A Cowboy Tale برای PC,Xbox One و Wii U معرفی شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ze33tch5jyyx.jpg

در زمان حال تعداد بازی ها در سبک Western بسیار کم است, ولی Nexis Games به نظر سعی در تغییر این کمبود دارد. A Cowboy Tale ساخته جدید Nexis Games در سبک open world adventure که کمی شما را به یاد Read Dead Redemption می اندازد. این بازی داستان قهرمانی را شرح می دهد که خانواده اش به قتل, رسیده و همه چیزش را از دست داده هست, به دنبال گرفتن انتقام خواهد بود. او در ماجراجوی خود در دنیای بزرگ western سگ خود را نیز به خود همراه خواهد کرد.

داستان بازی:"
شهر Montana Valley به نظر یک منطقه دارای صلح و ثبات است ولی ناخواسته مخفیگاه بدنام ترین جنایتکاران غربی شده است. Montana Valley کسانی را در خود دارد که در مقام دولت مرد هستند و با قانون شکنان همکاری می کنند از آنان پول برای مخفی کردنشان طلب می کنند."

A Cowboy Tale برای PC,Xbox One و Wii U قرار است با استفاده از قدرت موتور Unity 5 در سال 2016 عرضه شود. تصاویر فعلی مربوط به نسخه آلفا بازی است.

تصاویری از بازی:

منبع

آخرین ویرایش:
این رو اضافه کنم این استدیو 4 عنوان دیگر رو در دست توسعه داره برای کنسول های نسل بعدی و PC و یک استدیو مستقل است و تا حالا هیچ بازی عرضه نکرده

تو این تاپیک: ملت نمیدونن آلفا چیه.
مطمئنا فقط شما هم تنها كسى نيستى كه ميدونى ، اينجا همه اطلاع دارن الفا چيه ، حتى پرى الفا چيه،،،
به عنوان مثال شما به سرى بزن به نسخه pre alpha بازى unreal tournument كه همين چند روز پيش تو gdc معرفى شد ، گمان نميكنم نسخه الفا به اين معنى باشه كه گرافيك مضخرف (به معناى اصلى) معرفى كنند ، اگر گيمر باشيد همين دو ماه پيش الفا evolve رو هم بازى كرديد اگه اونجورى هست كه شما ميگيد اونم بايد با گرافيك نسل ٥ ران ميشد ، !!! ،
اگه بازى هنوز هيچيش طراحى نشده پس نميشه اسمشو الفا گذاشت و دليلى نداره ازش اسكريت شت بدن بيرون :)
درضمن اين لحن صحبت مناسب نيست ;)

این رو اضافه کنم این استدیو 4 عنوان دیگر رو در دست توسعه داره برای کنسول های نسل بعدی و PC و یک استدیو مستقل است و تا حالا هیچ بازی عرضه نکرده
خدا بخیر کنه:d
قبول دارم بازیهای ایندی سبکهای متفاوتی رو شامل میشه حتی پیکسل ! ، ولی این بازی کلا هویت این سبکو توی این نسل با این گرافیک زیر سوال برده :d

اینجور که شما میگی آلفا ، از معجزه بالاتر میشه :whistling: .

این که تفاوت در الفاهای پروژه‌های مختلف میبینین فقط به تعریف سازنده بازی و برنامه‌ی (agile,freemuimو...) که داره طبق اون پروژه رو جلو میبره بر میگرده!

با صاحب تاپیک هم بحث کردم سر این موضوع!
تکنیکی مثل SSAO توی یونیتی، با 4-5 تا کلیک انجام پذیره.
درست کردن Collisionـه چرخ ها که اینطور فاجعه بار نرن تو زمین 30 ثانیه هم وقتت رو نمی گیره.
نرمال مپ برای زمین با یه برنامه 20 دلاری هم راحت OK میشه، حتی نیازی به برنامه های گرون یا تخصصی هم نیست!
کلا مشخصه اصلا روی این کار نشده، یه سری Asset از Asset Store خریدن چیدنشون کنار همدیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or