینقدر بدبخت نیستن که با انتشار با تاخیر این بازی که مثلا قرار بود لید پلتفرمش پی سی باشه و کلی هم روش تبلیغ شده بود توسط شرکت هایی مثل اینتل خوشحال و راضی بشن و همه کارهای گذشته رو فراموش کنن. من دقیق یادمه که چه بندو بساطی سر انتشار این بازی واسه پی سی در آورده بودن و بعدش مثل آب خوردن زدن زیر همش! و الان که دارن منت میزارن و بازی رو بعد از دو سال تاخیر منتشر می کنن. این چیزی نیست که پی سی گیمرها رو ذوق زده بکنه!

• Like
Reactions: F4T4L1TY
کامنت رو درست بخونید تا درست متوجه حرف بشید.اینکه بازی داره واسه PC میاد معلومه خبر خوشیه واسه طرفدارهای بازی که دوست داشتن روی پی سی تجربش کنن ولی حرف بعضی ها که می گن حالا هی بگید ماکروسافت فلان و بهمانه خنده داره چون با اینکار ماکرو شق القمر نکرده و پی سی گیمرهای اینقدر بدبخت نیستن که با انتشار با تاخیر این بازی که مثلا قرار بود لید پلتفرمش پی سی باشه و کلی هم روش تبلیغ شده بود توسط شرکت هایی مثل اینتل خوشحال و راضی بشن و همه کارهای گذشته رو فراموش کنن. من دقیق یادمه که چه بندو بساطی سر انتشار این بازی واسه پی سی در آورده بودن و بعدش مثل آب خوردن زدن زیر همش! و الان که دارن منت میزارن و بازی رو بعد از دو سال تاخیر منتشر می کنن. این چیزی نیست که پی سی گیمرها رو ذوق زده بکنه!

والله نمیدونستم عرضه بازی به درخواست هوادارا میشه منت گذاشتن ، وقتی سی دی پروجکت اومد بخاطر هوادارا DRM رو حذف کرد یعنی منت گذاشته سر هواداراش و الان باید بهش اعتراض کنیم ؟! یا مثلا اینکه قراره Witcher 2 رو سال دیگه و با حدود یکسال تاخیر برای X360 عرضه کنه پس الان باید 360 فن ها بیان پشت سرش بد بگن و بازیش رو تحریم کنند ؟!

اصلا من کاری به تصمیمات مایکرو سافت ندارم و اینکه بازی قرار بوده برای PC بیاد و نیومده ، لیدش کدوم Platform بوده و این حرفها رو ولش کن ، Remedy اومده برای PC Gamer و هوادارای خودش بعد از یکسال و خورده ایی بازی رو برای PC تایید کرده این میشه یه فن سرویس ، دقیقا عین همون کاری که سی دی پروجکت با Witcher 2 انجام داد ، چطوره که اونجا همه از CD Projekt تشکر میکنند ولی اینجا Remedy شده خونخوار و پول پرست ؟!

در مورد تصمیم دوسال پیش مایکرو هم ( عرضه نشدن بازی روی PC ) درسته تصمیم جالبی نبود ولی خداییش به نظر خودت اگه اینکار رو نمیکرد بازی چقدر میفروخت ؟! همینطوریش نزدیک بوده بازی ضرر بده دیگه وای به حال اینکه بازی روی PC با اون Piracy شدیدش ( مخصوصا که استیم اون موقع مثل الان هنوز روی بورس نبود ) عرضه میکرد دیگه الان باید آرزوی نسخه جدید AW رو به گور میبردیم

وحید داری مثل بنز حال میکنیا...دیدی تو کف آلن ویک بودی...!
ولی به رو خودت نمیاری...گفتی فقط کیلزون ۳ ولی لو دادی خودتو... اینم ۱ آوانس واسه شما PC بازای گل...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or