من چون عاشق اين بازي هستم دمو اين بازي رو با dial upدانلود كردم حدود 30 مگا بايت بو د
حالا هم انتظار بازيشو ميكشم اخه اخرشه.
حالا هم انتظار بازيشو ميكشم اخه اخرشه.

ace combat 2 , 3 را بازی کردم 3 بهتر بود گیم پلی روان و جذاب فقط کمی مراحلش تخیلی بود و با واقعیت دور بود.یکی که قبلی ها رو بازی کرده و این رو هم بازی کرده بگه گیم پلی این مثل Ace combat zero هست ؟
اتاقت را تاریک میکردی با فلاش مینداختی لرزش دستت را میگرفتسلام
یادمه یه تاپیک از این بازی داشتیم ولی اینجا که پیداش نکردم...
به هر حال
من دموی قابل بازی Ace combat رو از Xbox live دانلود کردم...
بازی از نظره طراحی هواپیما و افکت هاش عالی بود...anti aliasing در حد قابل قبولی بودش...افکت های اتش که از پشت هواپیما بیرون میومد دیدنی بود...هوای اطراف رو گرم میکرد و به زیبایی نمایش داده میشد...
کنترل بازی هم برای منی که اولین بازی Ace combat بازی میکردم راحت بود...یعنی تا دسته اومد دستم میدونستم باید چی کار کنم...از نظره صدا هم خوب و قابل قبول بود...
بازی شاهکار نیست!(البته حجمش 300 مگ هست و ممکنه تا زمان عرضه شدن تغییرات زیادی بکنه) ولی بازی هست که برای تفریح میتونه مدتی ادم رو سرگرم کنه...
چند تا عکسم خودم گرفتم که زیاد جالب نشد ولی از هیچی بهتره
خلاصه بگم اون حس پرواز رو نتونست به من القا کنه:laughing:
ویرایش:نمیدونم چرا عکسها اینطوری شد! ولی روش کلیک کنید درست نشون میده![]()
ace combat 2 , 3 را بازی کردم 3 بهتر بود گیم پلی روان و جذاب فقط کمی مراحلش تخیلی بود و با واقعیت دور بود.
اتاقم تاریک بوداتاقت را تاریک میکردی با فلاش مینداختی لرزش دستت را میگرفت

نه..فکر نمیکنمکار جدید مدیراست تا صفحه بهم نریزه برای عکس های بزرگ!!!!فکر کنم!!!!
اسم تاپیک رو دیدین؟ شماره 6 ش هستا!ین دو تا که مال Ps one بود . من دارم میگم در مقایسه با Ace combat Zero : Belkan War
ببین وقتی یه بازی از اول رو گیم پلی روان سوار بشه بقیه بازیهاش هم روونهاین دو تا که مال Ps one بود . من دارم میگم در مقایسه با Ace combat Zero : Belkan War
اگه با دوربین دیجیتال 10 مگا پیکسلی مینداختی میفهمیدی کیفیت یعنی چه:laughing:اتاقم تاریک بود
با فلاش انداختم
مشکل اینه که هواپیما در حال حرکت بود و منم با گوشی عکس گرفتم
نه..فکر نمیکنم
اسم تاپیک رو دیدین؟ شماره 6 ش هستا!
:biggrin1:
تاپیکش رو خودم زدم :confused: اگه میگشتی پیدا میشدیادمه یه تاپیک از این بازی داشتیم ولی اینجا که پیداش نکردم...

دست درد نکنه علی جونجالب همه ی این تاپیک ها رو من باید پیدا کنم لطفا انتقال کنید این تایپک رو :
Ace Combat 6: Fires of Liberation
( مگین شاهد از غیب رسید :biggrin1: )شما از چه دیدی برای بازی استفاده کرده ( تا اونجائی که یادمه 4 تا دید داشت) و 2 ، فکر کنم ایراد از شما باشه نه از بازی چون بهترین سری از بازی های Aircraft همین AC هست.خلاصه بگم اون حس پرواز رو نتونست به من القا کنه
بقدری زیبا و روان هست که نمیتونی تصورش رو بکنی. این رو به عنوان کسی دار میگه که از AC 2 تا حالا همه قسمتها رو بازی کرده .یکی که قبلی ها رو بازی کرده و این رو هم بازی کرده بگه گیم پلی این مثل Ace combat zero هست ؟
1. 3 تا شماره روی ps 1 بود.این دو تا که مال Ps one بود . من دارم میگم در مقایسه با Ace combat Zero : Belkan War
.تاپیکش رو خودم زدم :confused: اگه میگشتی پیدا میشد
دست درد نکنه علی جون( مگین شاهد از غیب رسید :biggrin1: )
شما از چه دیدی برای بازی استفاده کرده ( تا اونجائی که یادمه 4 تا دید داشت) و 2 ، فکر کنم ایراد از شما باشه نه از بازی چون بهترین سری از بازی های Aircraft همین AC هست.
بقدری زیبا و روان هست که نمیتونی تصورش رو بکنی. این رو به عنوان کسی دار میگه که از AC 2 تا حالا همه قسمتها رو بازی کرده .
1. 3 تا شماره روی ps 1 بود.
2. مشخصه که از زمین تا آسمون فرق داره. ناسلامتی NEXT Gen هست.
ب حرف نداره...یه دمو از flight simulator x بود با DX10 عکس ابش یادته؟این یه چیزی توی اون مایه هاست!سمون خیلی عالی طراحی شده محمد رضا اب چی ؟تو این دمو هست؟سطح اب چه طوری هست؟