Agent احتمالا بزرگترین بازی Rock Star و The Last Guardian نیز فروش خوبی خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
The-Last-Guardian.jpg

بدون شک تعداد زیادی از بازیبازان سراسر دنیا چشم به دو عنوان مورد انتظار The Last Guardian و Agent دوخته اند. عناوینی که تا به حال رنگ روز را به خود ندیده اند و هنوز هم در وضعیت نامعلومی و یا شاید هم مرموزانه ای قرار دارند.
چند سال پیش شایعاتی مبنی بر کنسل شدن این دو عنوان منتشر شد، ولی طی خبرهایی رسمی گفته شد که این دو پروژه در مراحل ساخت قرار دارند و هنوز که هنوز هست، اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نشده است.
بهرحال تحلیل گر معروف و شناخته شده صنعت بازی، آقای Michael Pachter نظراتی را در مورد این دو عنوان داده اند که با هم می خوانیم.
او می گوید اگر The Last Guardian بر روی PS3/PS4 عرضه شود، میتواند به فروش خوبی در ژاپن دست پیدا کند. حتی در غرب هم فروش خوبی را خواهد داشت.
"میدونید که، همین بازی میتواند باعث فروش خوبی در کشور ژاپن بشود. حتی در غرب هم به نظر من فروش عالی را خواهد داشت. مخاطبان زیادی در سرتاسر جهان به دنبال سرنوشت این بازی هستند. این بازی می تواند یک عنوان انحصاری PS3/4 باشد. این مشخص است که این بازی برای Xbox عرضه نخواهد شد...من فقط فکر می کنم که عناوین ژاپنی کمتر در غرب باعث فروش یک کنسول می شوند."
در ادامه او نظرش را در مورد Agent عنوانی که دقیقا سرنوشتی شبیه به The Last Guardian دارد می گوید:
"آره، جالبه بدونید که من یک بار در سال 2010 از Take Two پرسیدم که آیا هنوز بر روی این عنوان کار می کنید یا خیر ؟! اونها گفتند که : بله، این بازی هنوز در مراحل ساخت قرار دارد. و وقتی که در سال 2013 همین سوال رو از اونها دوباره پرسیدم، اونها گفتند: ما هیچ نظری در مورد Agent نداریم. بنابراین یه حسی به من میگه که این بازی میتونه رونمایی بزرگ Rock Star برای امسال باشه."
اگر دقت کنید، Pachter از عرضه بازی Agent نمی گوید، او در مورد رونمایی و معرفی دوباره بازی نظر داده است. احتمال این که اطلاعات بیشتری در مورد این دو بازی در همایش E3 امسال منتشر شود، خیلی زیاد است.
[source]

این Agent که از انحصار در میاد اگه هم عرضه بشه . TLG هم فقط بیاد مهم نیست رو 3 یا 4 باشه . فروش کنه یا نکنه :دی

احتمال این حرکت زیاده اما موندم چی میخواد به سونی بده برای بار دوم که یه بازی دیگه که قرار بوده برای سونی ساخته بشه مولتی بشه .:-/

به نظرم همین بازی انحصاری عرضه کنه به نفع خودشه با توجه به قرارداد انحصاری که قبلا داشت که بازی L.A Noire انحصاری بود بعد راکستار به سونی پیشنهاد Agent داد که انحصاری باشه L.a Noire مولتی بشه حالا هم اگه قرار باشه اینم مولتی عرضه بشه چی میخواد بشه این قرارداد این دو شرکت خدا میدونه .:|

اگه امسال خبری از TLG تو E3 نشه پس بدونید رسما به فراموشی سپرده خواهد شد

ولی امیدوارم اینجوری نباشه چون بازی که استاد فامیتو ادا بسازه شاهکاره

به شدت منتظر رونمایی دوباره یا تریلری از agent هستم ببینم ایندفعه راک استار چیکار کرده........the last guardian هم مطمعنم ازش تریلر نشون میده خودشون گفته بودن به زودی اعلام میکنن تاریخ انتشار بازی

ما 4 سالی منتظر سه بازی بودیم،The Last Guardian,Final Fantasy XIII Versus و Agent...
یکی از این سه که با نام جدید توسط Square Enix دوباره معرفی شد مونده اون دو تای دیگه که امیدوارم E3 یا نهایت TGS معرفی بشن و موجودیتشون مشخص بشه وگرنه دیگه نباید پیشون رو گرفت

آخرین ویرایش:
احتمال این حرکت زیاده اما موندم چی میخواد به سونی بده برای بار دوم که یه بازی دیگه که قرار بوده برای سونی ساخته بشه مولتی بشه .:-/

به نظرم همین بازی انحصاری عرضه کنه به نفع خودشه با توجه به قرارداد انحصاری که قبلا داشت که بازی L.A Noire انحصاری بود بعد راکستار به سونی پیشنهاد Agent داد که انحصاری باشه L.a Noire مولتی بشه حالا هم اگه قرار باشه اینم مولتی عرضه بشه چی میخواد بشه این قرارداد این دو شرکت خدا میدونه .:|
1ساعت ماموریت انحصاری:| + 2 دست لباس اضافه + 1 مپ مولتی پلیر انحصاری و این چیزا :|

واقعا از ایده The Last Guardian خیلی خوشم اومده بود وقتی خبری ازش برای 3 نشد خیلی ناراحت شدم امیدوارم برای 4 بیاد تجربه کنیم هنوز نیومده متای بین 85-90 پیش بینی میشود :d[h=2][/h]

1ساعت ماموریت انحصاری:| + 2 دست لباس اضافه + 1 مپ مولتی پلیر انحصاری و این چیزا :|

امیرحسین اگه با این چیزا مشکل حل میشد یه چند تا ماموریت انحصاری الکی هم شده در ادامه باندل GTA V میزدن کار تمام میکردن .:|

صحبت سر اینکه این قرارداد زیاد انقدر هم الکی نیست راکستار بیاد قول بده استدیو Rockstar North بیاد این عنوان برای سونی بسازه مشخصه اگه الکی بود بعد این همه سال یه چند تا DLC به سونی میدادن این عنوان هم کنسل میکردن خیالشون راحت که عنوان های دیگه دارن که میتونن وقت بزارن پول بهتر هم در بیارن سر مولتی بودنشون .;)

3-4 ساله در سر می دوآنن !!
مطمینم Agent مولتی پلتفرم میشه اگر عرضه شه ، TLG هم یا کلا" کنسل میشه یام اگر بیاد فکر نکنم زودتر از 2015 بیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or