ACTIVISION در فکر شکستن رکورد MW2 با Black Ops!

SaDrA-HhH

Loyal Member
callofdutyblackops12.jpg

ACTI اعلام کرد که قصد دارد رکورد جديدی را بر جای بگزارد!

آقای مايکل سپرتچ در اين مورد ميگويد: ما يک بازی عالی در دست داريم و در حال يک بازاريابی خيلی قوی هستيم پس هدف ما بر جای گزاشتن يک رکورد ديگر با Black Ops است.
منابع مالی بسيار قوی اين بازی را حمايت ميکنند و بازاريابی بی سابقه ايی نيز برای آن انجام ميشود.
و هدف ما تنها به بهترين بازی بودن اين عنوان ختم نميشود حتی ما ميخواهيم بزرگترين Lunch امسال را داشته باشيم.

همچنين تبليغات اين بازی از فردا و با تيزری که در بين بازی انگليس و بلقارستان در مرحله مقدماتی Euro 2012 پخش ميشود شروع خواهد شد!

جالبه که شما دوستان از فعالیت های گذشته ی Infinity Ward و کم لطفی هاش نسبت به Treyarch بی اطلاع هستید و همچنان از Treyarch متنفر!!!!
به نظر من Treyarch هم در حد IW خوب عمل کرده و با این عنوان میتونه ثابت کنه که همه اشتباه کردند که متنفر شدند از این تیم. این بازی یک شاهکار خواهد بود.

لانچ امسال که دست Reach و sc II میمونه- توی خواب به اینا برسه......
من یکجایی خوندم که برو بچه های تریاکی:دی گفتن اکتی با این حرکت فشار روی ما میاره و اصلا نباید این حرف رو میزد.
خودشون هم میدونن به اونجاها نمیرسند:دی

کلآ بعد ازCOD2دیگه از بقیه CODها خوشم نمیاد اینا هم دلشون به فروش بیشتر خوشه تو فوتبال تبلیغ میکنن !
فقط یه چیزی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا اینقدر میفروشه؟:d

لانچ امسال که دست Reach و sc II میمونه- توی خواب به اینا برسه......
من یکجایی خوندم که برو بچه های تریاکی:دی گفتن اکتی با این حرکت فشار روی ما میاره و اصلا نباید این حرف رو میزد.
خودشون هم میدونن به اونجاها نمیرسند:دی

اینا انحصارین!:d

شاید مولتی بودنش باعث بشه که رکورد لانچ امسالو بزنه!

اینا انحصارین!:d

شاید مولتی بودنش باعث بشه که رکورد لانچ امسالو بزنه!
lمالتی بودن این بازی؟:d:))

بچه های تریاکی این کاره نیستن:دی اونیکی هم به هوای infinity و COD و MW اینقدر فروخت.
این هر چی باشه دیگه در اون سطح نیست،مگر اینکه Hype آون روی اینم تاثیر داشته باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or