Fenris Wolf
کاربر سایت
خب اینم برای عاشقان چیف (مثل خودم :d)
Master Chief
خب این اکشن فیگور با قبلیا یه کم فرق میکنه ! این یکی مثل قبلیا خیلی متحرک نیست ولی از لحاظ جزییات معرکه است ! قسمت هایی که تکون می خورن مچ پا , کل دست و سر مستر چیف ـه البته اون اسلحه ـش هم از دستش جدا میشه![]()
![]()
به غیر از اون دو تا infection form هم همراه این اکشن فیگور هست
و اما جزییات ! همونطور که گفتم جزییات این اکشن فیگور خیلی بالاست ! با توجه به سایز 8 اینچی ـش جزییات فوق العاده بالایی داره و حتی جای قرار گیری هوش مصنوعی چیف هم پشت کلاهش تعبیه شده !
حتی جای جت پک هایی که توی تریلر HALO 4 بود هم قابل مشاهده ـس
در ضمن نگران رنگش هم نباشید همون رنگ چیف توی هیلو 3 هستکه شاید اینجا به خاطر فلش مقداری متفاوت به نظر بیاد
و در آخر تمام جزییات این اکشن فیگور در کنار هم :
![]()
من خودم از توپخونه گرفتمدوست عزیز اینو از کجا میشه تهیه کرد؟:d
من خودم از توپخونه گرفتم![]()
حالا کجاش مهم نیست،قیمتش چقدرـه؟!
نگو 25 تومنه!:d
خب جاش رو نمی دونم به خاطر تبلیغ و این حرف ها می تونم بگم یا نه ! به خاطر همین هر کی خواست بگه پ.خ بدم :dآقا دقیقآ از کجای توپ خونه خریدی؟! و چند؟!
این دقیقآ از روی یه مدلی ساخته شده که لیمتد هستش! اصل این مدلی که شما داری لیمیتد هستش!
یکسال قبل یا شایدم بیشتر !اما همومطور که گفتم این مدل چینی هست و از روی اصل ساخته شده!
دقیقآ کی خریدی؟
اما همومطور که گفتم این مدل چینی هست و از روی اصل ساخته شده!خب جاش رو نمی دونم به خاطر تبلیغ و این حرف ها می تونم بگم یا نه ! به خاطر همین هر کی خواست بگه پ.خ بدم :d
نه دیگه این 25 نیست دقیقاً با هزار تا زور و ضرب و اینور اونور چون اونموقع که داشتم می خریدم این آخریش بود 50 گرفتم (البته قیمت مربوط به الان نیست :d) :d
والا خدمتتون عرض کنم که روی بستش نوشته LEGENDARY COLLECTION و انواع و اقسام آرم های XBOX 360 و MICROSOFT و BUNGIE هم روش خورده :d گویا HALO POINTS 25 هم داشته :d
اینم توضیحات کامل![]()
400 دلار بود!! خدا رحمت کنه! الان زیر 999.9 $ گیر نمیاری! یدونه هم بیشتر نیست که بخری! توی ebay سرچ کن میبینیش!اینم مدل اسلحه ی گِرِیز اف وار:
![]()
قیمت هم 400 دلار هست،بازم اگه عکس خواستید بگید بذارم.
این من از آمازون گذاشتم:400 دلار بود!! خدا رحمت کنه! الان زیر 999.9 $ گیر نمیاری! یدونه هم بیشتر نیست که بخری! توی ebay سرچ کن میبینیش!
اندازه واقعی هستش! و بخاطر گیرز 2 اراعه شد! که به مناسبت گیرز 3 تفنگ مدل جدید داره اراعه میشه که یه پک اسپشیال هست برای خودش!
اینم مدل اسلحه ی گِرِیز اف وار:
![]()
قیمت هم 400 دلار هست،بازم اگه عکس خواستید بگید بذارم.