Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
خوشم میاد گوینده که بعد نمایش بازی حرف زد گفت بازی تو صحرا های ایران اتفاق میوفته (البته جای ایران گفت تهران) ولی خوب خیلی دوست دارم بدونم کجای این تریلر به صحرا هایی می برد که تو ایران هستش.
در مورد این دو بازی هم خود این دفعه DICE میخواد قدرتش رو علاوه بر بخش چند نفره وارد بخش تک نفره هم بکنه و همه شاهد بودیم که خوب از پس کارش بر اومد. وجدانن MW3 رو نمیشه گفت یه بازی جدید میشه ازش به عنوان یک DLC برای نسخه های قبلی یاد کرد. بعد خود اکتیویژن هم با افتخار میگه بازی از موتور گرافیکی سری قبل پشتیبانی می کنه :|

آخرین ویرایش:
خوشم میاد گوینده که بعئ نمایش بازی حرف زد گفت بازی تو صحرا های ایران اتفاق میوفته (البته جای ایران گفت تهران) ولی خوب خیلی دوست دارم بدونم کجای این تریلر به صحرا هایی می برد که تو ایران هستش.
در مورد این دو بازی هم خود این دفعه DICE میخواد قدرتش رو علاوه بر بخش چند نفره وارد بخش تک نفره هم بکنه و همه شاهد بودیم که خوب از پس کارش بر اومد. وجدانن MW3 رو نمیشه گفت یه بازی جدید میشه ازش به عنوان یک DLC برای نسخه های قبلی یاد کرد. بعد خود اکتیویژن هم با افتخار میگه بازی از موتور گرافیکی سری قبل پشتیبانی می کنه :|

عزيز از شما كه تو استان فارس زندگى ميكنى بعيده اين حرف حتما فارس رو كه چند بار گشتى دقيقا شبيه دشت هاى ايران بود اون بيابون مخصوصا اون خارها كه تو راه بود.

عزيز از شما كه تو استان فارس زندگى ميكنى بعيده اين حرف حتما فارس رو كه چند بار گشتى دقيقا شبيه دشت هاى ايران بود اون بيابون مخصوصا اون خارها كه تو راه بود.
خوب هر بیابونی خار داره منظورم از لحاظ طراحی محیط ها بود یه چند تا عکس هوایی از دشت لوت میگرفتن یا از خود تهران میساختن بهتر بود

همه تا دیروز فن cod بودن حالا همه شدن ضدش ، بعد از اومدن بازی، dice هروز یه انجین میسازه میگه ما رقیبیم بیا ،تو همون تریلر 12 دقیقه ای که اومد اگه به دقت نگاه کنید 10 ها باگ رو میشه توش دید نمونش همون اصلحه کاتوشا که پشته وانته نواره گلوگله ها اصلا تکون نمی خوره دیگه واسه یه بازی اول شخص این بعیده

ازکال بهتره که خشابهاش اصلا توشششش فشنگ نیست(در هر صورت بازی سال 2011 است)(در ضمن مدرکش هم هست در تاپیک های قبلی):d:d:d:d:d:d
فردا هم یک سری میان میگن که مگه تانک هم حرکت میکنه!!!!!!!!!!!! اینا همش باگ هستن!!!(به کسی بر نخوره برا خنده گفتم(مزاج کردم)):)):))
در ضمن دوستان فن کال, من خودم از طرفدارهای کال هستم البته تا MW2 از اون به بعد داره کم کم نابود میشه این عنوان(ACTI= ONLY MONEY)
در هر صورت موفق و پایدار باشید!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: I AM XBOX
دوستان در مورد فروش این نکته رو هم در نظر داشته باشید که خیلی ها بازی ها رو برای این می خرند تا با اون امکاناتی که در اختیار دارند ( مثلا کنسول ها) بیشترین بهره رو از بازی ببرند نه اینکه با خرید یک بازی چند برابر پول اون رو هم خرج یک سیستم جدید بکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or