Ace Combat Assault Horizon معرفی شد

Ooops

کاربر سایت
سلام!
NB-TM-Ace-Combat.jpg

بعد از Ace Combat 6: Fires of Liberation بازی انحصاری X360 که در سال 2007 عرضه شده بود، خبری از فرنچایز هواپیمای نامکو نبود تا اینکه امروز نسخه ی جدیدی از این بازی با نام Ace Combat Assault Horizon برای PS3 و X360 معرفی شد. این بازی سال بعد منتشر خواهد شد.
Namco Bandai وجود بخش تک نفره و چند نفره را تایید کرده.
با توجه به تیزر نمایش داده شده به نظر می رسد Assault Horizon تولد دوباره ی این سری خواهد بود. نبردهای هلیکوپتر و محیطهای تخریب پذیر در این تیزر نمایش داده شده اند.
میتونید تریلر رو از منبع نگاه کنید.
منبع

ولی دوستان جدا از این بحث ها
واقعا گرافیک بازی فجعه بود تو این تریلر
یعنی دقیق میخورد برای PSP باشه بازی
خیلی داغون بود

آقا میگم یحتمل شما فرق تیزر معرفی رو با Lunch Trailer و خود بازی میدونی دیگه ؟

من چقد از اين بازی بدم ميآد :دی نميدونم چجوری بعضيا خوششون ميآد :دی

شما نظرتون محترمه :d اگر مایل باشید تو پیام خصوصی جواب بدم :d:d

دوستان این تریلر ace combat رو دیدم.باید بگم بینظیر شده.فوق العاده جذاب و هسجانی مخصوصا حرکت دوربین عالی شده که هیجان بازی رو چند برابر میکنه.یه جورایی شبیهafterburner شده.حسابی کف کردم.

آخه تو آنونس که گرافیک بازی مشخص نمیشه..:|..
اگه دقت کرده باشین تو همون پستی که اون دوستمون نقل قول کردن هم گفتم (( گرافیک تو این تریلر ))

منظورم گرافیک نهایی بازی نبود
منظورم همین چیزی بود که نشون دادن

مطمنا بهتر میشه گرافیک در final release بازی

من نمیدونم چرا این نسل اینجوری شده؟!!!همش صحبت در مورد گرافیک میشه)xبه خدا زمانی که آتاری-کمودور-آمیگا-سگا- بازی میکردیم به تنها چیزی که حتی فکر نمیکردیم همین گرافیک بود.و تازه بهترین بازیها رو هم روی همون کنسولها بازی کردیم.اما من واقعا نمیدونم چه بلائی سر این نسل اومده که فقط صحبت از گرافیک میشه.دیگه کار به جائی میرسه که برای بازی ایی مثل heavy rain هم اول از همه صحبت از گرافیک میشه.واقعا جای تعجب داره.تو تاپیک gran turismo آدم میره-3 سال تمام هست که فقط صحبت از گرافیک میشه.بجای اینکه صحبت چندین حسن دیگه بازی بشه.تو تاپیک alan wake میریم-بجای اینکه از داستان بازی بشه فقط همه میان و از گرافیک حرف میزنن.حالا دیگه دست آخر شاهکاری مثل ace combat هم صحبت از گرافیکش میشه.شماره قبلیش رو من باهاش زندگی کردم.انقدر گیم پلی این بازی شاهکار و دلچسب هست که آدم رو دیوونه خودش کنه.
در نهایت میخوام بگم که مردشور این نسل رو ببرن که همه چیزش شده گرافیک.

اگه دقت کرده باشین تو همون پستی که اون دوستمون نقل قول کردن هم گفتم (( گرافیک تو این تریلر ))

منظورم گرافیک نهایی بازی نبود
منظورم همین چیزی بود که نشون دادن

مطمنا بهتر میشه گرافیک در final release بازی

ممکنه یه بازی به من بگی که تو تریلر معرفیش ، گرافیک فوق بالایی داشته ؟ این صحبت شما که کلا بخواید روی تریلر معرفی راجع به گرافیک صحبت کنید اشتباه هست !

من نمیدونم چرا این نسل اینجوری شده؟!!!همش صحبت در مورد گرافیک میشه)xبه خدا زمانی که آتاری-کمودور-آمیگا-سگا- بازی میکردیم به تنها چیزی که حتی فکر نمیکردیم همین گرافیک بود.و تازه بهترین بازیها رو هم روی همون کنسولها بازی کردیم.اما من واقعا نمیدونم چه بلائی سر این نسل اومده که فقط صحبت از گرافیک میشه.دیگه کار به جائی میرسه که برای بازی ایی مثل heavy rain هم اول از همه صحبت از گرافیک میشه.واقعا جای تعجب داره.تو تاپیک gran turismo آدم میره-3 سال تمام هست که فقط صحبت از گرافیک میشه.بجای اینکه صحبت چندین حسن دیگه بازی بشه.تو تاپیک alan wake میریم-بجای اینکه از داستان بازی بشه فقط همه میان و از گرافیک حرف میزنن.حالا دیگه دست آخر شاهکاری مثل ace combat هم صحبت از گرافیکش میشه.شماره قبلیش رو من باهاش زندگی کردم.انقدر گیم پلی این بازی شاهکار و دلچسب هست که آدم رو دیوونه خودش کنه.
در نهایت میخوام بگم که مردشور این نسل رو ببرن که همه چیزش شده گرافیک.

اینجا فرق می کنه ! چون سری Ace همیشه علاوه بر گیم پلی ، گرافیکش هم تو سبکش شاهکار بوده ! من هنوز Ace Combat 2 رو که نگاه می کنم ، میبینم واقعا از سطح PS1 بالاتر بود

ممکنه یه بازی به من بگی که تو تریلر معرفیش ، گرافیک فوق بالایی داشته ؟ این صحبت شما که کلا بخواید روی تریلر معرفی راجع به گرافیک صحبت کنید اشتباه هست !
والا ما که تا یادمون تو این 16 سال 60 درصد بازی ها Final گرافیکشون همونی بوده که تو انونس نشون دادن
و گاهی حتی بد تر
مگر این که بازی خیلی بزرگ و پر سر و صدای بوده باشه که یک مقدار improve زده باشن تو رگش

ان شاااله که این اینطوری نباشه

به قول همون دوستمون بحث گرافیک رو نکنیم بهتره
پس
بیخیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or