action figure های فوق العاده ی uncharted

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.T.a

کاربر سایت
درود

a04zacgnraiepgyymvn.jpg

تمامی اسباب بازیهای به درد نخور uncharted را دور بیاندازید! در Comic-Con سونی برای شما سورپرایز ویژه ای دارد.
سه اکشن فیگور Nathan Drake در San Diego به نمایش گذاشته میشود,کمپانی Mezco تلاش قابل ملاحظه ای برای طراحی دوباره این اکشن فیگور
مطابق با کاور اصلی بازی به خرج داده است,همچنین اکشن فیگور دیگری از سوی Square Enix برای این شخصیت طراحی شده است.
همانطور که جزییات در عکس ها مشاهده میشود قطعه طراحی شده توسط Mezco برروی شن ایستاده و فیگور دیگر از سوی Square Enix اکشن فیگور دیگر می باشد.

ac7rrobewehf2cyb7lh.jpg
oe77q9um85bt4l96vtzq.jpg

k1gyljlyc678ald1kjc.jpg
lrwuv8c4pg9i8ug3jcm9.jpg

urs7jibz830n5fwgu09.jpg
px38ym5tl7squxlmajcw.jpg

همچنین طبق گفته های playstation blog علاوه بر این فیگور ها تعدادی رمان و comic با مزمون uncharted و شخصیت های آن طی این مراسم رو نمایی می شود.

7x98ffbad76kvi3mj2o9.jpg

منبع

اخی الاهی بمیرم واسه شما اکشن فیگور کالکتور ها که انقدر نظر کارشناسی میدین .
Ps3 کپی خور شده ها . میتونین Uncharted بازی کنین . اکشن فیگورش بعد از یک دست بازی کردن خوب به چشمتون میاد.

• Like
Reactions: u.T.a
اخی الاهی بمیرم واسه شما اکشن فیگور کالکتور ها که انقدر نظر کارشناسی میدین .
Ps3 کپی خور شده ها . میتونین Uncharted بازی کنین . اکشن فیگورش بعد از یک دست بازی کردن خوب به چشمتون میاد.

همین رو بگو
طرف ته تهش ۴ تا اکشن فیگور Resident evil چینی تو توپخونه دیده اصلا نمیدونه Mezco تولیدی جوراب یا بستنی اومده اینجا راجب کیفیت ساخت صحبت میکنه!
عمو جون ۴ تا اکشن فیگور از نزدیک ببین detail هاش رو نگاه کن بعد بیا راجب عکس اونم ماکرو نظر بده!
همین رو الان بذارن تو بازارچه همچین تو سر و کله ی هم میزنن بیا و ببین!
این جزییات واسه اکشن فیگور فوق العاس از نظر من! اکشن فیگور تو بازار زیاده!برید ببینید!هم جرییاتش رو هم کیفیت ساختش رو!

آخه hater و fan اینها همه به کنار ...
خودت قضاوت کن , غیر از استیل ایستادن چه چیز مثبتی داره ؟
تازه فن های اصلی بازی باید صداشون دربیاد که آخه این چیه ؟!

عزیز من اینجور عکس با لنز ماکرو گرفته میشه!
لنز ماکرو که میدونی چیه به حمدالله؟
ابعاد اکشن فیگور که دستت هست انشالا؟
شما با چشم معمولی این جزییات رو به زور میبینی!

آخرین ویرایش:
دوستان این اکشن فیگوره ها، مجسمه مومی فول‌سایز نیست. انتظار دارید براتون برقصه؟ یا فایر فایر کنه تیر بزنه؟ اکشن فیگور میدونید چیه؟ چقدره؟ :دی

• Like
Reactions: Mr.Ok
خب حالا شمام كوتاه بيايد !!
يه سري نظرشون موافقه يه سري مخالف !!
هركي موافقه بخره، هركي نيست نخره :d
والله !!
انقدر همديگه رو قضاوت نكنيد !

نه که من یکم فن هستم دل دیگه نمیشه کاریش کرد فوق العاده رو خودم اضافه کردم!!!
الان مشکلت همینه؟بگم ادیتش کنن؟!

+

شگفت انگیز چطوره؟یا میخوای بنویسم اکشن فیگورهای مایه‌ هیبت‌ یا حرمت‌، پر از ترس‌ و بیم‌، حاكی‌ از ترس‌، ناشی‌ از بیم‌، وحشت‌ اور، ترس‌ اور؟!

وای وای ترسیدم......... .

عزیز ترجمه and One of Them Looks Awesomeمیشه : و یکی از اونا فوق العاده و جذاب به نظر میرسه.........
نه اینکه اکشن فیگورهای فوق العاده ...... .

خود نویسنده مطلب هم فقط از یکیشون خوشش اومده نه از دو تاشون (همونی که ناتان نیم رخ وایساده قشنگه اون یکی شدیدا مشکل دار).....

البته نکته خیلی مهمی نیس ولی وقتی ازتون انتقادی میشه (چه بزرگ چه کوچیک) سعی کنین قبول کنین نه تمسخر کنین یا با لحن ضایع جواب بدین اینارو ما هم بلدیم

.
.
.
.

وای وای ترسیدم......... .

عزیز ترجمه and One of Them Looks Awesomeمیشه : و یکی از اونا فوق العاده و جذاب به نظر میرسه.........
نه اینکه اکشن فیگورهای فوق العاده ...... .

خود نویسنده مطلب هم فقط از یکیشون خوشش اومده نه از دو تاشون (همونی که ناتان نیم رخ وایساده قشنگه اون یکی شدیدا مشکل دار).....

البته نکته خیلی مهمی نیس ولی وقتی ازتون انتقادی میشه (چه بزرگ چه کوچیک) سعی کنین قبول کنین نه تمسخر کنین یا با لحن ضایع جواب بدین اینارو ما هم بلدیم

.
.
.
.

از چی ترسیدی عمو جان؟!
خود نویسنده مطلب هم انسان هستش!میخواد از یکیش خوشش بیاد میخواد از ۶۰ تاش خوشش بیاد!
منم مترجم مطلب هستم و از ۲ تاش خوشم اومده ترجیح دادم ۲تاش رو فوق العاده خطاب کنم! :)

بابا قیافشو کی از اینقدر نزدیک میبینه؟ نمیخوایم ذره بین برداریم ببینیم و بازرسیش کنیم که. تازشم شما بیای عکس ملکه ی زیبایی سال رو هم از این فاصله نزدیک بندازی به نظر زشت میرسه چون هی اشکالات صورتش بیشتر معلوم میشه.
حالا البته نظر هر کس محترمه شاید یکی خوشش بیاد یکی شاید حال نکنه با این قیافه ولی من خودم بعید میدونم کسی که تو خط کلکسیون اکشن فیگور و اینا باشه خوشش نیاد از اینا.
من از هر دو تاشون خوشم اومد ولی دومی خیلی قشنگ تره.اولیم البته خوبه. این دومی قیافش منو یاد Action man میندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or