Agent

ببینم dlc های gta که از انحصار مایکروسافت در اومد مگه به خاطر L.A Noire نبود؟ :biggrin1:.
اون اصلا قضیه اش جداست. L.A Noire قرار بود انحصاری باشه و اصلا یک پروژه نیمه مشترک بین سونی و راکستار اما با رفتن فیل هریسون همه چی خراب شد. سونی اون حمایت از بازی نکرد و بازی هم مولتی شد. جالب اینکه خبر مولتی شدن L.A Noire همون سال 2008 اومد و دیدیم که درست بود.

انحصار زمانی بودن اونا به مدت یه سال بعدش هم که طبق رسم همیشگی راکستار شاهد عرضه شدنشون روی پلتفرمهای دیگه بودیم . این پروژه Agent هم احتمالا به همین صورته .کلا راکستار فقط پول رو میشناسه ! :دی
اگه این بازی هم به هر دلیلی مثل GTA IV یا L.A.Noire از همون ابتدا مالتی پلتفرم باشه ، جریان بدهکاری یا همون قرارداد برای یه بازی انحصاریِ سونی و راکستار آخر کارش به شکایت و دادگاه کشیده میشه ! :دی

آره بیلدش قدیمی به نظر میرسه .

بخواد به بحث قرارداد و این حرفها هم کشیده بشه فوق فوقش راکستار میاد یه AGENT sigma میده روی 360 :دی

اینم یه تصویر از کسی که فکر کنم شخصیت اصلی بازی باشه
agent-rockstar-02.jpg

من یه سوال دارم. در بیشتر موارد معمولا ۱ سال الی ۲ سال قبل از انتشار جهانی بازی رو معرفی میکنن. حالا اینا که تا الان رسما معرفی نکردن. ۲۰۱۲ هم رسما معرفی کنن احتمالا ۲۰۱۳ یا ۲۰۱۴ بازی میاد. ۲۰۱۲ هم که دنیا تموم میشه:d. نتیجه میگیریم که ناکام از دنیا میریم:d شایدم اصلا تا قبل ۲۱ دسامبر خودشون کنسلش کنن که در اون صورت به علت افسردگی شدید قبل از دسامبر دست به خود کشی میزنیم.:d

من یه سوال دارم. در بیشتر موارد معمولا ۱ سال الی ۲ سال قبل از انتشار جهانی بازی رو معرفی میکنن. حالا اینا که تا الان رسما معرفی نکردن. ۲۰۱۲ هم رسما معرفی کنن احتمالا ۲۰۱۳ یا ۲۰۱۴ بازی میاد. ۲۰۱۲ هم که دنیا تموم میشه:d. نتیجه میگیریم که ناکام از دنیا میریم:d شایدم اصلا تا قبل ۲۱ دسامبر خودشون کنسلش کنن که در اون صورت به علت افسردگی شدید قبل از دسامبر دست به خود کشی میزنیم.:d
فکر نکنم اینجوری بشه
عزیز اون خرافات 2012 دنیا چیزیش نمیشه!:)
خودکشی به خاطر این بازی که هیچی ازش نمیدونیم یه ذره منطقی نیست:دی

به نظر من اصلا این بازی ربطی به GTA V نداره :-/ چون نه تاریخ هاشون بهم می خوره نه چیز دیگه ای فوق آخرش ROCK STAR بگه آقا غلط کردیم و مثل خر تو گل گیر کردیم و وسعمون نرسید هم MP3 و GTA V و هم AGENT رو بسازیم :d

اره دقیقا.راکستار عنوان های بزرگ زیادی رو امسال داده بیرون.یا کنسله یا لانچ تایتله نسله بعد.لانچ تایتلم نباشه برا نسله بعده:d

اخه دوست عزيز بايد کنسولاى نسل بعد اول بيان تا بعد بر اساس پردازنده هاى جديد بازيارو بسازن اين بازى مدت هاست که معرفي شده.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سازنده ها یه مشخصات احتمالی از کنسولای نسل بعد دارن در ضمن خیلی شرکت ها هستن که حتی از مدت ها پیش برای نسل بعد برنامه ریزی میکردن.
طولانی بودن پروسه ساخت دلیلی نمیتونه باشه مثلا devil's third رو از کی معرفی گردن الان thq گفته دیگه ناشر بازی نیست والان رو هواس.ff xiii versus هم قبل از اینکه ps3بیاد معرفی شد حدود شش ساله.احتمالا اونم کنسله!اما هتوزم 10 درصد احتمال میدم agent اخرین عنوان راکستار برا ps3باشه:d

اخه دوست عزيز بايد کنسولاى نسل بعد اول بيان تا بعد بر اساس پردازنده هاى جديد بازيارو بسازن اين بازى مدت هاست که معرفي شده.

ربطی به معرفی شدن نداره! Prey رو که یادتون میاد!ساخت بازی که 1995 شروع شد،کلی فراز و نشیب داشت،بالاخره 2006 عرضه شد!

این عنوان هم شاید حکایتی مثل اون داشته باشه.الان همه شرکتها کارمند برای نسل بعد انتخاب میکنند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or