Ace Combat Assault Horizon معرفی شد

Ooops

کاربر سایت
سلام!
NB-TM-Ace-Combat.jpg

بعد از Ace Combat 6: Fires of Liberation بازی انحصاری X360 که در سال 2007 عرضه شده بود، خبری از فرنچایز هواپیمای نامکو نبود تا اینکه امروز نسخه ی جدیدی از این بازی با نام Ace Combat Assault Horizon برای PS3 و X360 معرفی شد. این بازی سال بعد منتشر خواهد شد.
Namco Bandai وجود بخش تک نفره و چند نفره را تایید کرده.
با توجه به تیزر نمایش داده شده به نظر می رسد Assault Horizon تولد دوباره ی این سری خواهد بود. نبردهای هلیکوپتر و محیطهای تخریب پذیر در این تیزر نمایش داده شده اند.
میتونید تریلر رو از منبع نگاه کنید.
منبع

واقعا تریلر قشنگی بود به خصوص که هیجان نبرد های هوایی رو واقعا القا میکرد!
ولی از نظر من سطح جزییات گرافیکی با عناوین سطح بالا فاصله داشت که البته با توجه به زمان مانده تا انتظار طبیعیه.
اون بخش پشت مسلسل رفتنشجالب نبود!

اخیش من مردم از پس که مینتظر موندم که خبری از این بازی چرا نیست
خوبه اگر تا چهار نفر هم بتوانند بازی کنند اونم همزمان :d

بهترین خبری بود که توی این سه سال شنیدم باورم نمیشه پس از این همه انتظار خدایا از شدت خوشحالی داره گریم میگیره:((:((:((

به شخصه با دو تا بازی همیشه از شماره اولشون زندگی کردم ! یکی Gran Turismo بود و یکی هم همین Ace Combat

3 سال منتظرش بودیم تا معرفی شد دوباره ! 1 سال هم بهش اضافه میشه ! امیدوارم مثل همیشه عالی باشه

آپدیت :

تو این تیزر گرافیکش در حد Ace 4 بود که مسلما چون به عنوان تیزر هست ، بازی اصلا در این سطح نیست و خیلی بالاتر میره !
نکته دوم گیم پلی هست که خیلی سریع تر و شلوغ تر شده و هیجان خیلی بالاتری هم داره

آخرین ویرایش:
نسل قبل یکی از 5 سری بازی ای که عاشقش بودم AC بود. ولی این نسل کلآ فراموش شد ! بازی قبلیش هم خیلی خوب بود ولی با نسخه های نسل قبل فاصله داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or