شایعه Activision هم به دنبال لاک پشت های نینجا

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]Nickelodeon یکی از کانال های مخصوص کودکان آمریکایی قرار است سری جدید کارتون محبوب لاک پشت های نینجا را به زودی نشان دهد.آن ها در تبلیغاتی که برای نمایش این کارتون انجام دادند نام شرکت IDW و Activision را به عنوان همکاران خود ذکر کردند و این شک را بین همگان به وجود آوردند که Avtivision درحال ساخت بازی TMNT است. چند سال پیش شرکت Ubisoft نام تجاری Teenage Mutant Ninja Turtles یا همان لاک پشت های نینجا را خرید، ولی از سال 2009 این شرکت دیگر هیچ بازی از آن ها عرضه نکرد.
شما چه فکر می کنید؟ آیا Activision ناشر سری بازی های بزرگ Call of Duty این بازی را عرضه خواهد کرد یا بر اساس شایعه چند وقت پیش، Rocksteady سازنده بزرگ سری Batman این بازی را به طور جدی و تاریک تر می‌سازد؟
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4784.activision.jpg_2D00_610x0.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

یه سری جدید کارتون که میخواد پخش شه دوباره سرو کله این Activision پول پرست هم پیدا میشه ..... یکی نیست به اینا بگه اگه شما عرضه دارید برید یه فکری به حال و روز همون Spider-manتون بکنید ، لازم نیست این یکی رو هم به گند بکشونید.....
خدا کنه همون شایعه اولی درست باشه و Rocksteady بره تو کارش
pray_smiley.gif

یعنی مثل Spider man گند میزنه به همه چی. کاش همون Remedy بسازه :((
فردین Remedy چیه؟ :|:d
خدا کنه شایعه اولی درست باشه. از وقتی اون شایعه رو شنیده بودم خیلی خوشحال شده بودم. چون یه کاربلد قرار بود بازی رو بسازه. الان ... :|

من به این کارتون خیلی علاقه داشتم
اون موقع کوچولو بودم:">
تا حالا هم هرچی بازی ازش اومده بازی کردم
یکی از یکی گند تر امیدوارم این خوب شه
البته اگه اصلا بسازن

موافقم! ولی فکر کنم منظورت Rocksteady بود :d

فردین Remedy چیه؟ :|:d
خدا کنه شایعه اولی درست باشه. از وقتی اون شایعه رو شنیده بودم خیلی خوشحال شده بودم. چون یه کاربلد قرار بود بازی رو بسازه. الان ... :|
باااو اشتباه لفظی بود. منظورم همون Rocksteady بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or