میخوام این اکشن فیگورو امروز بگیرم ، خوبه یا پیشنهاد بهتری دارید برای بتمن ؟
ساخت Play Arts
اینم هست ولی متاسفانه برخلاف عکسش کیفیت خوبی نداره
این از ۷ اینچ بزرگتره و از ۱۲ اینچ ۵سانت کمتره ، ۲۵ سانتیمتره ، آره قبول دارم چهره ها رو گند میزنه ولی خب زوم نکنی روشون قشنگیشو حفظ میکنه ، خب نیس ایران دیگه وگرنه موردای بهتر تو آمازون ریخته .بستگی داره به این که چقدر کارای این کمپانی رو دوست داشته باشید . من خودم خیلی با کارهای غیر ژاپنی (منظورم اینه که لایسنس اشون مربوط به فیلم با بازی های تمام آمریکایی مثل مارول و دی سی هستن ) این کمپانی حال نمی کنم . چون تو طراحی چهره (حالا این دو مدل چون ماسک دارن خیلی به چشم نمیاد ولی تو کارهای دیگه اشون مثل آنچارتد-جوکر-سوپرمن قشنگ به چشم میاد ) یک حالت انیمه ای به کار رفته و چهره ها شبیه انیمه های اتود زده شده . برای همین طبیعی نیست . از نظر سایزی هم تو این سایز من خودم جمع نمی کنم برای همین تا جای ممکن بیشتر به سمت فیگور های 7 اینچی یا 12 اینچی مایل هستم . دی سی کالکتیبلز نسخه های 7 اینچی زده ولی خب تو ایران تقریبا گیر نمیاد . برای همین تنها مورد ممکنه . و اگه قیمت مناسب باشه و اریجینال باشه (فیک هاش هم هست تو بازار ) مورد خوبی هستن
آره میدونم 10 اینچه . من خودم این طوری ام خیلی ها هستن که همین سایز رو جمع می کنند . ولی من حیطه ی کاری ام 1/6 ها و نکا و مک فارلین و مزکو هست برای همین سایز هاشون این طوری انداین از ۷ اینچ بزرگتره و از ۱۲ اینچ ۵سانت کمتره ، ۲۵ سانتیمتره ، آره قبول دارم چهره ها رو گند میزنه ولی خب زوم نکنی روشون قشنگیشو حفظ میکنه ، خب نیس ایران دیگه وگرنه موردای بهتر تو آمازون ریخته .
آره میدونم 10 اینچه . من خودم این طوری ام خیلی ها هستن که همین سایز رو جمع می کنند . ولی من حیطه ی کاری ام 1/6 ها و نکا و مک فارلین و مزکو هست برای همین این سایز یکم تو کلکسیونم نا هماهنگه . مثل مجسمه های کالکتورز ادیشن ها . ولی خب برای کسانی که به این سری علاقه دارند و می خوان فیگور باشه و مفصل داشته باشه بهترین گزینه هستن
البته این کمپانی تو این کارا جالب نیست . کارایی مثل سری متال گیر و فاینال فانتزی که خودشون طراحی هاشون حال و هوای ژاپنی داره عالی و طبیعی از آب در اومدن
نکا تویز که آشغاله هیچوقت طرفش نمیرمآره میدونم 10 اینچه . من خودم این طوری ام خیلی ها هستن که همین سایز رو جمع می کنند . ولی من حیطه ی کاری ام 1/6 ها و نکا و مک فارلین و مزکو هست برای همین سایز هاشون این طوری اند
البته این کمپانی تو این کارا جالب نیست . کارایی مثل سری متال گیر و فاینال فانتزی که خودشون طراحی هاشون حال و هوای ژاپنی داره عالی و طبیعی از آب در اومدن
بستگی داره . نکا کارهای هارور اش تقریبا بی رقیبه . ولی جدیدا یکم کیفیت کاراش اومده پایین . به سمت اسباب بازی شدن رفته تو طراحی چهره مثلا چهره های ریپلی و جوکر جالب نیست . ولی فردی -جیسون -ایلین پردیتور هاش (خود موجودات) انصافا عالین نگو آشغال .
این یک علاقه است یک سری توانایی دارن و علاقه دارن و پول میدن این کارهارو که می گیرن .باهاشون کار خاصی نمی کنند . یک سری فقط می گذارن تو ویترین . یک سری هم بهشون حالت میدن عکس می اندازن باهاشون . عکس های سینمایی . فکر نمی کنم کسی این قدر احمق باشه که پول بده و بعد بده دست بچه بشکونه .یه سوالی الان شما با اینا چی کار میکنین میدن بچه باش بازی کنه بشکنه ویترین میزارین چیه داستانشون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
احسنت پوزی که به فیگور دادی هم خوبه .
امازونو چک کنیدبچه ها اکشن فیگور illidan میخام محصول dc unlimited
بنظرتون از کجا میتونم گیر بیارم؟
مرسی