اتفاقآ فرخ من با چند تا مثال میخوام کار سختی که سازنده های GoW III برعهده داشتن رو توضیح بدم. توی سبک TPS از دومین سال این نسل (2006) بازی Gears of War رو با گرافیک عالی داشتیم. بعدش Uncharted 1 و GeoW 2 . سال پیش رسیدیم به Uncharted 2 که از نظر گرافیکی همه قبول دارن بهترین بازی کنسولی بوده. حالا هم Alan Wake میخواد بیاد که با اینکه گرافیک فوق العاده ای داره , ولی هنوز نمیشه به طور 100% گفت بهتر از Uncharted 2 میشه. یعنی سبک TPS این همه مدعی برای بهترین گرافیک داشته و همه این مدعی ها هم عالی عمل کردن.
ولی سبک God of War (حالا هر اسمی روش بذاریم) یدونه Ninja Gaiden II داشته که ... یدونه Devil May Cry 4 داشته که با اینکه گرافیک خیلی خوبی داشت ولی شاهکار نبود. Bayonetta هم به هیچ وجه گرافیک فوق العاده ای نداره. Darksiders هم با اینکه عاشقشم ولی ... آخرین بازی هم Dante`s Inferno بود که شبیه نسل قبل بود. حالا God of War III همچین گرافیکی رو داره نمایش میده , دست کمی از شاهکار نداره.
حتمآ تفاوتی بین این دو تا سبک بوده که توی یکی 4,5 تا بازی فوق العاده (از نظر گرافیکی) داشتیم ولی توی اون یکی هیچ بازی خیره کننده ای نداشتیم.
من خیلی دوست دارم هرچه زودتر Alan Wake رو امتحان کنم تا ببینم این محیط بسیار بزرگ که میگن در چه حدی هست ! حداقل توی گیم پلی هایی که دیدم , محیط بزرگ بوده ولی مسیر خطی بوده و نمیشده از جای دیگه ای حرکت کرد. این طوری نمیشه اسمش رو Open World گذاشت !
البته مطمئنآ 4XAA برای یه بازی کنسولی با این سطح گرافیک واقعآ عالیه. ولی میترسم این هم مثل Halo 3 که میگفتن 1080p هست و آخرش حتی 720p هم نشد , یا مثل Forza 2 که میگفتن نسخه نهایی AA خوبی داره ولی به جاش LEGO Forza بازی کردیم بشه.
والا تا اینجای کار که توی Alan Wake هم دشمنها فقط بلد هستن با سرعت کم راه برن و از دور یه چیزی پرتاب کنن

ندیدم کار خاصی مثل سنگر گیری یا فرار و ... انجام بدن. دیگه هوش مصنوعی GoW رو همه افرادی که روی آخرین درجه بازی میکنن میدونن چجوری هست !