Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
شاید حس کمبود بهشون دست داده! :d شاید کارشونو دیدن و حس رقابتو از دست دادن و چسپیدن به این حرفها ...
معمولا در مواقع ضعف،اینگونه حسشون رو بیان میکنن!
مرگ بر دیکتاتور بزرگ!:d

دیگه اینو نگه چی بگه ؟؟؟ حتما میخواد بگه : اره ما واقعا میبینیم که هیچ شانسی در مقابل EA نداریم ؟؟؟ خب معلومه که باید این حرفا رو بزنه تا شاید بتونه مثل قبل سرملت رو شیره بماله !

صبر کنید یه گیم پلی از mw3 بیاد بیرون بعد هایپ Battlefield 3راه بندازید...
شما هم لابد انتظار داری یا بازی سوم شخص شده باشه یا 4 بعدی ؟؟؟ LOL عزیز من وقتی تمام انیمیشن ها برای نسخه قبل چه انتظاری دارید ؟؟؟
ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند
امسال JOTY باید این حرف رو توی امضای بچه ها مشاهده کنیم:d

آخرین ویرایش:
فعلا یه جو COD ستیزی سنگینی هست که بخاطر هایپ های EA هست ! خیلی ها رو هم که جو گرفته !!!
قبول دارم یکم cod داره تکراری می شه و از لحاظ گرافیک داره ضعیف عمل می کنه ولی باز اصالتش رو از دست نداده و می تونه امسال امتیاز های خوب و فروش فضایی بکنه ...

در مورد تبلیغات با acti خیلی حال میکنم. دمش گرم عجب حرفی زده خدایی راست گفته تا حالا ندیدم اکتی راجع به bf3 اظهار نظر مثبت یا منفی بکنه و فقط فقط راجع به عنوان خودش صحبت میکنه. ولی راجع به کیفیت خوب bf3 انصافا از لحاظ موتور گرافیکی که خیلی سرتر از mw3 هستش. ولی mw 3 هم از نظر من فوق العاده و بسیار جذاب خواهد بود. هر دو بازی خوبن فقط ea به نظرم نباید اینقدر زوم کنه رو کال، خود bf3 به انداره ی خودش عالی هست با این کارا به نظرم بیشتر واسه ی اکتی تبلیغ میکنن تا خودشون:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or