Adam Boyes سونی را ترک کرد

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
kwewct5ywy6oprlp7ugs.jpg

Adam Boyes معاون بخش روابط نشر و توسعه در Sony Interactive Entertainment تصمیم به جدا شدن از سونی گرفته است. Adam Boyes این خبر را در صفحه توییتر خود اینگونه اعلام کرد :

8ynuddehl2ehfaw12311.jpg
بعد از تجربه ای فوق العاده در Playstation تصمیم خیلی سختی برای بازگشت به دنیای توسعه بازی گرفته ام!

او در ادامه در جواب یک توییت که پرسیده بود آیا در Nintendo یا Xbox مشغول به کار خواهد شد یا خیر اینگونه جواب داد:

3rh7jau8n3ghj0neiks7.jpg
خیر. دوباره قصد ساخت بازی بصورت مستقل را دارم.
Adam Boyes leaves PlayStation - Gematsu

آدام بویز خیلی هم بد نبود!:دی ولی پتانسیل بالایی داره که بیاد ایران جزو مدیران وطنی بشه، چون از اوناس که الان یه چیز میگه دو روز بعد میزنه زیرش. اول نسل کلی امد برنامه چید گفت هربازی که شما بیشتر از همه بخواید رو من میارم رو PS4 اما بعد کلا بیخیال شد! یعنی شروع نسل خیلی فعال بود و کارهای بزرگی کرد اما کم کم همشون رو بیخیال شد.

آدام بویز خیلی هم بد نبود!:D ولی پتانسیل بالایی داره که بیاد ایران جزو مدیران وطنی بشه، چون از اوناس که الان یه چیز میگه دو روز بعد میزنه زیرش. اول نسل کلی امد برنامه چید گفت هربازی که شما بیشتر از همه بخواید رو من میارم رو PS4 اما بعد کلا بیخیال شد! یعنی شروع نسل خیلی فعال بود و کارهای بزرگی کرد اما کم کم همشون رو بیخیال شد.

دیگه بیچاره باید چی کار میکرد و چه بازی رو میورد روی ps4 ؟؟؟ یوشیدا و بویز واقعا تیم فوق العاده ای رو تشکلیل داده بودن

• Like
Reactions: esm nadaram
آدام بویز خیلی هم بد نبود!:D ولی پتانسیل بالایی داره که بیاد ایران جزو مدیران وطنی بشه، چون از اوناس که الان یه چیز میگه دو روز بعد میزنه زیرش. اول نسل کلی امد برنامه چید گفت هربازی که شما بیشتر از همه بخواید رو من میارم رو PS4 اما بعد کلا بیخیال شد! یعنی شروع نسل خیلی فعال بود و کارهای بزرگی کرد اما کم کم همشون رو بیخیال شد.

نه ماکان انصاف نکردی . تو e3 2015 اگه اشتباه نکنم 3 خیر بزرگ برای طرفداران رو ایشون عملی گرد . the last guardian و final fantasy 7 remake و shinobi

حالا نمیدونم درست میگم یا نه ولی خبرهایی که ایشون داده برای من بسیار رویایی بوده :D

در تاریخ جدا شدن اعضای سونی نه از رفتن امی ناراحت شدم ، نه رفتن آدام ذره ای روم تاثیر میزاره . درسته در زمینه ی کاریشون عالی عمل کردن ولی مهره های خفنتری سونی واسه جایگزین کردنشون داره .
فقط یک مهره ست که هر E3 جای خالیشو بدجور حس میکنم حتی اگه قرار باشه یه دقیقه سخنرانی کنه .
:((
8uer1vu5yi52rkd795fp.jpg

به نظر من برای شروع ps4 عالی عمل کرد. قرار داد های انحصاری با ناشر های بزرگ و بازی هایی مثل destiny cod و روابط گسترده سونی با یک سری از ترد پارتی های ژاپنی همگی تو دوران مدیریت ایشون اتفاق افتاده که رو موفقیت ps4 هم بسیار تاثییر داشتند.
. امیدوارم جایگزین بهتر نبود در حد همین باشه.
---
همه جای دنیا ملت خوشحالند که امکانات و فرهنگ هایی مثل indie development و کیک استارتر اینها باعث میشه همه بتونند به هدفشون برسند شما ها که گیمرید به جای خوشحال بودن از این قضایا ایندی ساز ها را قهر از ننه میدونید؟ کسی به زور محصول و بازیشو به شما نفروخته. ویت ال دو ریسپکت البته:D ایندی شاهکار زیاده. خودتونم میدونید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or