Ace Combat: Assault Horizon | X360

بازی رو به تازگی گرفتم و یه چند مرحله ای بازی کردم ... بدک نبود و ارزش بازی کردن داره ... نسبت به شماره قبلیش تغییر کرده... البته بازی کمی سخت تر شده و کمی مهارت میخواد ...

چه جوری موقعی که هواپیمای دشمن میاد پشت سرمون میشه از دستش خلاص شد من هر چی lb+rb میزنم فایده ای نداره؟!

سرعت و کم کن و به یه سمتی جهت و نگه دار
سعی کن تو رادارشون نری
من معمولا به سمت پایین میرم تو ارتفاع کم هیچ کاری نمیتونن بکنن :d

کنترل هلیکوپترش سخته من اون مرحله اولی هستم که با هلی کوپتر باید بری ....
فقط باید یه کم تمرکز کنی روش.سریع به اطراف حرکت کن ، یعنی یه جا واینسا که هرف ثابت بشی.
ارتفاعت رو طوری تنظیم کن که همه ی هدف های جلوی چشت باشن.

اگر خواستی با هلیکوپتر در گیر بشی همه ی حرکتاش رو تقلید کن(ارتفاعش رو زیاد کرد برو بالا باهاش و یا اگر به سمت راست حرکت کرد تو هم به همون جهت برو که مقابلش قرار بگیری.)
البته بهتر یه کوچولو ارتفاعت ازش بیشتر باشه که کاملا مسلط باشی بهش.

دوستان اون مرحله ای که روس ها خیانت می کنن و یهو میریزن سر ما رو چجوری میشه رد کرد قلق خاصی داره ؟؟ الان دو روزه درگیرشم نمیتونم رد کنم نهایت می تونم 4 تا شونو بزنم یهو میبینی 3 تایی میان دنبالم Dogfight بعدش منو میترکونن....

سلام دوستان
من بعد از کلی مشغله که داشتم تونستم این بازی زیبا رو تمام کنم این بهترین ایسی کمبتی بود که بازی کردم از اولین شمارش تا این اخریه.
اول از همه که یک داستان بهش اضافه شده بود به این شکل سینیماتیک خیلی خوب بود تغییرات در گیم پلی عالی بود بازی نفس گیر کرده بود فقط باید قلقش دستتون بیاد همین من یک سری از این قلقارو میزارم شاید کسی هنوز متوجه نشده دقیق چطور باید بازی انجام بده (قبل از هر چیزی تاکید میکنم که دوربین بازی تو حالت کاکپیت بزارید من از اولین ایسی کومبتی که بازی کردم تا همین الان تو این نما بازی کردم اینجوری هم حس واقعیته بیشتری به شما دست میده هم با مشکلاتی که تو حالت نمایه کامل وجود داره ندارید)
اول از همه شما باید فقط هدفایی رو بزنید که بصورت قرمز کنارشون نوشتهtgtو head tgt به بقیه کاری نداشته باشید در مورد زدن tgt از راه دور اگر روشون قفل کنید و موشک بزنید مشکلی پیش نمیاد بهشون میخوره بعضی وقت هام flare میزنن اما head tgt باید بقدری بهشون نزدیک بشید که یک دایره رویه هدف درست بشه بلافاصله rb.lb بزنید قفل میکنه روشون بعد rt بزنید که بهش نزدیک شید ودایره قرمز بشه بعد با مسلسل و موشک منهدم کنید دشمن(اینا همه برایه قسمت حمله کردن)
چه جوری موقعی که هواپیمای دشمن میاد پشت سرمون میشه از دستش خلاص شد من هر چی lb+rb میزنم فایده ای نداره؟!

اما نکته مهم این بازی که بهش جدیدا اضافه شده برایه دفاعه از خود. اینجور که متوجه شدم بیشتر بچه ها باهاش خیلی مشکل دارن ببینید هم هلیکوپتر و هم هواپیما سیستم دفاعی دارید و میتونید ازش استفاده کنید
اول برایه هواپیما اولین وسیله دفاعیتون flare ها هستند که با زدن rs به داخل میتونید این کار بکیند زمانی ازشون استفاده کنید که موشک خیلی به شما نزدید و صدایه الارم تند تند میزنه این حرکت باعث میشه موشک منحرف بشه به شما نخوره
واما در حالت دوم موقعی که رویه شما قفل کردن مخصوصا اون مرحله ای که دوستمون توش گیر کردن ببینید شما رویه رادارتون نگاه کنید(حالت کاکپیت بازی کنید)بعد یه فلش سبز و یه فلش قرمز بالا و پاین میبینید حالا اینارو باید به هم نزدیک کنید تا به هم برسن برایه این کار lt بگیرید تا سرعتتون کم بشه بعد این فلشا به هم نزدیک میشن بلا فاصله وقتی رویه هم قرار گرفتن باید rb,lb باهم بزنید بعد هواپیماتون به حالت 180 درجه حرکت میکنه و اون پشت دشمنی که شمارو قفل کرده بود قرار میگیرید و حالا نابودش کنید به همین راحتی
در مورد هلیکوپتر هم باید بگم وقتی موشکی به شما نزدیک میشه بلافاصله rb,lbبزنید حالا به سمت چپ یا راست یه تیک به rs بزنید که با یه مانور قشنگ از دست موشک فرار میکنه
این بازی همانطور که گفتم بهترین بازی این سری بود بشرطی که بر اساسه قانونش بازی کنی یک نکته دیگه هم که به بازی اضافه شده بود این بود باید در انتخاب موشکا و محماتت دقت کنی چون مثله سریهایه قبل نیست که بری پایگاه و دوباره سوخت گیری کنی برگردی. ویه قسمت دیگش که تغییر کرده بود سیستم سلامتیش بود که مثله سریهایه قبل نبود که سلامتی هواپیمات100 درصد باشه و هرچی بهش شلیک بشه از این 100 کم میشه تا به 0 برسه که نابود شید تو این سری این سیستم سلامتی حذف شده و جاشو به سیستم سلامتی داده که تو بازیهایه این نسل شاهدشون بودیم مثله کالاف دیوتی و بقیه بازیهایه fps جدید البته با این کار بازی ساده تر شده اما خدایش تو مراحل اخر اگر مثله اون قدیم بود سیستم سلامتیش فکر کنم هیچکس نمیتونست بازی تمام کنه

دوستان اون مرحله ای که روس ها خیانت می کنن و یهو میریزن سر ما رو چجوری میشه رد کرد قلق خاصی داره ؟؟ الان دو روزه درگیرشم نمیتونم رد کنم نهایت می تونم 4 تا شونو بزنم یهو میبینی 3 تایی میان دنبالم Dogfight بعدش منو میترکونن....

چطوری ردش کردی منم گیر کردم
خیلی خرتوخر میشه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطوری ردش کردی منم گیر کردم
خیلی خرتوخر میشه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ازشون دور شو بعدش با اون موشکی که از دور میتونی هدایتش کنی بزنشون چندتاشون هم باید بیوفتی دنبالشون....
کلا خیلی باید تمرکز کنی من خودم خیلی سوختم تا تونستم درش کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or