9 کرکتر زشت تاریخ بازیها!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود، همونطور که از نام تاپیک پیداست، سایت The Kartel در یک افدام جالب 9 تا از زشت ترین کرکتر های تاریخ بازیهای کامپیتری رو لیست کرده که در نوع خودش جالب هست! :d

در ضمن، من از توضیحات سایت، یک مطلب خلاصه رو در خصوص کرکتر های معرفی شده مینویسم، برای اطلاعات بیشتر به منبع مراجعه کنید!

Marcus Fenix (Gears of War)
68d2e3f17b52687463b63d2f974bcc29.jpg

جزئیات بازی GeoW واقعاً بالا و تحسین بر انگیز هست، چیزی که باعث شده صورت پر چین و چروک مارکوس بسیار زشت به نظر برسه!

Miranda (Mass Effect 2)
fc34fceaf9ed8205d0eb71cf0b61b827.jpg

درسته که میرندا اندام و بدن بسیار زیبایی داره، ولی واقعاً نمیشه به صورت زشت و نا موزونش نگاه کرد!

Abobo (Double Dragon)
69681450c1a56ee4994acee5acd77b17.gif
99699c64dde7ff6c82faf5e8bc847e08.jpg

تقریباً همه ی هیولاهای بازی ها زشت هستن، اما ما سعی کردیم که زشت ترینشون رو انتخاب کنیم! اون یک کرکتر چاق، احمق، زشت و نادون ـه که حال آدم رو بهم میزنه!

Wario
1713ad7da28246f7bb530606b68282f9.jpg

قبل از اینکه به واریو گیر بدیم، باید گفت که ماریو و لوییجی هم خودشون آش دهن سوزی نیستن و زشت هستن، اما از بین اونها، واریو واقعاً قیافه افتضاح و زشتی داره! لباس های زشت و خَــز! دندونهای گنده و دماغ زشت! و استیل احمقانه!

Francis (Left 4 Dead)
840373137ac28493a0385d8b086565d1.jpg

فرانسیس واقعاً کرکتر زشتیه، لباس هاش چون موتور سوارـه زشتن، قیافش هم تعریفی نداره و تنها چیزی که باعث میشه آدم به قیافش نگاه نکنه، خالکوبی هاش هستن که استادانه طراحی شدن!

Roman (Grand Theft Auto 4)
63341d2d64adf3007aff90ba9dde06c8.jpg

نیکو هم خیلی از رومن بهتر نیست، ولی رومن واقعاً یک فاجعه هست، از سرش تا نوک شصت پاش عیب و ایراد و زشتیه، دماغ بزرگ وزشت، لباس های زشت، اندام زشت و کلاً زشتی! تنها خوبیش اینه که بازیباز ها میتونن تماس هایی رو که توسط رومن به نیکو برقرار میشه قطع کنن!

Jimmy (Bully)
0c0cad1dbc6e6b63b62348c4dc2f776a.jpg

در سنین دبیرستان، همه ی بچه ها صداشون خروسی میشه، دماغشون گنده میشه، صورتشون پر جوش میشه و خلاصه تناسب صورتشون بهم میریزه! چیزی که جیمی هم از اون مستثنی نیست! جیمی زشت ترین بچه ای هست که آدم میتونه ببینه، بیشتر بهش گدا های زباله جمع کن کنار خیابون میخوره تا محصل!

Mileena (Mortal Kombat)
f16b1b682ebb69aef87b5a26cb934ac5.gif

ملینا بدن و اندام متناسب و زیبایی داره، اما اون یک راز رو پشت ماسک بنفشش پنهان کرده، قیافه اصلیش رو! اون دندون هایی بسیار زشت و قیافه ای حال بهم زن و ترسناک داره، چیزی شبیه به Baraka.

Oro (Street Fighter)
The Ugliest
c55c10e274cb2e9a87b92f8d4cae2347.jpg

در کل Street Fighter دارای شخصیت های بسیار زشتی، در عین حال خوب بودنش هست، چه مرد و چه زن های این بازی خیلی زشت هستن، اما زشت ترین کرکتر و در اصل زشت ترین موجود روی زمین، اورو هست! نداشتن ابرو، دماغ و گوش های بزرگ، دهن و لب زشت، صورت چروکیده، لباس های زشت، کج و معوج و خلاصه تمام عیب های ظاهری موجود در جهان رو میشه به این موجود پیر زشت نسبت داد!

امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه و اشکتون از دیدن صورت این کرکتر های زشت در نیومده باشه! :دی

منبع

آخرین ویرایش:
Mileena (Mortal Kombat)
f16b1b682ebb69aef87b5a26cb934ac5.gif

ملینا بدن و اندام متناسب و زیبایی داره، اما اون یک راز رو پشت ماسک بنفشش پنهان کرده، قیافه اصلیش رو! اون دندون هایی بسیار زشت و قیافه ای حال بهم زن و ترسناک داره، چیزی شبیه به Baraka.
این یکیش واقعا به جا بود:d(همیشه با خودم فکر می کردم زیر ماسک چه ترسناکه:-s)

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
Roman (Grand Theft Auto 4
63341d2d64adf3007aff90ba9dde06c8.jpg

نیکو هم خیلی از رومن بهتر نیست، ولی رومن واقعاً یک فاجعه هست، از سرش تا نوک سصتش عیب و ایراد و زشتیه، دماغ بزرگ وزشت، لباس های زشت، اندام زشت و کلاً زشت! تنها خوبیش اینه که بازیباز ها میتونن از تماس هایی رو که توسط رومن به نیکو برقرار میشه رو قطع کنن!
=))=))=))
حاجی خیلی باحال بود!!!
من هر وقت به این رومن الاغ میرسیدم کلی میخندیدم از دستش!:d

آقا من همچینان در تعجب هستم یعنی من اشتباه میکنم که سال پیش دقیقا همچین تاپیکی با همین شخصیت ها به عنوان زشت ترین شخصیت ها دیدم ؟ یا اینکه زمان به عقب برگشته و من خبر ندارم ؟ جریان چیه یکی منو از این سردرگمی خارج کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or