Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://www.afhub.com
یه سر بزید این سایته مدل های قشنگی میبینید.......
mmsdx_joker_1_small.jpg

فکر کنم این همونیه که یکی از بچه ها داشت..........

آخرین ویرایش:
خب اینم برای عاشقان چیف (مثل خودم :d)
Master Chief
خب این اکشن فیگور با قبلیا یه کم فرق میکنه ! این یکی مثل قبلیا خیلی متحرک نیست ولی از لحاظ جزییات معرکه است ! قسمت هایی که تکون می خورن مچ پا , کل دست و سر مستر چیف ـه البته اون اسلحه ـش هم از دستش جدا میشه :دی
ihe54yqoy6877zvmfgpz.jpg

به غیر از اون دو تا infection form هم همراه این اکشن فیگور هست :دی

و اما جزییات ! همونطور که گفتم جزییات این اکشن فیگور خیلی بالاست ! با توجه به سایز 8 اینچی ـش جزییات فوق العاده بالایی داره و حتی جای قرار گیری هوش مصنوعی چیف هم پشت کلاهش تعبیه شده !

حتی جای جت پک هایی که توی تریلر HALO 4 بود هم قابل مشاهده ـس :دی
در ضمن نگران رنگش هم نباشید همون رنگ چیف توی هیلو 3 هست :دی که شاید اینجا به خاطر فلش مقداری متفاوت به نظر بیاد :دی
و در آخر تمام جزییات این اکشن فیگور در کنار هم :

دوست عزیز اینو از کجا میشه تهیه کرد؟:d

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
حالا کجاش مهم نیست،قیمتش چقدرـه؟!
نگو 25 تومنه!:d
آقا دقیقآ از کجای توپ خونه خریدی؟! و چند؟!

این دقیقآ از روی یه مدلی ساخته شده که لیمتد هستش! اصل این مدلی که شما داری لیمیتد هستش!
خب جاش رو نمی دونم به خاطر تبلیغ و این حرف ها می تونم بگم یا نه ! به خاطر همین هر کی خواست بگه پ.خ بدم :d
نه دیگه این 25 نیست دقیقاً با هزار تا زور و ضرب و اینور اونور چون اونموقع که داشتم می خریدم این آخریش بود 50 گرفتم (البته قیمت مربوط به الان نیست :d) :d
والا خدمتتون عرض کنم که روی بستش نوشته LEGENDARY COLLECTION و انواع و اقسام آرم های XBOX 360 و MICROSOFT و BUNGIE هم روش خورده :d گویا HALO POINTS 25 هم داشته :d
اینم توضیحات کامل :دی
----------------
اما همومطور که گفتم این مدل چینی هست و از روی اصل ساخته شده!

دقیقآ کی خریدی؟
یکسال قبل یا شایدم بیشتر !

آخرین ویرایش:
خب جاش رو نمی دونم به خاطر تبلیغ و این حرف ها می تونم بگم یا نه ! به خاطر همین هر کی خواست بگه پ.خ بدم :d
نه دیگه این 25 نیست دقیقاً با هزار تا زور و ضرب و اینور اونور چون اونموقع که داشتم می خریدم این آخریش بود 50 گرفتم (البته قیمت مربوط به الان نیست :d) :d
والا خدمتتون عرض کنم که روی بستش نوشته LEGENDARY COLLECTION و انواع و اقسام آرم های XBOX 360 و MICROSOFT و BUNGIE هم روش خورده :d گویا HALO POINTS 25 هم داشته :d
اینم توضیحات کامل :دی
اما همومطور که گفتم این مدل چینی هست و از روی اصل ساخته شده!

دقیقآ کی خریدی؟

اینم مدل اسلحه ی گِرِیز اف وار:
41ejHBKijnL._SL500_AA300_.jpg

قیمت هم 400 دلار هست،بازم اگه عکس خواستید بگید بذارم.
400 دلار بود!! خدا رحمت کنه! الان زیر 999.9 $ گیر نمیاری! یدونه هم بیشتر نیست که بخری! توی ebay سرچ کن میبینیش!

اندازه واقعی هستش! و بخاطر گیرز 2 اراعه شد! که به مناسبت گیرز 3 تفنگ مدل جدید داره اراعه میشه که یه پک اسپشیال هست برای خودش!

400 دلار بود!! خدا رحمت کنه! الان زیر 999.9 $ گیر نمیاری! یدونه هم بیشتر نیست که بخری! توی ebay سرچ کن میبینیش!

اندازه واقعی هستش! و بخاطر گیرز 2 اراعه شد! که به مناسبت گیرز 3 تفنگ مدل جدید داره اراعه میشه که یه پک اسپشیال هست برای خودش!
این من از آمازون گذاشتم:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or