alan wake، با antialiasing4xAA گرافیک کنسولی را بالاتر خواهد برد!

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

shefer

کاربر سایت
76451ce7capture9.jpg

در طی سخنانی که از سوی remedy زده شد، مشخص شد که alan wake با فریم 30 اجرا خواهد شد که دلیل این امر، پایدار کردن فریم ریت بازی اعلام شد. البته در بعضی از مناطق نیز بازی دارای فریم ریت 60 خواهد بود.یکی از دلایل این امر، گرافیک بالای بازی است به طوری که این بازی دارای antialiasing4xAA در تمام محیط است.
منبع

Last edited by a moderator:
اتفاقآ فرخ من با چند تا مثال میخوام کار سختی که سازنده های GoW III برعهده داشتن رو توضیح بدم. توی سبک TPS از دومین سال این نسل (2006) بازی Gears of War رو با گرافیک عالی داشتیم. بعدش Uncharted 1 و GeoW 2 . سال پیش رسیدیم به Uncharted 2 که از نظر گرافیکی همه قبول دارن بهترین بازی کنسولی بوده. حالا هم Alan Wake میخواد بیاد که با اینکه گرافیک فوق العاده ای داره , ولی هنوز نمیشه به طور 100% گفت بهتر از Uncharted 2 میشه. یعنی سبک TPS این همه مدعی برای بهترین گرافیک داشته و همه این مدعی ها هم عالی عمل کردن.
ولی سبک God of War (حالا هر اسمی روش بذاریم) یدونه Ninja Gaiden II داشته که ... یدونه Devil May Cry 4 داشته که با اینکه گرافیک خیلی خوبی داشت ولی شاهکار نبود. Bayonetta هم به هیچ وجه گرافیک فوق العاده ای نداره. Darksiders هم با اینکه عاشقشم ولی ... آخرین بازی هم Dante`s Inferno بود که شبیه نسل قبل بود. حالا God of War III همچین گرافیکی رو داره نمایش میده , دست کمی از شاهکار نداره.
حتمآ تفاوتی بین این دو تا سبک بوده که توی یکی 4,5 تا بازی فوق العاده (از نظر گرافیکی) داشتیم ولی توی اون یکی هیچ بازی خیره کننده ای نداشتیم.
من خیلی دوست دارم هرچه زودتر Alan Wake رو امتحان کنم تا ببینم این محیط بسیار بزرگ که میگن در چه حدی هست ! حداقل توی گیم پلی هایی که دیدم , محیط بزرگ بوده ولی مسیر خطی بوده و نمیشده از جای دیگه ای حرکت کرد. این طوری نمیشه اسمش رو Open World گذاشت !
البته مطمئنآ 4XAA برای یه بازی کنسولی با این سطح گرافیک واقعآ عالیه. ولی میترسم این هم مثل Halo 3 که میگفتن 1080p هست و آخرش حتی 720p هم نشد , یا مثل Forza 2 که میگفتن نسخه نهایی AA خوبی داره ولی به جاش LEGO Forza بازی کردیم بشه.
والا تا اینجای کار که توی Alan Wake هم دشمنها فقط بلد هستن با سرعت کم راه برن و از دور یه چیزی پرتاب کنن :دی ندیدم کار خاصی مثل سنگر گیری یا فرار و ... انجام بدن. دیگه هوش مصنوعی GoW رو همه افرادی که روی آخرین درجه بازی میکنن میدونن چجوری هست !

آریا اول از این که بگم ربطی به چیزی که میگی نداره که تو این سبک بازی ما گرافیک خیره کننده ندیدم و gow3 این کار را کرده پس نتیجه بگیریم که خلق گرافیک خوب در چنین سبکی سخت باشه ؟! منظورت اینه دیگه .

باید بگم ربطی نداره الان مثلا بازی های مبارزه ای را در نظر بگیر مثل tekken با اون گرافیک معمولیش ؟ هنوزم شرکتی ندیدم که بتونه تو این سبک حداقل تو این نسل یه گرافیک عالی به نمایش بزاره . با اینکه با در نظر گرفتن سبکش بسیار راحتتر هست خلق جلوه های بصری نسبت به یه بازیه fps و tps .
حالا تو سبک gow هم قبلا بازی هایی مثل pop داشتیم هرچند ممکنه سبکشون عین هم نباشن ولی شبیه همن ولی همین pop 4 هم گرافیک عالی نسبت به زمان خودش داشت محیطهای بازی بسیار بزرگ و حتی سری pop های قدیمی در نسل قبل هم گرافیکهای عالی داشتند .

حالا اینکه نتونستن هم ایجاد کنن این ضعف شرکتهاست نه به خاطر سخت بودنش چون واقعا هم اینطور نیست ادم هرجوره هم حساب کنه سختیهاش نمیتونه مثل یه بازی fps و tps که هزارات اتفاق نا خواسته و باون دوربین و غیره که داره و شاید با محیط باز سخت باشه .پ
همون طور که گفتم نمای دوربین اینجور بازها در بیشتر مواقع تقریبا ثابته به خاطر همین هم میتونن خیلی از کارها را بکنن .

در مورد aa هم نیاز نیست شک کنی کافیه به همون تریلر ها نگاه کنی و میزان aa را متوجه بشی :biggrin1: این اولا . دوما اینکه در مورد هوش مصنوعی هم بگم حالا اونقدر چیزهای مخفی داره این alan wake که شاید تو مغزمون هم جا نگیره :biggrin1:و مطمئنا اینا نمیان همه بازی را لو بدن ولی اینو در نظر بگیر وقتی تو یه محیط میتونه بیل مکانیکی یا جرثقیل و یا هر چیزی که تو محیط هست دشمنت بشه . بقیش را هم بعدا حالت را میگیرم صبر کن :biggrin1:
من میدونم دوربین فیکس هستس عزیزم ولی اینکه از رو معده میان میگن بدلیل فیکس بودن گرافیک بهتره میبینیم که درست نیست اگه بازم مخالفی برو یه اکانت beyond3d بساز یا برو به http://realtimecollisiondetection.net/blog/?page_id=2اینجا با خود طرف بحث کن

کسی نمیگه کار که gow3 کرده بی ارزشه خیلی هم با ارزشه مخصوصا فریم بازی که میگن 60 هست ولی اینو باید قبول کرد که چنین بازی هایی خلق جلوه های بصری به مراتب راحت تر از عناوینی مثل fps و tps هست . هزار تا میتونم مثال و دلیل بیارم . نیاز به گفتن نداره کمی فکر کنید حتما متوجه میشید .

مگه شما سیستم cameraو دوربین این بازی رو کاملا میشناسی که چیکار میکنه احتمالا تو از coder که برای این بازی code نوشته بیشتر خبر داری :smile:که این برنامه نویس Santa Monica Studio در حد شما خبر نداره که اومده گفته camera system در gow3 میتونست کاملا ازاد باشه و این یک تصمیمی بوده که game designer ها گرفتن من لازم نیست کمی فکر کنم شما برو مطالبی رو که طرف گفته رو بخون شما فکر میکنی چون camera scripted نیستش در u2 و aw کلا scripting در اونها وجود نداره

اگر رزولوشن بازی به صورت Native روی 720p باشه و به گفته سازنده 4XAA هم داشته باشه با توجه به موشن بلور و تعداد زیاد نورهای داینامیک که در ویدئوهای بازی دیده شده در مقایسه با اکثر بازیهای قبلی 360 و حجم Frame buffer این کنسول به راحتی میشه حدس زد که این بازی از یک تکنیک نوآورانه تو انجین بازی استفاده میکنه که مخصوص سخت افزار 360 هست چیزی شبیه deferred rendering برای PS3.

کسی نمیگه کار که gow3 کرده بی ارزشه خیلی هم با ارزشه مخصوصا فریم بازی که میگن 60 هست ولی اینو باید قبول کرد که چنین بازی هایی خلق جلوه های بصری به مراتب راحت تر از عناوینی مثل fps و tps هست .
ثابت بودن دوربین بدلیل خلق صحنه های سینمایی بوده نه اینکه استدیو سازنده برای راحتی کار خودش دوربین رو فیکس کرده.
طبق گفته برنامه نویس استدیو سازنده, بازی میتونست با همچین جزییات عظیمی با دوربین آزاد هم ساخته بشه.

فرخ من جلوت کم میارم خدایی ! قلم روونی هم داری ماشالله :دی صبر میکنم بازی بیاد بعد با هم حرف میزنیم !

اگر رزولوشن بازی به صورت Native روی 720p باشه و به گفته سازنده 4XAA هم داشته باشه با توجه به موشن بلور و تعداد زیاد نورهای داینامیک که در ویدئوهای بازی دیده شده در مقایسه با اکثر بازیهای قبلی 360 و حجم Frame buffer این کنسول به راحتی میشه حدس زد که این بازی از یک تکنیک نوآورانه تو انجین بازی استفاده میکنه که مخصوص سخت افزار 360 هست چیزی شبیه deferred rendering برای PS3.
اتفاقآ یکی از بچه ها چند روز پیش یه لینک داد به این مضمون که مایکروسافت یه استودیویی به نام Firebird رو زیرمجموعه خودش کرده که کارش تمرکز روی سخت افزار 360 و کشیدن توان بیشتر ازش هست ! یعنی راههای جدید برای استفاده بهتر از قدرت 360 رو به شرکتهای دیگه (مثلآ همین Remedy) نشون میدن ! :دی

Dinosaur دوستمون 619 بازی God of War III رو جزو بازیهای 60 فریم حساب کردن که من اشتباهشو بهش گفتم که این بازی 60 فریم ثابت اجرا نمیشه :blushing: در مورد 60 فریم بودن Alan Wake هم طبق متن خبر که گفته بعضی از جاهای بازی نرخ فریم به 60 میرسه با God of War III مقایسش کردم ;)

Dinosaur دوستمون 619 بازی God of War III رو جزو بازیهای 60 فریم حساب کردن که من اشتباهشو بهش گفتم که این بازی 60 فریم ثابت اجرا نمیشه :blushing: در مورد 60 فریم بودن Alan Wake هم طبق متن خبر که گفته بعضی از جاهای بازی نرخ فریم به 60 میرسه با God of War III مقایسش کردم ;)
همین الان خبرش اومد که:
بازی تماما در 30 فریم ثابت هست و پایدار و بازی بسیار روان اجرا خواهد شد .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=953594#post953594
;)

البته ایشون کامل ترجمه نکرده!
Remedy گفته در منوها، صفحات داستان و اینجور جاها 60 فریم است نه داخل بازی.

Dinosaur دوستمون 619 بازی God of War III رو جزو بازیهای 60 فریم حساب کردن که من اشتباهشو بهش گفتم که این بازی 60 فریم ثابت اجرا نمیشه :blushing:
GOW 3 جز بازی های 60 فریم حساب میشه منتها در زمان رویایی با باس های بزرگ و مکان هایی که دشمن توش زیاده ممکن هست تا 40 فریم هم پایین بیاد. AW یک بازی 30 فریم ثابت هست که توی منو هاش 60 فریم هست این دو تا از زمین تا اسمون فرق دارند.

جزو 60 فریم بحساب نمیاد چون ثابت اجرا نمیشه ولی COD MW 2 60 فریم هست چون ثابته :cool: شما چه اصراری داری بازی 60 فریم باشه :-"
اصرار ندارم چون حساب میشه. اکثر بازی های که ادعا می کنند 60 فریم ثابت هستند دارای افت فریم هستند که نزدیک ترین نمونش Bayonetta , DIهستند که با وجود اینکه قبلا گفته شده 60 فریم ثابت هستند اما دارای افت فریم هستند. GOW 3 در اکثر مواقع 60 فریم هست و چون ماکسیمم فریم ریت بازی 60 هست به این شکل بازی های می گند 60 فریم. حالا باز بگید افت فریم داره انگار همه بازی هایی عالم که میگند روی فلان فریم ثابت هست افت ندارند.

آره ديگه ، اگر DI که ميگن 60 فريم هست اما بازم يک جاهايی افت پيدا ميکنه ، جزو 60 تی ها حساب بشه ، پس GOW3 هم ميشه
اما اگر DI که بعضی جاها افت پيدا ميکنه ، جزو 60 تی ها حساب نشه ، پس GOW3 هم نميشه
کاری نداره که :دی

اصرار ندارم چون حساب میشه. اکثر بازی های که ادعا می کنند 60 فریم ثابت هستند دارای افت فریم هستند که نزدیک ترین نمونش Bayonetta , DIهستند که با وجود اینکه قبلا گفته شده 60 فریم ثابت هستند اما دارای افت فریم هستند. GOW 3 در اکثر مواقع 60 فریم هست و چون ماکسیمم فریم ریت بازی 60 هست به این شکل بازی های می گند 60 فریم. حالا باز بگید افت فریم داره انگار همه بازی هایی عالم که میگند روی فلان فریم ثابت هست افت ندارند.

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم :laughing: ولی من متن خبرو که اومه بود اینطور خوندم بازی نه 60 فریمه (بین30 تا 60) و 1080P هم اجرا نمیشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or