Activision در Modern Warfare 3 با کشتن یه بچه یک رسوایی دیگر را رقم زد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xl_CoDMW3_NoRusVid_624.jpg

SPOILER WARNING

در پی انتشار صحنه ای عجیب و بسیار منزجر کننده از بازی Modern Warfare 3 سازندگان و ناشر این بازی یعنی Activision و İnfinity Ward مورد انتقاد شدیدی قرار گرفتند . در این صحنه که قسمتی از شهر لندن را نشان میدهد خانواده Davis را به همراه مادر و کودکش در شهر لندن کشور انگستان نشان میدهد این مادر کودک که در یک پیاده رویی در حال صحبت هستند و در همین حال یک کامیون که حامل دو تروریست بود در کنار خیابان پارک کرده و در همین حال این مادر کودک به سمت این خودور میروند و در همین حین کامیون که با مواد منفجره پر شده بود منفجر میشود و این مادر و کودک نیست و نابود میشوند . این صحنه سوالهای بسیاری را در پی داشت و یکی از انها این بود سران Activision با چه قصدی همچین صحنه ای را ساخته و قصد انان از اوردن این کودک و مانور انها بر روی این صحنه بسیار عجیب چه بوده است ؟! . در بازی MW2 نیز مرحله "No Russian" موجود بود که باعث انتقادهای فراوانی شد شما میتوانید این ویدئو را در زیر مشاهده کنید .
Modern Warfare 3's Child-Killing

هر کسی بالاخره یه روز میمیره.این بچه هم اگه اینجا نمیمرد 80 ساله دیگه توی تختخوابش میمرد.خوشا به سعادتش که جلوی این همه گیمر حرفه ای مردo:-)

من اینقدر توی مرحله ی مترو جو گیر شدم دیگه حواسم به بچه نبود! :d داشت همین قسمت رو نشون میداد من تو فکر این بودم که ای کاش من واقعا تو اون مرحله حصوز داشتم :d

کشتن کودک توی بازی های ویدئویی فکر کنم بشدت ممنوع باشه.

تو Dead Space 2 که بچه میکشتیم !! توی Bioshock میکشتیم ! توی Alice The Madness هم بچه میکشتیم یا عروسک های بچه نما به صورت های خندان ! ممنوع نیست ! بازخورد منفی داره برای یک همچین سری معروفی !

صحنه کشته شدن یه بچه اونم تو گیم خوشایند نیس
حالا جنگ هس یا نیس این زاویه اش دیدن نداره!

اینجا صاحب نداره که هر خبر چرت و مضخرفی رو تبدیل به تاپیک میکنن؟!

نه متاسفانه
شما تقبل میکنی مسئولیتش رو؟!
میگیم هرکی خواست تاپیک بزنه راجب محتواش اول با شما مشورت کنه

• Like
Reactions: .:Pouria:.
احتمالا نصف دوستان اون بخش رو ندیدن :دی اسپویلر اون بخش :دی
یه بابایی داره از زن و بچه ـش فیلم برداری میکنه بعد یه دختر میره کنار یه کامیون یهو همه چی منفجر میشه، اصلا هیچ صحنه ای از کشته شدن دختر یا جنازه ـش مشخص نیست.

اتفاقا به نظر من این صحنه خیلی خوب ساختن .....
توی بازی اونقدر درگیر میشیم که یادمون میره جنگ خوب نیست .
این صحنه ها باعث میشه یکم از جو بازی بیایم بیرون و بفهمیم که جنگ فقط کشتار و نابودی به همراه داره. حقیقت جنگ اصلا همینه واین بازی هم سعی داره جنگ از همه جهات نشون بده .
به نظر من کارشون قابل تقدیر هم هست.

آقا من اصلا پستای بالا رو نخوندم ولی بد نیست یکم قبل ایجاد تاپیک فکر کنید ! خیلیا مثل من هنوز نتونستن بازی رو تهیه کنن (ماشاالله نسخه ی اصلش از مروارید سیاه نایاب تره) پس وقتی شما میای تاپیک ایجاد میکنی و عنوانشو جوری تعیین میکنی که داستانو به فنا میده یعنی داری لذت بازی رو برای ما از بین میبری . خواهشن بیشتر دقت کنید ...

اولا چه گیر الکی دادند! اینا هم بیکارن فقط میخوان یه بازی پرطرفدار رو بکوبن...
دوما افکت انفجار چه ضایع بود تو ذوقم زد من بازیم فردا میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or