Alan Wake، حدود 8 تا 10 ساعت

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
alanwake_10.jpg

Oskari Hakkinen, سرپرست تیم طراحان بازی در حاشیه نمایشگاه GamesCom آلمان، در مورد Alan Wake اطلاعاتی داد.

وی در مورد مدت زمان بازی گفت که Alan Wake نیز مانند بسیاری از بازی‌های اکشن، بین 8 تا 10 ساعت به طول می‌انجامد.

البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که در بازی، دست‌نوشته‌های گمشده و راز‌های مخفی زیادی وجود دارد و اگر بازیباز بخواهد به عمق داستان دسترسی پیدا کند، مسلما بازی بسیار طولانی‌تر خواهد بود.

Source

خود سازندگان هم همیشه میگند که ما حاظریم بازی از هر لحاظ عالی باشه ولی کوتاه باشه تا یه بازی چرت باشه که 100 ساعت هم طول بکشه ! اشاره به حرف اکتیوژن

حالا اگه میگفتند بازی 20 ساعته همه میگفتند ! چه خبره ! مگه چیه ادم نمیدونه به کدوم ساز شما ها برقصه lol

به نظر من 10 ساعت برای یک بازی زمان ایده عالیه ...
شما به بازی COD : MW نگاه کنید وقتی سازندگان گفتند 6-8 ساعت گیم پلی داره همه شاکی شدند ولی وقتی بازی اومد همه از زمان بازی راضی بودند .
10 ساعت نه برای اونایی که فقط به عشق تموم کردن بازی رو میخرند زمان زیادیه . نه برای طرفداران 2 اتیشه بازی زمان کوتاهیه
موفق باشید

بابا اینا میگن 8تا 10 ساعت ولی نمیشه رو این تایم تمومش کرد،سازندش میتونه ولی ما که نمیتونیم!
آقا برو رو 14 ساعت:biggrin1:

خود سازندگان هم همیشه میگند که ما حاظریم بازی از هر لحاظ عالی باشه ولی کوتاه باشه تا یه بازی چرت باشه که 100 ساعت هم طول بکشه ! اشاره به حرف اکتیوژن

حالا اگه میگفتند بازی 20 ساعته همه میگفتند ! چه خبره ! مگه چیه ادم نمیدونه به کدوم ساز شما ها برقصه lol

ایول این 2 تا پست خیلی باحال بود :biggrin1:

بعد از 4 سال می خوان یک بازی 8_10 ساعته بیرون بدن!!!
باید منتظر یک بازی فوق العاده باشیم
بابا اینا میگن 8تا 10 ساعت ولی نمیشه رو این تایم تمومش کرد،سازندش میتونه ولی ما که نمیتونیم!
آقا برو رو 14 ساعت:biggrin1:
نه دیگه اون 10 ساعت ماکسیمام زمانیه که تو بازی برای حل معماها و کامل کردن داستان میذاری وگر نه مرض ندارن زمان بازی کمتر اطلاع بده:biggrin1:

خوبه بابا به حاش داستان خوب داره
پست شما هم که والا موندم اینجا جاش نیست
gta به اون بزرگی 13 ساعت بازی بود ( فقط داستان بازی )
ولی دقیقا مثل cod modern warfare یا حتی فارنهایت و مکس پین بازی قبلی همین شرکت

8 تا 10 ساعت !!!!! :o .... حقیقتا خورد توی پرم !!:((
..... بعد از این همه مدت انتظار حالا میگه 8 تا 10 ساعت :eek:
..... بازی مثل انچارتد با وجود کوتاه بودن حداقل یه ملتی پلیر باحال داره :((
واقعا ناراحت شدم :((:censored:
این همه سال داشتن چی کار می کردن پس ( فقط داستان سرایی ) :ranting:

حسابی حالم بد شد :surrender::gunner:
:discussion:

بابا خوبه دیگه . برین خدا رو هم شکر کنید;) . مگه شما از یه بازی چی میخوای:confused: ؟! مگه شما نسخه اورجینال چند ده تومانی میخری که این همه ناراحت هستید :-"؟! 10-8 ساعت 3 تومن ارزش داره دیگه!:biggrin1:

اينكه ميگند 8 تا 10 ساعت دليل نميشه كه بازي 10 ساعت باشه. همين GTA IV من توي 17 ساعت و خورده اي تموم كردم، بازي اي كه بايد حداقل 30 ساعت مي بود.
هسته اصلي گيم پلي AW حدود 10 ساعت هست. Heavy Rain رو هم كه ديويد كيج اينقدر داره روش مانور ميده بيشتر از اينقدر نيست.

شما دارین یک بازی open world که 80 درصد زمانش سر کاری با این مقایسه میکنید که داستانش خطیه..! این بازی تمام جزئیات رو پوشش میده و بهترین گرافیک ممکن رو داره که قاعدتاً تو یک دیسک بیشتر از این جا نمیگیره..

بعد این ها همونطر که هی دارن میگن رویه کارهای فرعی هم کار کردن که حتما زمان بازی رو خیلی بالا میبره..

البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که در بازی، دست‌نوشته‌های گمشده و راز‌های مخفی زیادی وجود دارد و اگر بازیباز بخواهد به عمق داستان دسترسی پیدا کند، مسلما بازی بسیار طولانی‌تر خواهد بود.
زمانی که Fable 2 میخواست عرضه بشه گفتن GP نزدیک به 12 ساعت داره،همه ی کسایی که بازی کردن میدونن چقدر طول کشید یا بازی های دیگه مثل همون GTA یا حتی RE 5 یادمه اوایل مگفتن 8 ساعت گیم پلی داره...
مسلماً ساعت ها زمان برای درک داستان نیازه و اگه روی درجه ی سختی بالا بازی کنیم زمان بیشتر هم میشه...
به نظر من GP این بازی بین 13 تا 15 ساعت خواهد بود...
مهدی جان ایول!
"اگه حتی Remedy و Microsoft هم دیگه نخوان hype برای بازی بوجود بیارن تو بیخیال نمی شی!!:biggrin1:"

میشه گفت از وقتی با Xbox آشنا شدم داشتن اینو میساختن!نمیدونم دارن چیکار میکنن این همه بازی تو این مدت ساخته شدن این هنوز دارن روش کار میکنن:sick:بعدش هم میگن 8 ساعت ولی بسیار بیشتر هم میشه!آره من هم اگه بخوام همه ی آچیومنت هاش رو بگیرم یا همه جا رو بگردم 30 ساعت هم میشه:laughing:
شاید دوباره به تعویق افتاد Bioshock 2 هم اومد این نیومد:laughing:
مسلماً ساعت ها زمان برای درک داستان نیازه
درست متوجه نشدم شما هر ماموریت رو که میرین می شینین فکر میکنین که داستان رو درک کنین؟:confused::biggrin1:

میشه گفت از وقتی با Xbox آشنا شدم داشتن اینو میساختن!نمیدونم دارن چیکار میکنن این همه بازی تو این مدت ساخته شدن این هنوز دارن روش کار میکنن:sick:بعدش هم میگن 8 ساعت ولی بسیار بیشتر هم میشه!آره من هم اگه بخوام همه ی آچیومنت هاش رو بگیرم یا همه جا رو بگردم 30 ساعت هم میشه:laughing:
شاید دوباره به تعویق افتاد Bioshock 2 هم اومد این نیومد:laughing:
درست متوجه نشدم شما هر ماموریت رو که میرین می شینین فکر میکنین که داستان رو درک کنین؟:confused::biggrin1:
حوصله ی بحث یا جواب با تیکه انداختن ندارم برا همین بحث رو به متن خبر محدود میکنم:

حوصله ی بحث یا جواب با تیکه انداختن ندارم برا همین بحث رو به متن خبر محدود میکنم:

اتفاقا منم حوصله ندارم واسه همین میگم که درک کردن از نظر ادبی اون جا درست نبود.میتونستی مثلا بگی به طور کامل فهمیدن.ا
البته شاید هم من درست متوجه نشدم به هر حال بهتره این بحث رو ول کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or