adsl شرکت مخابرات استان تهران .

منم به دلیلی از مخابرات گرفتم ، که وقتی اون دلیل رفع بشه مثل آدامس حوییده شده پرتش میکنم تو جوب :-&
یعنی دزدی تو روزه روشنه مخابرات
256 سرعت دانلودش 30 ـه آخه )x

کاری به کیفیت و سرعت ندارم ولی خدایش با این قیمت خیلی عالی اینترنت مخابرات ...الان بخوای از جایی نامحدود بگیری باید حداقل 25 هزار تومن بدید ولی الان با ماهی 10 تومن همان سرعت را دارید.

آقا بد نیست مخابرات ... اتفاقا به استاندارد ها نزدیک تر ـه .. جالبه بدونید اینترنتی که ISP های ارائه میدن رو از همین مخابرات میگیرن ! ... یعنی فرض کنین نقت خام رو میگیرن و خودشون هر بلایی سرش در میارن میدن دست ملت !!:d ..
خوبی مخابرات اینکه قیمتش واقعیه تر ـه ... 9800 ماهی اونم رو قبض تلفن ... 256 ... 12.5 ... 512 .... 18 تومن ... 1 میگ 32 تومن ... 2 میگ 75 تومن !:d ...
همشم نامحدود !:d
تنها مشکلش اینکه برای گرفتن سرعت بیش از 128 باید یه کارایی بکنی ... :d ...

تاید میشه گاگول باز نمیشه :)
احتمالا یا اون لنگر معروف !:d تو خلیج فارس ! خورده به فیبر Ded گوگل :)) یا اون کوسه معروف :d فیبر نوری Ded گوگل رو گاز زده =))
مملکت گل و بلبله دیگه :d

من 256 گرفتم به 10 روز نرسید بردم پس دادم سره ماه هم 24 تومن برام قبض اومد . دانلود روی 20 و آپلود هم 4 . 50 بار زنگ زدم آخرش گفت آقا می دونم مشکل از طرف ماست ولی کاری نمی تونیم بکونیم

یه نکته خنده دار
برا من گوگل تو فایرفاکس باز نمیشه ولی تو انتترنت اکسپلورر راحت باز میشه :))
به حق چیزای ندیده .......

یه نکته خنده دار
برا من گوگل تو فایرفاکس باز نمیشه ولی تو انتترنت اکسپلورر راحت باز میشه :))
به حق چیزای ندیده .......

خنده دار نیست که, گریه داره (SSL گوگل رو بستن) :d
حالا برو cookie های Firefox رو پاک کن (مثلا با برنامه CCleaner ) بعد ببین آیا باز میشه یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or