Ada Wong نیز به جمع شخصیت‌های قابل بازی در Resident Evil 6 پیوست

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
adare6_thumb.jpg

گرچه این موضوع به صورت شایعه از طریق چند منبع خبر رسانی مانند IGN و ... منتشر شده بود، اما کپکام امروز از طریق نشریه‌ی هفتگی فامیتسو رسما اعلام کرد که شخصیت معروف زن در سری بازی Resident Evil، آیدا وانگ، به جمع شخصیت‌های قابل بازی در Resident Evil 6 پیوسته است.

فامیتسو در ادامه گفته است کمپین آیدا وانگ در صورتی باز خواهد شد که شما ابتدا سه سناریوی لیان، کریس و جیک را به پایان برسانید.
البته این کمپین تنها به صورت سینگل پلیر (تک نفره) قابل بازی خواهد بود و این موضوع به این معنی است که هیچگونه Co-Op‌ای برای آن در نظر نگرفته شده است.

اسلحه‌هایی که وی می‌تواند استفاده کند، شامل یک تیرکمان و بمب‌های ساعتی خواهد بود.

Source

البته این کمپین تنها به صورت سینگل پلیر (تک نفره) قابل بازی خواهد بود و این موضوع به این معنی است که هیچگونه Co-Op‌ای برای آن در نظر نگرفته شده است.
اگر واقعیت داشته باشه به خاطر همین قابلیتم که شده اون سه تا قسمت رو تموم میکنیم تا حداقل تو این بخش شاید یکم ترسیدیم
در کل خبر جالبی بود خوشم اومد هر چند ایدشو کاملا از رو RE4 اسکی رفتن

خداییش با اون سبک اکشن کریتوس و مارکوس فنیکس رو میتونن بیارن تو بازی!
مارکوس رو هم برای نسخه ایکس باکس بزارن کیفیت بازی بره بالاتر

کپکام اخرین تیر رزیدنت ایولش رو داره اخر نسلی میندازه !!!
کار از تیر این چیزا گذشته:d وقتی اسم RE میاد ناخوداگاه تو ذهن مخاطب ترس هم باهاش میاد ولی این RE6 همه چی داره جز ترس حالا میخواد کل کارکترها رو دور هم جمع کنه!

ای ولی خبر خوبی بود . من خیلی دوس داشتم این aida خانوم رو تو re4 . این گیم که کلا عوض شده و قابل برگشت نیس لا اقل بهتره هر چی میتونن چیزای جدید بهش اضافه کنن .

بعضیاتون خیلی خزید !
خب عمه من رو که Playable نکردن ،به رسم ادای دین به نسخه چهارم که پس از اتمام بازی separated way آنلاک می شد که توش با Ada می شد بازی کرد ،این جا هم همین کار رو کردن .نشون بدین به من مشکل رو ...
===
پ.ن : Ada عشق بهروز :دی ! زود Avatar رو آتیش کن :دی !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or