Ace Combat: Assault Horizon | X360

سلام
اقا یکی به من کمک کنه من تازه بازیو خریدم مرحله 3 هستم وقتی میخوام از باند بلند شم در حال بلند شدن بازی ارور میده و کنسول ری استارت میشه...ولی وقتی دوباره میرم تو بازی همین اتفاق میوفته.
اگه میشه کمکم کنید.
ممنون.

سلام
اقا یکی به من کمک کنه من تازه بازیو خریدم مرحله 3 هستم وقتی میخوام از باند بلند شم در حال بلند شدن بازی ارور میده و کنسول ری استارت میشه...ولی وقتی دوباره میرم تو بازی همین اتفاق میوفته.
اگه میشه کمکم کنید.
ممنون.

دیسکت خرابه واسه من اینجوری نیس

اگه ایمیج بگیرم دوباره رایتش کنم درست میشه؟؟
ممکنه .... شاید درست بشه شاید هم نه ....
من خودم با 2 تا بازی این مشکلو داشتم ..... از یکی image گرفتم و دوباره رایت زدم درست شد ولی اون یکی نه ..... اصلا اینکه سورس بازی هم سالم باشه مهمه .....

دوستان من الان مرحله ای هستم که موسکو رو داغون میکنیم بعدش موشک ها کروز رو نابود می کنیم آخرش یه هواپیمای بمب افکن میادش (من هنوز بمب افکن رو نزدم ) الان دقیقا چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه منظور چند مرحله دیگه هستش ...؟؟؟

دوستان من الان مرحله ای هستم که موسکو رو داغون میکنیم بعدش موشک ها کروز رو نابود می کنیم آخرش یه هواپیمای بمب افکن میادش (من هنوز بمب افکن رو نزدم ) الان دقیقا چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه منظور چند مرحله دیگه هستش ...؟؟؟

درود یکی دوتا نیستند چند تا هستند .شما چند تا مرحله هم تو خود امریکا داری هنوز باید بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or