Activision : دیابلو 3 در 2011 نمی اید ، Call of Duty 8 عالی است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Activision_Blizzard_Logo1.jpg

درود .

Activision/Blizzard در کنفرانس سال مالی خود ، اطلاعات جدیدی از بازیهایی که قرار است در سال 2011 و 2012 روانه بازار کنند بیان کردند .
که یکی از انان که قبل گفته شد امدن بتای بازی Diablo 3 میباشد و همچنین اینکه سری جدید Call of Duty' بسیار خیره کننده میباشد را بیان کردند .

اقای Thomas Tippl از تهیه کنندگان بازی در این مورد چنین گفت:

قبل از هر چیز باید این را بگویم که Blizzard در سال 2011 عنوانی را منتشر نمیکند ؛ یعنی نه Diablo 3 و StarCraft 2: Heart of the Swarm' هیچ کدام در سال 2011 نمیرسند وقتی به جلو مینگرم میبینم عنوانی در 2011 نداریم و دوست نداریم این بازیها به خاطر زود منتشر شدن با کمبود و مشکل مواجه شوند، ولی این را به شما قول میدهم که در سال 2012 دو عنوان بزرگ بلیزارد را به شما تقدیم خواهیم کرد .
همچنین اقای Mike Morhaime رئیس شرکت بلیزارد در تایید سخنان وی اذعان کرد که
که تیم خیلی دوست دارد این دو عنوان را امسال روانه کند ولی نمیشود .

در دیگر سو رئیس Activision اقای Eric Hirshberg در مورد بازی معرفی نشده Call of Duty 8 سخن گفت . و افزود این بازی عالی است .
از هر نظر میتوانم بگویم سری بازی Call of Duty یکی از بهترین بازیها و سرگرمیهای جهان میباشد و ما برای این بازی استانداردهای جدید و باور نکردنی محیلا نموده ایم در حال حاظر تیم سازنده بازی و دیگران عالی کار میکنند .
ما برای شما بخش onlineی را فراهم ساخته ایم که نظیرش تا به حال ندیده اید، ما به گیمرها یک وابستگی وصف ناپذیر و صحنهایی حماسی و نوع جدیدی از بخش انلاین را ارائه خواهیم کرد .
و امروز نطقه عطف بازی است که دوست داریم این را در اینده بسیار نزدیک با شما به اشتراک بگزاریم .

• Like
Reactions: slipkboy
در دیگر سو رئیس Activision اقای Eric Hirshberg در مورد بازی معرفی نشده Call of Duty 8 سخن گفت . و افزود این بازی عالی است .
از هر نظر میتوانم بگویم سری بازی Call of Duty یکی از بهترین بازیها و سرگرمیهای جهان میباشد و ما برای این بازی استانداردهای جدید و باور نکردنی محیلا نموده ایم در حال حاظر تیم سازنده بازی و دیگران عالی کار میکنند .
ببینیمو تعریف کنیم.:-/:-/

:(:(:(
DIABLO III میخوام:((
ما برای شما بخش onlineی را فراهم ساخته ایم که نظیرش تا به حال ندیده اید، ما به گیمرها یک وابستگی وصف ناپذیر و صحنهایی حماسی و نوع جدیدی از بخش انلاین را ارائه خواهیم کرد .
و امروز نطقه عطف بازی است که دوست داریم این را در اینده بسیار نزدیک با شما به اشتراک بگزاریم .
ببینیم و تعریف کنیم:d

ای خدا بزنتت بلیزارد و نابود کنه اون شرکت کذایی رو تا از دست خلاص بشیم!!!!!!)x
بابا من دیابلو میخوام ، من استار کرافت رو میخوام چرا اینا یه کاری میکنند ادم به زمین و زمون فحش بده خب بابا از دست تاخیر های بی مورد و الکی خسته شدیم بدین بیرون بازی رو دیگه خدا تو خماری موندیم!!:((:d

خوب فکر کنم ACTI هم کل کلش با EA رو شروع کرد ایشالا که همینطور که میگن باشه و امسالم یه COD ناب رو بازی کنیم. منتظر اخبار بیشتر از این بازی هستیم.
ولی خدایی همین که یک کلامم از bf3 نگفت خیلی حال کردم ونیومد بازیشونو با bf3 در مقام مقایسه قرار بده. هر چی میگه راجع به بازیه خودش میگه شخصا با این تبلیغات بیشتر حال میکنم.

گرافیک و گیم پلی بازی که یه چیز منسوخ شده خیلی قدیمیه و اصلا به درد سال 2012 نمیخوره ... ای کاش بازی رو همون سال 2007 میدادن . مگر اینکه کامل بازی رو از نو بسازن .

خبر بدی بود!
(همکاری بیلی با اکتی یک اشتباه استراتژِک بود این کار داره به اعتبار بیلی لطمه میزنه اخه اکتی در حد بیلی نیست!)

خبر بدی بود!
(همکاری بیلی با اکتی یک اشتباه استراتژِک بود این کار داره به اعتبار بیلی لطمه میزنه اخه اکتی در حد بیلی نیست!)
همینطور که میبینین به اعتبار بلیزارد لطمه ای نخورده .. چون همون اول هم تو مصاحبه مایکل مورهیم Ceo بلیزارد گفته بود که ما هر کار بخوایم میکنیم و کسی نمیتونه رو ما فشار بیاره ... الان هم این قضیه مشخص شد چون اگه اکتیویژن رو بلیزارد قدرت داشت الان ما داشتیم یه دیابلو بازی میکردیم و 2 تا استار کرفت دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or