Acti vs. EA : دعوا ادامه دارد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
Battlefield3MW3Versus-630x218.jpg

دعوا و کشمکش بین دو تا از بزرگترین ناشران صنعت گیم ،همچنان ادامه دارد !

اوایل این هفته ،مدیر پخش اکتیوژن ، آقای Eric Hirshberg ، سرانجام سکوت خود را در مورد صحبت های EA شکست و اظهار کرد که این توهین و تهمت ها برای صنعت گیم بد است.

حالا EA به جای حل و فصل این ماجراها ، وضع را بدتر کرد !

مدیر بخش ارتباطات در کمپانی EA ، آقای Jeff Brown خطاب به Eric اینگونه جواب داد : (از طریق سایت IndustryGamers)
"به این مسابقه ی بزرگ خوش آمدی ! من می دونم که تو در کارت تازه واردی اما یه نفر باید بهت میگفت که در این صنعت ، رقابت نقش مهمی را ایفا میکند !
البته حق داری که عصبانی باشی ! سال پیش Acti ، نوددرصد بخش شوتر بازار را به خود اختصاص داده بود ، اما امسال Battlefield 3 سهم شما را به شصت هفتاد میرسونه!
و در این صورت تا دو سه سال آینده از رده خارج خواهید شد !(مرگ فرانچایز Call of Duty تا دو سه سال آینده)
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"

Source

آخرین ویرایش:
نخیر !
این داستان تمام بشو نیست !

دیگه کم مونده فقط برن تو کاره نوامیس یکدیگر ! :|

خیلی دلم میخواد زودتر ببینم این EA با این همه سر و صدایی که راه انداخته ، سرنوشت BF3 رو به کجا میرسونه.
من خودم هم طرفدار COD هستم و هم طرفدار BF. با هر کدوم از این دو IP هم خاطراته زیادی دارم ، فقط میتونم بگم نتیجه این جنگ بزرگ باید دیدنی باشه.

محو کردن (از رده خارج کردن) یک ابر IP مثل COD که EA انقدر شیک دربارش صحبت میکنه کاره اصلا ساده ای نیست و واقعا تصورش هم بیشتر شبیه یک شوخیه مسخرست ولی این EA هم بدجوری به خودش اطمینان داره !

من که بی صبرانه منتظر تجربه این دو بازی و دیدن نتیجه هستم.

بنظر من این یه جنگ زرگری هست که هردشون دارن ادامه میدن تا هم همیشه یک خبری از این دو بازی تو بخش اخبار سایت ها باشه هم سوژه باشه تا گیمر ها در مورد این دو بازی حرف بزن و کلا بهش فکر کنن! و اگرم وقت کردن تو سرو کله هم بزنن ! در حالی خودشون تو دفترشون میشینن و اب میوه می خورن! عمر این دو بازی حداکثر یک سال چون برای سال بعدش حتما دو شرکت بازی با همین سبک روانه بازار می کنن هر دو تا بازی ارزش این همه مسخره بازی اینها نداره....

• Like
Reactions: Internal and Fusion
eaبا همه توانش وارد این جنگ شده فقط100میلیون دلار تبلیغ برا یه بازی.......خدایا.......من عاشق کال افم ولی خدایی بتفیلد3فوقلعادست و خیلی بهتره ولی این معلومه نمیتونه از نظر فروش مدرن3رو شکست بده...شاید نسخه بعدی بتفیلد بتونه....در اخر بذا همش بزنن تو سر هم ما فقط2تا بازی فوقلعاده گیرمون میاد

هی اکتی اینا رو آدم حساب نمیکنه هی خودشونو به COD میچسبونن مسخره ها کل سری بازیشون اندازه یه نسخه COD فروش نکرده حالا واسه Cod آدم شدن البته اینه همه که خودشونو میچسبونن به Cod فقط برای هایپه که خودشونو با یه بازی مثل COD هم رده نشون بدن تا بتونن به هر جور شده این نسخشون رو هم بفروشن

• Like
Reactions: Molana
محو کردن (از رده خارج کردن) یک ابر IP مثل COD که EA انقدر شیک دربارش صحبت میکنه کاره اصلا ساده ای نیست و واقعا تصورش هم بیشتر شبیه یک شوخیه مسخرست ولی این EA هم بدجوری به خودش اطمینان داره !
ابر ip?شوخي ميكني ديگه؟:|بهتر بود ميگفتي ابر تكرار يا جنگه روزانه مثله پنير روزانه
البته خيلي هم نياز نيست ea واسه محو كردنه cod تلاش كنه چون با اين وضعي كه پيش گرفته اگه رقيب هم نداشته باشه باز محو ميشه.مردم پولشون رو با زحمت به دست ميارن و خَر نيستن عمرشون رو سره داستان پرايس و يارانش هدر بدن!

ابر ip?شوخي ميكني ديگه؟:|بهتر بود ميگفتي ابر تكرار يا جنگه روزانه مثله پنير روزانه
البته خيلي هم نياز نيست ea واسه محو كردنه cod تلاش كنه چون با اين وضعي كه پيش گرفته اگه رقيب هم نداشته باشه باز محو ميشه.مردم پولشون رو با زحمت به دست ميارن و خَر نيستن عمرشون رو سره داستان پرايس و يارانش هدر بدن!

هر چی باشه COD بازیه بزرگیه.
این رو که نمیخوای منکر شی ؟

هر چی باشه فعلا تو فروشش خوب داره یکه تازی میکنه تا زمانی هم که فروش داره پس فعلا یک IP برندست.

تو تکراری شدن COD که شکی نیست ! همه منتظر یک ایده جدید تو این بازی هستیم ، همه هم قبول داریم شاید این بازی قدری داره طی یک مسیر کلیشه ای قدم بر میداره.
شاید به زودی دیگه بزرگ نباشه اما فعلا هست ، خوبم هست.

نکته مثبت در این ماجرا اینه که هر چی این دو شرکت تو سر هم بزنن به نفع ماست ! ما که لذت میبریم. تا دلتون میخواد دعوا کنید.

EA هیچ غلطی نمی تواند بکند !
تکبیر!
همین که بالاخره یه بازی پیدا شد که به acti بفهمونه دیگه دوره ی ابر فیلم هندیش داره سر می رسه برا من کافیه.
بشدت فکر می کنم BF3 می ترکونه.
و کلام آخر که فکر کنم فن های Acti هم قبول داشته باشند : با این روندی که اکتی در مورد Call Of Duty در پیش گرفته آینده ی خوبی برای این بازی انتظار نمی ره حالا هر چقدر هم معیار برادران فن پول و فروش باشه.

رقابت فوق العده ناموسی :d و دیدنی شده که بدجور ازش استقبال میکنم
EA بدجوری داری جنگ نرم رو افزایش میده و ACTI رو تحریک میکنه و حتی بی حاشیه ترن کارمند های ACTI هم وارد این جنگ و رقابتی که داره مایه های جدیتری به خودش میگیره کرده
شک نکنید فروش BF3 بسیار فراتر از پیش بینی ها و آرزوهای محال یه عده خواهد بود
فکر کنم اون رشد 2000 و خورده ای درصدی همه چیو معلوم کرد

به نظر من که همه ی این جنگ های لفظی و لغز خوندن ها برای تبلیغ و تو بوق و کرنا کردن بازی هاشونه و هر دو طرف دارن با رضایت اینکارو می کنن و در پشت پرده دارن به ریش گیمرا می خندند. (توهین نشه البته ...)

یعنی جدی کال ابر ip نیست؟
یه بازی باید چی کار کنه که یه ابر ip بشه؟

جالبه دیشب داشتم یه تویــــت از Robert Bowling میخوندم نوشته بود " امروز با بچه های Dice تو قرفه BF3 کلی بازی کردیم و کلی حال داد و بازی خوبی بود " بعد عزیزان EA هی به این حرفاشون ادامه میدن
تا جایی که من یادمه همیشه EA بوده که یه حرفی به Acti یا COD زده !

آخرین ویرایش:
EA هیچ غلطی نمی تواند بکند !
الان می شه دقیق معنی این جمله ای که نوشتی را برامون بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مدیر بخش ارتباطات در کمپانی EA ، آقای Jeff Brown خطاب به Eric اینگونه جواب داد : (از طریق سایت IndustryGamers)
"به این مسابقه ی بزرگ خوش آمدی ! من می دونم که تو در کارت تازه واردی اما یه نفر باید بهت میگفت که در این صنعت ، رقابت نقش مهمی را ایفا میکند !
البته حق داری که عصبانی باشی ! سال پیش Acti ، نوددرصد بخش شوتر بازار را به خود اختصاص داده بود ، اما امسال Battlefield 3 سهم شما را به شصت هفتاد میرسونه!
دمش گرم عجب تیر خلاصی به actiزد :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or