خب یه چیز جالب دیگه
دیروز بعد از حدود یکی دو هفته سر و کله زدن با کلاود و گیت هاب تونستم اولین اپلیکیشن زندگیم رو برای اندروید بسازم و روی گوشیم نصب کنم و قشنگ کار کرد

اول از حسم بگم که خیلی جالب بود و ذوق زده بودم و باورم نمیشد داره کار میکنه

البته یه ایده ساده بود و در حدی بود که تونستم به کلا بفهمونم چی میخوام. قطعا برای ساخت اپ های پیچیده تر نیاز به دانش و تخصص بیشتری هست. ولی در کل خیلی تجربه جالبی بود. اینکه تونستم ایده ای که توی ذهنم بود رو به واقعیت تبدیل کنم هر چند ایده ساده ای بود. (حالا اگه بتونم تو گوگل استور پابلیش کنم بهتون میگم چی بود)
نکته جالب این بود که خروجی کلاد یه فایل APK حاضر و آماده برای نصب نبود. ازش خواستم که بهم خروجی APK بده ولی گفن من نمیتونم این کار رو بکنم ولی میتونی از طریق گیت هاب این کار رو بکنی. بعد قشنگ بهم راهنمایی کرد که چیکار بکنم.
رفتم توی گیت هاب اکانت درست کردم و خروجی کلاود بهم داد بود رو توش آپلود کرد. بعد بهم یاد داد چجوری وورک فلو درست کنم تا بهم خروجی بده. بعد قضیه جالب تر شد. دو بار در حین بیلد کردن گیت هاب ارور داد بعد من اسکرین شات میفرستادم برای کلاود و بهم دقیق میگفت برو کجا و چه کدی رو اصلاح کن توی کدوم خط و بعدش مثل بنز خروجی APK داد و من نصبش کرد روی گوشیم

و کار کرد
تجربه جذابی بود برام گفتم با شما هم به اشتراک بذارم