Agent احتمالا بزرگترین بازی Rock Star و The Last Guardian نیز فروش خوبی خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
The-Last-Guardian.jpg

بدون شک تعداد زیادی از بازیبازان سراسر دنیا چشم به دو عنوان مورد انتظار The Last Guardian و Agent دوخته اند. عناوینی که تا به حال رنگ روز را به خود ندیده اند و هنوز هم در وضعیت نامعلومی و یا شاید هم مرموزانه ای قرار دارند.
چند سال پیش شایعاتی مبنی بر کنسل شدن این دو عنوان منتشر شد، ولی طی خبرهایی رسمی گفته شد که این دو پروژه در مراحل ساخت قرار دارند و هنوز که هنوز هست، اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نشده است.
بهرحال تحلیل گر معروف و شناخته شده صنعت بازی، آقای Michael Pachter نظراتی را در مورد این دو عنوان داده اند که با هم می خوانیم.
او می گوید اگر The Last Guardian بر روی PS3/PS4 عرضه شود، میتواند به فروش خوبی در ژاپن دست پیدا کند. حتی در غرب هم فروش خوبی را خواهد داشت.
"میدونید که، همین بازی میتواند باعث فروش خوبی در کشور ژاپن بشود. حتی در غرب هم به نظر من فروش عالی را خواهد داشت. مخاطبان زیادی در سرتاسر جهان به دنبال سرنوشت این بازی هستند. این بازی می تواند یک عنوان انحصاری PS3/4 باشد. این مشخص است که این بازی برای Xbox عرضه نخواهد شد...من فقط فکر می کنم که عناوین ژاپنی کمتر در غرب باعث فروش یک کنسول می شوند."
در ادامه او نظرش را در مورد Agent عنوانی که دقیقا سرنوشتی شبیه به The Last Guardian دارد می گوید:
"آره، جالبه بدونید که من یک بار در سال 2010 از Take Two پرسیدم که آیا هنوز بر روی این عنوان کار می کنید یا خیر ؟! اونها گفتند که : بله، این بازی هنوز در مراحل ساخت قرار دارد. و وقتی که در سال 2013 همین سوال رو از اونها دوباره پرسیدم، اونها گفتند: ما هیچ نظری در مورد Agent نداریم. بنابراین یه حسی به من میگه که این بازی میتونه رونمایی بزرگ Rock Star برای امسال باشه."
اگر دقت کنید، Pachter از عرضه بازی Agent نمی گوید، او در مورد رونمایی و معرفی دوباره بازی نظر داده است. احتمال این که اطلاعات بیشتری در مورد این دو بازی در همایش E3 امسال منتشر شود، خیلی زیاد است.
[source]

قرار‌دادی که سونی با راک استار داره در این ضمینس که چند سال یبار بیان یه خالی ببندن و بعد میره تا چند سال بعد. هیچ بازی از راک استار انحصاری نمیشه‌. کلا هر نسل انحصاری ها کمتر از نسل قبله. من به وجود خارجی همین t l g هم شک دارم -_-

نمی شه با اطمینان گفت که Agent اگر بیاد مولتی هست چون اگر کمی به عقب برگردیم می بینیم در نمایشگاه گیمزکام سونی لیستی از استودیوهایی که در حال ساخت بازیها و یا محتوای انحصاری برای PS4 هستند رو منتشر کرد که RockStar Games در اون لیست لوگوش برق میزد،از اونجا که که بازی ای بر روی PS4 منتشر نکرده که بخواد محتواشو منتشر کنه پس می شه نتیجه گرفت داره یک بازی انحصاری برای سونی می سازه حالا یا Agent هست یا نسخه سوم Red Dead که همون اولی احتمالش قویتره

امیرحسین اگه با این چیزا مشکل حل میشد یه چند تا ماموریت انحصاری الکی هم شده در ادامه باندل GTA V میزدن کار تمام میکردن .:|

صحبت سر اینکه این قرارداد زیاد انقدر هم الکی نیست راکستار بیاد قول بده استدیو Rockstar North بیاد این عنوان برای سونی بسازه مشخصه اگه الکی بود بعد این همه سال یه چند تا DLC به سونی میدادن این عنوان هم کنسل میکردن خیالشون راحت که عنوان های دیگه دارن که میتونن وقت بزارن پول بهتر هم در بیارن سر مولتی بودنشون .;)
خوب الان هم غیر از GTA ، سر بقیه ی بازی ها همین کار رو کردن!
هم RDR و هم L.A.Noire یه سری ماموریت و چیزای دیگه ی انحصاری داشت!
کلا من فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیفته و آخرش بازی انحصاریی از راکستار نصیب سونی و ما بشه! وگرنه از 2009 تا الان، 100% یه خبری ازش میشد! یا حداقل مثل TLG میگفتن ما منتظر یه زمان خوب برای نمایش بازی هستیم! :|

کلا احساس میکنیم بزرگترین کلاه برداری دنیای گیم صورت گرفته :-" :d

به نظر من دوتاشون در حیاتن و زنده ان ، ولی روندشون کنده و E3 امسال احتمالا تریلر از TLG مشون داده میشه و میره تا 2015 -2016
Agent که تو GTA v و یکی از ماموریت ها پلاک ماشین اسمش نقش بسته بود و اینم احتمالا اول قرار بوده رو ps3 بیاد که کلا منتقلش کردن واسه ps4 و احتمالا انحصاریه ممکن هم هست کلا مولتی پلتفرم باشه ولی وجود داره.

خوب الان هم غیر از GTA ، سر بقیه ی بازی ها همین کار رو کردن!
هم RDR و هم L.A.Noire یه سری ماموریت و چیزای دیگه ی انحصاری داشت!
کلا من فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیفته و آخرش بازی انحصاریی از راکستار نصیب سونی و ما بشه! وگرنه از 2009 تا الان، 100% یه خبری ازش میشد! یا حداقل مثل TLG میگفتن ما منتظر یه زمان خوب برای نمایش بازی هستیم! :|

کلا احساس میکنیم بزرگترین کلاه برداری دنیای گیم صورت گرفته :-" :d

همشون انجصاری زمانی بودن یعنی واقعا فکر میکنی سونی یه بازی از راکستار شمالی با یه چند تا ماموریت انحصاری زمانی عوض کرده .:d

از طرف دیگه اگه این E3 خبری از این بازی نشه منم با اون بخش آخر صحبتت موافقم اما دقت کنی تمام بازی های راکستار کم کم 4 سال ساختش طول کشیده حالا اینم در نظر بگیر که راکستار شمالی همین چند وقت پیش GTA V عرضه کرده میشه در نظر گرفت که حتی یک تیم کوچیک هم در حال ساخت بازی بوده باشن انقدر زمان چیزی نبوده .:d

من که بزرگی (وسعت نقشه رو نمیگم . Great بودن) gta v فکر می کنم کلم سوت میکشه و اگه بخوام فکر کنم که Agent بزرگ ترین عنوان راک* هست، واقعا نمیتونم به فکر کردن ادامه بدم!!!

کاری ب انحصاری بودن Agent ندارم.
ی حسی بهم میگه امسال یکی از بزرگترین و سورپرایز کننده ترین E3 هارو از هر دو شرکت سونی و ماکروسافت شاهد خواهیم بود !! :d

به نظرم تو E3 حتما باید یه تریلری نشون بده چون اگه اینکارو نکنن
انتظار گیمرا بالا تر میره و وقتی انتظار بالا بره شرایط کاری برای سازندها سخت تر میشه :d

من به TLG کاری ندارم، ولی اگر در E3 امسال، راکستار فقط یدونه، فقط یدونه بازی انحصاری معرفی کنه، میرم اون کنسول رو میخرم... حالا انحصاریش چه مال X1 باشه و چه مال PS4.

عشق راکستاریم دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or