Ace Combat: Assault Horizon | X360

دوست عزیز اسم اون حرکت مانور کبراست که برای اولین بار توسط پوکاچف با هواپیمای سوخو27 اجراشده. و کاملا هم واقعیت داره.
مانور كبرای پوگاچف Pugachevs Cobra
كبرای پوگاچف یا ترمز كردن پویا مانوری است كه طی آن در عرض 3 تا 4 ثانیه دماغه هواپیما طی زوایای حمله بزرگ 80 تا 110 درجه بالا كشیده شده و سپس به پرواز افقی نرمال باز گردانده میشود . در طول این مانور سرعت زیادی از دست داده می شود . شما می توانید در ارتفاعات مختلف و با سرعت 350 تا 450 كیلو متر در ساعت , مانور كبرا پوگاچف را از پرواز افقی آغاز نمایید .
اینم کلیپ کبرا
عجب ........
بی خبربودم جونه شما
دمت گرم آمار دادی :)

بازی رو تموم کردم با اینکه بدجور ازدست سازنده ها شاکی بودم ولی اینم خیلی بهم حال دهد ولی خواسته بودن یکم همه پسند بشه بازی در کل بازی خوبی بود بجز مشکل دوربین مشکل خاص دیگه ای نداشت داستان هم مثل همیشه عالی بود
نمره من به این بازی 7.8 هست بخاطر عوض کردن شیوه بازی و یکنواخت شدن اکشن ها

بازی رو تموم کردم با اینکه بدجور ازدست سازنده ها شاکی بودم ولی اینم خیلی بهم حال دهد ولی خواسته بودن یکم همه پسند بشه بازی در کل بازی خوبی بود بجز مشکل دوربین مشکل خاص دیگه ای نداشت داستان هم مثل همیشه عالی بود
نمره من به این بازی 7.8 هست بخاطر عوض کردن شیوه بازی و یکنواخت شدن اکشن ها
آقا ما آخر نفهمیدیم بگیریم یا نگیریم
یه سری میگن فاجعه شده بازی
راحت تموم کردی شما؟

دوستان این بازیم مثه فورزا فلگ میکنه یا نه ؟

ما که ندیدم فلگ بشه برای کسی :d

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

راحت تموم کردی شما؟

بگیر
قشنگه فاجعه هم نیست
فن ac که باشی حالشو میبری ;;)

ما که ندیدم فلگ بشه برای کسی :d

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

بگیر
قشنگه فاجعه هم نیست
فن ac که باشی حالشو میبری ;;)
من همیشه دوست داشتم هیچوقت با H.A.W.X حال نکردم
خیلی هم منتظر اومدن این نسخه بودم اما با این امتیازایی که گرفتو حرفای بچه ها گفتم اصلا سمتش نرم
حالا این کنترل سختش که میگن قضیه اش چیه؟:دی چجوری شده مگه؟

راحت تموم کردی شما؟
بگیر ضرر نمیکنی نسبت به شماره قبلی جالب نشده ولی از hawx سرتره خیلی
سختیش هم ace combat دیگه مشکل سیو ها هنوز حل نشده یاید هر مرحله دو تا سیو بیشتر نمیزنه

منم به عنوان اولین بازی هواپیمایی عمرم گرفتمش! :d
خوب بوده تا اینجا برای من سرگرم کننده و جذاب بوده.
فقط یکم تعداد دشمنا در مرحله رو اعصابه! یهو 10 تا با هم میان، باز اینا رو می زنی می بینی 20 تا دیگه ریختن! :d

بازی واقعا به نظرم پیشرفت کرده تو خیلی مواقع با صحنه های سینمای و هدف گیری جدیدی که توش گذاشتم خیلی حال کردم تا اینجا
الان مرحله 10 هستم .
بازی چند مرحله هست

بازی واقعا به نظرم پیشرفت کرده تو خیلی مواقع با صحنه های سینمای و هدف گیری جدیدی که توش گذاشتم خیلی حال کردم تا اینجا
الان مرحله 10 هستم .
بازی چند مرحله هست
16 تا

بازی پیشرفتش خوب بوده نمیدونم چرا بیخود به بازی گیر دادن ، البته بعضی از مواقع دوربین بازی میره رو اعصاب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or