9 عنوان برتر سال 2012

بهترین عنوان در لیست؟

• Agent

رای‌ها: 23 26.4%
  • Final Fantasy Versus XIII

رای‌ها: 7 8.0%
  • BioShock Infinite

رای‌ها: 14 16.1%
  • Metal Gear Solid Rising

رای‌ها: 26 29.9%
  • دیگر عناوین

رای‌ها: 17 19.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    87
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
media

با سلام...
در حالی که اکثر سایت های معروف در ضمینه ی بازی در حال ارائه بازی های برتر سال 2011 هستند 1UP کمی خلاقیت به خرج داده و این لیست رو منتشر ساخته که مطمئنا کار بسار جالی هست از الان به فکر سال دیگه...
البته بگم که خود این سایت از کلمه Beyond در عنوان این لیست استفاده کرده که به معنی انسوی سال 2012 هم هست.
لیست از این قراره:

Agent

Rockstar Games | Rockstar North

------------------------------------------------------------------------------------------------------
BioShock Infinite

2K Games | Irrational Games

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Darksiders 2

THQ | Vigil

Devil's Third

THQ | Valhalla Game Studios

Final Fantasy Versus XIII

Square Enix | Square Enix

inSANE

THQ | Volition

Kingdom Hearts 3

Square Enix | Square Enix

Metal Gear Solid Rising

Konami | Kojima Productions

Warhammer 40,000: Dark Millennium Online

THQ | Vigik

مشتاق تایید:

آخرین ویرایش:
هنوز که اطلاعات فوق العاده کمی از بازی ها منتشر شده اما خیلی به Final Fantasy Versus XIII امید دارم
البته agent هم با اینکه هیچی ازش معلوم نیست اما یه حسی بهم عالی از آب در میاد

هر سال بهتر از پارسال .

به نظر من AGENT برای این که راکستار امتحانش رو خیلی وقته پس داده مخصوصا شمالی .

امید زیادی به این عنوان میره مخصوصا این که من عاشق عنوان های OPEN-WORLD هستم .

----------------------------------------------------------------------------------------

خدایش داره تازه این نسل جون میگیره به نظر من یه تا 2015 ادامش بدن خیلی بیشتر حال میده تا دوباره این ها کنسول جدید بدن و.... یه چند سالی مثل سال 2006-8 مترسک بازی بود .

این 9 عنوان واقعا در مقابل بزرگان به چشم نمیان×

هر چند که این چند عنوانی که معرفی کردی خیلی خوب هستند ولی در مقابل بازی های بزرگ
از جمله:Crysis 2,L.A Noire,Gears of war 3,... هیچ اند!
Adios;)

Attachments

• 1_wallpaper_crysis_2_04_1920x1080.jpg
    1_wallpaper_crysis_2_04_1920x1080.jpg
    22.6 KB · مشاهده: 1
من فقط منتظر Versus هستم...:x
هر چند که این چند عنوانی که معرفی کردی خیلی خوب هستند ولی در مقابل بازی های بزرگ
از جمله:Crysis 2,L.A Noire,Gears of war 3,... هیچ اند!
Adios;)
Versus بزرگترین JRPG نسل هیچه؟=))
دستت درد نکنه من به شدت منتظر MG:R هستم...
انگار باید تو امضام بذارم که Rising برای pc نمیاد!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or