Xbox Age of Empires IV

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S
85uj_capsule_616x353.jpg

Developer: Relic Entertainment
Publisher: Xbox Game Studios
Genre: Real-time strategy

Game Page : Age of Empires IV
Release Date: Fall 2021

چهارمین نسخه سری بازی Age of Empires در سال 2017 معرفی شد. سازنده این نسخه چهارم بر عهده Relic که قبل از آن توسعه سری بازی های company of heroes و Dawn of war در کارنامه خودش داره.
از سال 2017 تا الان هیچ گونه اطلاعاتی جز یک تیزر از بازی منتشر نشده و قرار است در تاریخ 14 نوامبر در نمایشگاه xo19 مایکروسافت اولین گیم پلی بازی به نمایش عموم داده بشه.
  • تمدن های معرفی شده انگلستان , نورمن ها , مغول , چین , هند.
  • بازی برای پاییز همین امسال برنامه ریزی شده.

تاپیک در حال تکمیل

آخرین ویرایش:
چقدر تاپیک دنباله یکی از مهمترین بازیهای استراتژیک تاریخ خلوته.:D چقدر بخش داستانی برام جذاب شده. تو ایج های قبلی هم وقایع تاریخی دنبال میشد، اما معمولا وقتی کمپین تموم میشد، کسی یادش نمیموند کی بود چی شد! ولی اینجا واسه کسایی که دوست دارن یکم تاریخ هم یاد بگیرن، خیلیییییی جذابه، اول هر ماموریت تو یک اپیزود مستند 2-3 دقیقه‌ای، خیلی جذاب راوی تاریخ وقایع منجر به این ماموریت رو توضیح میده، با آرت و ویدیوهای با کیفیت، خیلی از این حرکتشون خوشم اومد.
حس و حال بازی بینظیره. حتی بخش آنلاین بازی هم خوبه. عملا سازنده با خودش گفته نمیخوایم به خاطراتتون دست بزنیم. و مثل بعضیا گند بزنیم توش.

❇️ Age of Empires IV Anniversary Edition The Sultans Ascend

🔒 Protection : Steam + Digital.ai + Custom + License

💢 Size : 47740 MB

🟢 اول از همه بگم که DLC Sultans Ascend کرک شده چون این محتوا هشت ماه پیش منتشر شده بود

🔻و در ادامه جزئیات آپدیت
🔸مشکل عملکردی که هنگام تعامل با پروفایل بازیکن پیش می‌آمد، برطرف شد.
🔸باگی که باعث کرش بازی می‌شد، زمانی که بازیکن در حین تماشای یک بازی روی واحدی یا ارتقایی در صف جهانی کلیک می‌کرد و دوربین آزاد خاموش بود، حل شد.
🔸باگی که باعث کرش بازی می‌شد، زمانی که بازیکن Ctrl + H را هنگام مشاهده یک بازی فشار می‌داد و دوربین آزاد خاموش بود، برطرف شد.
🔸مشکلی که گاهی باعث می‌شد یک چادر دعا بعد از تحقیق روی ریشه‌های دینی تاثیراتش را ندهد، رفع شد.
🔸حالا با خراب کردن دیوار سنگی، بخش‌های دیوار کناری هم تخریب می‌شن تا مطمئن بشیم واحدهای بزرگ از سوراخ به وجود اومده عبور کنن.
🔸مشکلات مربوط به نشت اطلاعات در بخش Fog of War که به رابط کاربری ساخت و ساز مربوط بود، برطرف شد.
🔸دستورات جابه‌جایی یا حمله‌ای که بیرون از ناحیه قابل بازی نقشه صادر بشن، الان به داخل ناحیه قابل بازی منتقل می‌شن و دیگه خطا نمی‌دن.
🔸همچنین، یه کرش که ممکن بود موقع وارد شدن به بازی چندنفره پیش بیاد رو هم درست کردن.
🔸حالا دفاع‌ها به درستی برد سلاح‌های پیش‌فرض ساختمان‌ها رو قبل و بعد از ساخت نشون می‌دن.
🔸یه مشکل که باعث می‌شد اسکات‌ها انیمیشن‌های بارگذاری دوباره رو رد کنن، حل شد.
🔸الان هوش مصنوعی سعی می‌کنه جزیره‌های در حال رقابت رو در نقشه‌های دریایی تقویت کنه.
🔸مشکلی که گاه‌به‌گاه باعث می‌شد بازی بعد از بارگذاری یک ذخیره‌سازی که شامل بازیکنان هوش مصنوعی بود کرش کنه، برطرف شد.
🔸مشکلاتی که باعث می‌شد هوش مصنوعی بیش از حد روی ارتقای سنی تمرکز کنه که بخشی از تعادل سختی بود، اصلاح شد.
🔸مشکلی که باعث می‌شد با رد کردن یک کات‌سین در کمپین، نقشه در مسابقه بعدی غیرکمپینی به‌طور موقت نشان داده بشه، حل شد.

برای جزئیات بیشتر این آپدیت به لینک زیر مراجعه کنید

آپدیت بازی Age of Empires IV

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
یعنی روزشماری میکنم میتولوجی بیاد که برم توش به معنای واقعی غرق شم؛ پارسال قبل اینکه خبر ساختش جدی شه یک دور جدید همون نسخه اصلی رو شروع کرده بودم کمپین یونان هم تقریبا تموم شد ولی تا خبر های ریمیک جدی شد دیگه دراپ کردم که ریمیک برام تازگی داشته باشه، قبل اینم 2018 یکبار کمپین رو رفته بودم، یادش بخیر اون موقع ها با اینکه تو گیم نت ها طرفدار نداشتند برای مولتی، اما به عنوان استوری و کمپین به شدت معروف و خوش نام بودن، یعنی اینقدر بازیش کرده بودم همون موقع که همین الان بیشتر ساندترک هاش تو ذهنم ثبته و تا بهشون فکر میکنم تو سرم پلی میشند :D

دیگه بعد دراپ شدن میتولوجی پارسال، رو کمپین وارکرفت 3 و بتل فور میدل ارت 1-2 و اکسپنشنش تمرکز کردم به عنوان استراتژی قدیمی، جنرالز یک بار تموم شد، میدل ارت به تقریبا همه شون 50 درصد شدن تا اینجا و وارکرفت هم رسیدم به اورک ها؛ من واقعا از این بازی های خاصی که اون موقع خیلی دوست داشتم، خسته نمیشم، چه اینا، چه امثال وایس سیتی و سن اندریاس و باقی بازی های قدیمی... شبیه ساز پی اس وانم رو پی سی همین الان کمتر از اکس باکس فعال نیست :D همین چند روز پیش یک تورنمنت سهمگین تو ان اف اس های استیکس تموم کردم :D لحظه شماری میکنم های استیکس تموم شه و رو پورشه انلیشد تمرکز کنم :D
(شبیه ساز های سگا و میکرو همچنین :D)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or