Age Of Empires Online | PC

خوب دوستان در این تاپیک به بحث و گفتگو درباره ی جدیدترین ورژن Age Of Empires که بصورت آنلاین هست و نیز Free To Play (مجانی) میباشد، میپردازیم.

-----------------------------------------------
امتیاز IGN به بازی 7 هست.البته جوری که من دیدم بازی بهتر از این حرفاس.:d

چند تا اسکرین شات از بازی:

یکی از بهترین تجربه های من توی استراتژی شماره سوم بود
خیلی دوست دارم اینرو برم
دانلود زیاد می خواد ظاهرا. الان گذاشتم دانلود بشه دیدم بعد ده دقیقه یه زره هم نرفت. فکر کنم بالای 3-4 گیگ هست!:(

تا الان 324 مگابایت دانلود شده و تقریبا 20% رفته ... باید دید سیستم آنلاینش برای ما که تو ایرانیم چطوریه و مهمترین چیز سرعت بازی وقتی که شلوغ میشه .

پیوست :

تو سایتشون نوشته که این بازی 40 ساعت GamePlay مجانی داره که شامل Quest های مختلفه بعد از اون شما با خریدن پک ها میتونید بازی رو به شکل دیگه ای و با امکانات جدیدتری ادامه بدین ، به مغازه هایی اشاره شده که بازیکننان دیگر میتونن از شما خرید کنند . و حتی جایی گفته که شما باید بعضی Quest هارو با کمک دیگر بازیکننان که Alliance های شما هستن انجام بدین . این توضیح حالت CO OP بود

Player VS Player :
در حالت دیگری هم به مبارزه ی 2 بازیکن مخلتف اشاره کرده که خود سیستم یک مپ رو انتخاب میکنه و شما حتی میتونید با دوستانتون بازی کنید و experience بدست بارید ...

چیزی که من در کل فهمیدم از سایتش این بود .

آخرین ویرایش:
1. بهتر نبود تو بخشه بازی های آنلاین و تحت شبکه تاپیک زده میشد؟
2. کسی که دانلود کرده میگه بازی تا یکجایی مجانی و برای ادامه باید پول بدی!

بازی رایگانه اما برا استفاده از ایتم های rare و epic باید premium باشی یعنی در عمل پولیه

من یه هفته میشه دارم بازی می کنم البته روزی 1 کوئست :دی
الان لول 8 ام بازی قسمت coop بازی واقعا فوق العادس

user : yasersh
realm:athens

بازی رایگانه اما برا استفاده از ایتم های rare و epic باید premium باشی یعنی در عمل پولیه

من یه هفته میشه دارم بازی می کنم البته روزی 1 کوئست :biggrin1:
الان لول 8 ام بازی قسمت coop بازی واقعا فوق العادس
چقدر دانلود می خواد؟ من خطم حجمیه نمی تونم همین جوری بزنم دانلود کنه.باید ببینم می صرفه یا نه

همه چیز همونه (تقریبا ) یه کم نقش افرینیش بیشتر شده هر نیروی رو می تونی شخصی سازی کنی مثلا من بیشتر رو تیر انداز ها کار کردم دمیجشون بیشتر شده Hp هم همینطور

اقایون منم دارم اینو بازی میکنم فقط نمدونم چطوری میشه 1vs1 زد؟
اصلا میشه یا نه؟
اگه پایه هستین ادد کنین بازی کنیم
hero7293
شما وقتی برید Lvl بالاتر میرید ( 5یا6 ماموریت میده ) به یه قسمت Sparta اونجا هم میشه 1v1 زد , هم 2V2 که برای بازی رنکی نیاز به اکانت premium هست !
بیشتر کارای بازی پولی هست پولی هست ولی بازم جذاب هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or