9 عنوان برتر سال 2012

بهترین عنوان در لیست؟

• Agent

رای‌ها: 23 26.4%
  • Final Fantasy Versus XIII

رای‌ها: 7 8.0%
  • BioShock Infinite

رای‌ها: 14 16.1%
  • Metal Gear Solid Rising

رای‌ها: 26 29.9%
  • دیگر عناوین

رای‌ها: 17 19.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    87
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
media

با سلام...
در حالی که اکثر سایت های معروف در ضمینه ی بازی در حال ارائه بازی های برتر سال 2011 هستند 1UP کمی خلاقیت به خرج داده و این لیست رو منتشر ساخته که مطمئنا کار بسار جالی هست از الان به فکر سال دیگه...
البته بگم که خود این سایت از کلمه Beyond در عنوان این لیست استفاده کرده که به معنی انسوی سال 2012 هم هست.
لیست از این قراره:

Agent

Rockstar Games | Rockstar North

------------------------------------------------------------------------------------------------------
BioShock Infinite

2K Games | Irrational Games

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Darksiders 2

THQ | Vigil

Devil's Third

THQ | Valhalla Game Studios

Final Fantasy Versus XIII

Square Enix | Square Enix

inSANE

THQ | Volition

Kingdom Hearts 3

Square Enix | Square Enix

Metal Gear Solid Rising

Konami | Kojima Productions

Warhammer 40,000: Dark Millennium Online

THQ | Vigik

مشتاق تایید:

آخرین ویرایش:
یا جی تی ای رو تو همین سال میدن بیرون یا من میدونمو خودشون:دی
ac 3 هم که ظاهرا یادشون رفته دیگه اصلا فراموش شد:(( (حالا یهوی الان خبرش اعلام میشه:دی)

بی برو برگرد KH3 ... کسانی که شماره اول و مخصوصا دوم رو بازی کردن میدونن این بازی فقط این گیم معمولی و حتی عالی نیست یک دنیایی از داستان های مختلف دیزنی و غیر ـست ، بینظیرِ :x

از Agent که حتی یه شات پخش نشده و نمیشه هیچ انتظاری ازش داشت فقط اینکه زیر دسته *R هست میتونه اُمید بر این باشه که بازی خوبی میشه (فقط اگر فردا روزی فرمودند این بازی هم مثله L.A Noir مولتی شد شوکه نشید(نظر شخصی))
FF Versus هم فقط اطلاعات اندکی در دسته که بنده بعید میدونم 2012 هم ریلیز بشه
میمونه MGS Rising که بیشتر از اینکه علاق به بازی کردنش داشته باشم دوست دارم ببینم از نظر داستانی چیکار میکنه
و Bishock که از همین الان معلومه شاهکار بلاعظل ـه و اینو راحت میشه از گیم پلی بازی فهمید تازه دست پخت کن لوین حرف نداره خودم چشیدم:d
میمونه GTA بعدی و احتمالا ACIII و هیلو بعدی که شدیدا امیدوارم ریمیک CE رو بازی کنم چون هفته پیش داشتم روی XBOX یکی از دوستان بازیش میکردم و صحنه اول رو که دیدم یاده Reach افتادم دَمه درومدن اشک بود که قضییه رو جمع کردم:d
یوبی کجایی بیای ما را از خماری در بیاری!این AC3 را هم تو لیست های 2011 می زارن هم 2012!
یعنی اگه برای 2011 بخوایش شیرمو حلالت نمیکنم:dAC3 باید با یک انجین شدیدا قوی تر از این انویل ـه نصفه و نیمه ساخته بشه که بعیید میدونم جامع عمل پوشونده بشه به این امر (:d)و انیمیشن های کاملا جدید و همه چیز کلا جدید
اگر AC 3 رو با اندکی پیشرفت نصبت به AC 2 ببینم فُشه که میکشم به جون یوبی ـه پول پرست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
یا جی تی ای رو تو همین سال میدن بیرون یا من میدونمو خودشون:دی

امکان GTA خیلی کمه به دلیل این که راکستار شمالی که GTA ها رو میسازه الان در حال ساخت AGENT هستش.

از Agent که حتی یه شات پخش نشده و نمیشه هیچ انتظاری ازش داشت فقط اینکه زیر دسته *R هست میتونه اُمید بر این باشه که بازی خوبی میشه (فقط اگر فردا روزی فرمودند این بازی هم مثله L.A Noir مولتی شد شوکه نشید(نظر شخصی))

این امکان در حد 0% هستش دیگه سونی برای ساخت 3 بازی انحصاری با استدیو team bondi قرار داد داشت سونی پول هم پیش داده بود اما به دلیل این که بازی L.A Noir خرج ساختش زیاد شد و امکان داشت که بازی اون خرجی که براش شده پولش بر نگرده راکستار امد با سونی به توافق رسید که AGENT رو بگیره سونی و خود راکستار شمالی که GTA رو ساخته بسازتش و بازی L.A Noir بازی مولتی پلتفرم بشه دیگه AGENT به این مشکل بر نمیخوره تازه بقیه توافقاتشون هم هنوز مشخص نیست که سونی چه چیز دیگه قبول کرده به جای 2 بازی دیگه یا این که 2 بازی دیگه چی میشه آیا همون team bondi میسازه یا نه یا خود راکستار شمالی میسازه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or