سهام Activision Blizzard نزدیک به 429 میلیون سهم رسیده است که Vivendi صاحب $5.83 میلیارد آن بوده است. و رهبری گروه ASAC II به Bobby Kotick مدیرعامل Activision Blizzard و مدیرکل این کمپانی Brian Kelly رسید. 172 سهم را Activision Blizzardi در حال حاضر برابر با $2.34 میلیارد از این سهام را در اختیار دارد. Vivendi نیز 83 میلیون سهم را در اختیار دارد. در مجموع 602 میلیون سهم در 2 معامله برابر با $8.17 میلیارد و ارزش هر سهم $13.60 دلار صورت گرفته است
Kotick و Kelly با 100 میلیون دلار ASAC II را با هم ادغام کردند. Bobby Kotick به عنوان مدیرعامل باقی میماند و Brian Kelly هم نقش مدیرکل را خواهد داشت. Vivendi حدود 12 درصد از سهام ASAC II با 24.9 درصد سهام Activision Blizzard را در اختیار خواهند داشت. بیشتر اعضا ASAC II از شرکت سرگرمی آنلاین چینی Tencent است.
Activision Blizzard از این پس یک شرکت مستقل است و باید به بیشتر سهام داران پاسخ دهد. Kotick نیز از هیئت مدیره Vivendi خارج شد.
Activision سال 2007 رسما اعلام کرده زیر مجموعه Vivendi Games شده است و با $18.9 میلیارد به این کمپانی پیوست Vivendi نیز 52 درصد سهام Activision Blizzard را دراختیار گرفت. Vivendi در 3 سال گذشته بارها قصد فروش سهام Activision Blizzard را داشته بود تا با فروش این سهام وضعیت فروش کم سهام خود را پس از 9 سال بهبود ببخشید. Vivendi SA اوایل این هفته اعلام کرد 3 میلیارد دلار سود خالص از Activision Blizzard دریافت کرده است.
منبع



