Alan Wake، حدود 8 تا 10 ساعت

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
alanwake_10.jpg

Oskari Hakkinen, سرپرست تیم طراحان بازی در حاشیه نمایشگاه GamesCom آلمان، در مورد Alan Wake اطلاعاتی داد.

وی در مورد مدت زمان بازی گفت که Alan Wake نیز مانند بسیاری از بازی‌های اکشن، بین 8 تا 10 ساعت به طول می‌انجامد.

البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که در بازی، دست‌نوشته‌های گمشده و راز‌های مخفی زیادی وجود دارد و اگر بازیباز بخواهد به عمق داستان دسترسی پیدا کند، مسلما بازی بسیار طولانی‌تر خواهد بود.

Source

درست متوجه نشدم شما هر ماموریت رو که میرین می شینین فکر میکنین که داستان رو درک کنین؟:confused::biggrin1:
منظور از درك كردن پيدا كردن راز ها و... بازي است RE5 به طور عادي حدود 8 ساعت تموم ميشد ولي من الان 54 ساعت و خورده اي كه اين بازي رو انجام دادم هنوز نصف چيز هاي تو بازي رو آزاد نكردم.

شما دارین یک بازی open world که 80 درصد زمانش سر کاری با این مقایسه میکنید که داستانش خطیه..! این بازی تمام جزئیات رو پوشش میده و بهترین گرافیک ممکن رو داره که قاعدتاً تو یک دیسک بیشتر از این جا نمیگیره..
من فقط منظورم اين بود كه اون بازي كه ow هست اينقدر زمان نداشت حالا اين كه يك بازي كاملا خطي هست و حتي سازندگان گفتن كه تو بازي شما انتخاب هاي بسيار بزرگي نداريد كه داستان رو عوض كنه 10 ساعت خيلي عاليه.

من فقط منظورم اين بود كه اون بازي كه ow هست اينقدر زمان نداشت حالا اين كه يك بازي كاملا خطي هست و حتي سازندگان گفتن كه تو بازي شما انتخاب هاي بسيار بزرگي نداريد كه داستان رو عوض كنه 10 ساعت خيلي عاليه.

من هم با شما نبودم و کامل تایید میشه..

8تا 10 ساعت, زمانی کافیه که بازی از بخش مولتی پلیر هم پشتیبانی کنه تجربه ثابت کرده بازی از زمانی که سازنده ها می گن کمتره
فراموش نکنیم بازی خوش ساخت هونلی سورد فقط به خاطر کوتاهی بازی چه امتیازاتی گرفت

چرا همیشه الکی بحث میشه نمیدونم ولی توجه کنید که 10 ساعت خیلیه ! چون شما تو طول بازی میمیرید و ... ولی به سازنده ها هم حق بدید که باید به اضای هر دقیقه ی این بازی یک چیز جدید بسازند و مطمئن باشید که این بازی هر لحظه اش دارای نوآوری جدید هست !
بعدشم مگه اگر ساخت بازی طول بکشه باید بازی طولانی بشه ؟ شما گرافیک و داستان پردازی و ... رو حساب نمیکینید ؟

کجاش خیلی ؟! تو ی یه روز تموم میشه
این بازی با این تاخیراتی که خورد فکر می کردم بیشتر از اینها باشه خدا کنه مثل alon in dark قربانی نشه :-"
دوست عزیز 10 ساعت زمان مفیده بازیه نه اینکه توی 10 ساعت تموم میشه(هرچند که به نظر من حداقل 13 یا 14 ساعت شایدم یکم بیشتر طول میکشه).
با احترام،خواهش میکنم تحت هیچ شرایطی Alan Wake رو با Alone In The Dark مقایسه نکنین،البته به شدت برای AITD به عنوان یه Franchise قدیمی و دوست داشتنی احترام قائلم ولی نه از نظر شرکت تولید کننده و نه از نظر گرافیک و به عبارت ساده تر از هیچ نظر با هم قابل قیاس نیستند(البته صحبت من مربوط به جدیدترین قسمت بازیه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or