ActiVision : سري COD بيش از 3 بيليون دلار فروش داشته است

ps3 lover

کاربر سایت
activision-logo.jpg

​

AcTivision اعلام كرد ، سري Call Of Duty بيش از 3 بيليون دلار به صورت جهاني فروش كرده است.اين رقم معادل 55 ميليون نسخه از اين سري ميباشد.
اين در حالي هست كه MW2 تاثير زيادي بر روي اين رقم گذاشته است.به طوري كه در 5 روز اول انتشار ، بيش از 550 ميليون دلار فروش داشته است.
Bobby Kotick از Activision گفت : سری Call Of Duty به یکی از بزرگترین سرگرمی های قرن تبدیل شده است.
وي افزود : گر شما بخواهید زماني را که طرفداران این سري صرف بازي Call of Duty کرده‎ اند، در نظر بگیرید، به این نتیجه ميرسيد که این سری یکی از پرمخاطب ترين سرگرمی ها در بین تمام سرگرمی های عصر حاضر است.

اين اعداد و ارقام را شركت هاي معتبري مانند NPD ، Chart-Track و Gfk در اختيار Activision قرار دادند.
منبع

آخرین ویرایش:
من كه وقتي هر بازي رو بازي مي كنم خسته ميشم وسط بازي . اين بازي كه اصلا خستم نكرده . اگه ايكس باكس داغ نميكرد كه اصلا خاموشش نميكردم

3 بلیون رقم تخیلی است :cheesygri
درود
اين در حالي هست كه MW2 تاثير زيادي بر روي اين رقم گذاشته است.به طوري كه در 5 روز اول انتشار ، بيش از 550 ميليون دلار فروش داشته است.
این تو سه روز اول 550 میلیون فروخته می خوای کلا 3میلیارد نفروخته باشه؟

من یادمه وقتی اولین cod بازی کردم از خودم بیخود شده بودم:((هیجان انگیزترین بازیه اول شخصه شایدم هیجان انگیزترین بازیه گیم:cheesygri

دوستان اين رو هم به خاطر داشته باشيد چون در انگليسی ميليارد ندارن از واژه بيليون استفاده ميکنن پس cod series تا به حال 3 مليارد دلار فروش داشته پس لطفاً زياد کف نکنيد....

بازیی که خوب باشه جذاب باشه هیجان داشته باشه گرافیک داشته باشه موسیقی داشته باشه و کلا در سبک خودش بهترین باشه و کلا همه چی تموم باشه حقشه که اینهمه سود در جیب مبارک اکتیویژن بره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or