9 روشی که محققان در اثبات خوب بودن بازی های ویدیویی به آنها پی برده اند.

splendor

کاربر سایت
با رشد علم و پیشرفت تکنولوژی در سالهای اخیر محققان فواید بازی های ویدیویی را به شکل بهتری برای ما به اثبات می رسانند! در زیر 9 روشی که در محققان در اثبات خوب بودن بازی های ویدیویی در ماههای اخیر به آن پی برده اند را می خوانید:

82865561786480020433.jpg

Your mother was wrong. Video games aren't bad for you. They're actually making your life better

سوپر ماریو همانند یک استرویید عمل میکند!

96048836733430596494.jpg

برای درک صحیحی از عملکرد بازی های ویدویی بر روی مغز، محققان آلمانی یک مطالعه انجام دادند که نتایج آن هفته قبل منتشر شد. طی این تحقیق که آنها از 23 فرد بالغی با میانگین سنی 25 سال به عمل آوردند که حدود 30 دقیقه در روز و به مدت 2 ماه بازی Super Mario 64 را انجام دادند. در طرف مقابل یک گروه از افراد دیگری که اصلا بازی نکرده بودند را مورد تحقیق قرار دادند. آزمایشات به عمل آمده از مغز این 2 گروه به وسیله آزمایش MRI این نتیجه را در بر داشت: گروه اول از افزایش ماده خاکستری به شکل صحیح و فعالیت بهتر مخچه برخوردار بودند. طبق این آزمایشات سرپرست این گروه آزمایش آقای Simone Kühn گفت این آزمایش نشان می دهد نواحی خاصی از مغز می توانند به وسیله بازی های کامپیوتری تربیت شوند. خانم Kühn و گروهش به این مورد نیز اشاره کردند که بازی های کامپیوتری برای یبیماران روانی به عنوان یک راه علاج به کار می روند.

استارکرافت ممکن است شما را باهوش تر کند!

38754047595827725845.jpg

در ماه آگوست امسال محققان بریتانیایی دریافتند که بازی های استراتژی شبیه استارکرافت می توانند انعطاف پذیری مغز را افزایش دهد. این موضوع را دانشمندان به عنوان اساس هوش انسان شرح داده اند. با مطالعاتی که در دانشگاه Queen Mary لندن و کالج دانشگاه لندن بر روی 72 داوطلب قبل و بعد از بازی کردن بازی StarCraft و بازی شبیه ساز SIMS با بیش از 40 ساعت در طی 6 الی 8 هفته انجام شد؛ محققان دریافتند که شرکت کنندگان در آزمایش به عملکرد بهتری در تست های روانشناسی رسیده اند، به طوری که وظایف خود را با سرعت و انعطاف و دقت بیشتری انجام می دهند. البته سر پرست این آزمایش آقای Brian Glass اذعان کرد ما باید دریابیم که چگونه این بازی ها بر بهبود فعالیت این افراد تاثیر می گذارد و آیا این تاثیر موقت است یا دائمی.

بازیهای ویدیویی ممکن است سرعت پیری را کاهش دهند

08414671395584779907.jpg

بازیهای کامپیوتری مبتنی بر تست هوش به مدت فقط 2 ساعت در هفته می تواند باعث کاهش درجه فساد مغزی درگیر با پروسه افزایش سن طبیعی شود. این نتیجه تحقیقات بر روی 681 فرد سالم با سن بالاتر از 50 سال است.

بازی های ویدیویی ممکن است باعث بهتر درس خواندن کودکان ناتوان در یادگیری شوند

12233592496131565889.jpg

تحقیقات جدید داشمندان ایتالیایی در ماه فوریه نشان می دهد که بر خلاف یافته های قبلی، بازی های ویدویی با ریتم تند می تواند مهارت بچه های دارای اختلالات حواس را در یادگیری یاری کند. این تحقیق بر روی بچه های 7 تا 13 سال و با استفاده از بازی Rayman Raving Rabids انجام شد. بعد از تست یادیگری آنها، محققان به این نتیجه رسیدند که آنهایی که بازی های با ریتم تندتری نسبت به آنهایی که بازی هایی با ریتم کند تر انجام می دهند قادر به یادگیری با دقت و سرعت بیشتری شده اند.

گیمرهای نوجوان بهتر از پزشکان واقعی میتوانند در یک عمل جراحی مجازی به موفقیت برسند.

37786986114367786543.jpg

در ماه نوامبر سال 2012 محققان دانشگاه تگزاس شاخه پزشکی، یک آزمایش بین یک گروه از گیمرهای دبیرستانی و گیمرهای کالج و پزشکان برگزار کردند که این آزمایش در 32 موضوع مختلف برگزار شد که دانش آموزان سال دوم دبیرستانی که 2 ساعت در روز را به بازیهای ویدویی اختصاص می دادند به صورت باور نکردنی از دو گروه دیگر یعنی دانشجویان کالج (که 4 ساعت در روز را به بازی اختصاص می دادند ) و همچینی پزشکان (که گهگاهی به بازی میپرداختند) پیشی گرفتند. البته هنوز آقای Sami Kilic پروفسور دانشگاه تگزاس که در این آزمایش نیز همکاری کرده بود معتقد است که این دانش آموزان که به این رشته پزشکی علاقه دارند باید روی مهارت های آکادمیک خود تمرکز کنند و نه عمل جراحی مجازی! با این حال مطالعات دیگر نشان داد که جراحانی که به حداقل 3 ساعت در روز هر هفته به بازی های کامپیوتری می پردازند، درصد خطای آنها در اعمال جراحی Laparoscopic ، 37 درصد کمتر از سایرین است.

بازی های کامپیوتری می توانند تسکین دهنده دردها باشند.

82555485777716015472.jpg

در سال 2010 محققان مدارکی نشان دادند که حاکی از این بود که بازی های ویدیویی به خصوص نوع واقعیت مجازی، در تسکین درد یا اضطراب به وجود آمده از دوره درمان و بیمارهای مزمن موثر است. این تحقیقات نشان داد که این بازیها با درصد 30 الی 50 در این کاهش درد موثر است. بر اساس این تحقیقات که بر پایه تکنولوژی حسگر حرکتی Xbox Kinect یا Wii انجام گرفته بود، آقای Charles Friedman محقق این آزمایشات بیان کرد که بازی کردن اجازه می دهد که تمرکز مغز به جای فکر در مورد درد ناشی از بیماری یا درمان به بازی کردن معطوف شود. بازیها همچنین باعث آزاد سازی اندورفین از مغز می شوند. (ماده ای که در حس شادی و کاهش ناراحتی موثر است)

بازی Call Of Duty می تواند قدرت بینایی شما را بیافزاید!

34418780702729766225.jpg

بر پایه تحقیقات محققان دانشگاه Rochester شلیک کردن به اهداف در بازی های ویدیویی می تواند به صورت ناگهانی به شما دید بهتر بدهد. در سال 2009 آزمایشاتی بر روی گیمرهای ماهری که بازی هایی شوتر همانند Unreal Tournament 2004 و Call of Duty را بازی می کردند با کسانی که بازی SIMS 2 را (بدون تجربه بازی های اکشن) انجام می دادند، انجام گرفت که در این تحقیقات کسانی که بازی های شوتر انجام داده بودند قدرت تشخیص مضاعفی را در شناسایی تضاد (Contrast) و روشنایی (Brightness) یک تصویر داشتند. این محققان بر این باور بودند که پروسه مکان یابی و نشانه روی یا همان Aiming باعث تمرین چشم این بازی کنندگان در تجزیه و تحلیل داده های بصری شده است.

بازی های ویدیویی می توانند همانند یک مشاوره رو در رو موثر باشند.

60853629342789655420.jpg

بر اساس تحقیقی در سال 2012 محققان نیوزیلندی با آرمایشی روی 168 نوجوان با سن میانگین 15 سال (که سابقه افسردگی داشتند) دریافتند که 44 درصد از آنهایی که یک بازی موسوم به Sparx (که به منظور معالجه کودکان برای فعالیت و نشاط بیشتر طراحی شده بود) را انجام داده بودند کاملا از حالت افسردگی تخلیه شدند و این درحالی بود که 26 درصد از آنها دیگر افسرده گی پیدا نکردند.

بازی های ویدیویی می توانند در نجات دادن سکته کنندگان مغزی موثر باشند.

14149653553432234267.jpg

بهبودی قربانیان سکته مغزی می تواند یک پروسه طولانی مدت و یا غیر ممکن باشد. محققان با آزمایشی بر روی اشخاصی که به سکته مغزی از 1 تا 7 سال قبل از انجام این آزمایش مبتلا شده بودند، آنها را به دو گروه تقسیم کردند. کسانی که بازی های X360 و PS3 و Wii را انجام داده بودند در برابر آنهایی که به فعالیتهای سنتی می پرداختند. به صورت ملموسی افردای که در گروه اول قرار داشتند نسبت به اتفاقات پیرامونی واکنش های موثرتری نشان می دادند.

سه نکته در مورد بازی های ویدیویی وجود دارد! با خواندن نتایج اخیر محققان می توانید به این مطلب پی ببرید که این موارد افسانه ای بیش نیستند! این سه مورد عبارتند از:

1. بازی های ویدیویی مغز شما را فاسد می کنند.
2. بازی های ویدیویی تشویق به پرخاشگری می کنند.
3. بازی های ویدیویی ارتباط ما با جهان پیرامون را قطع می کند.

----------------------------------------------------------------------

ترجمه از افشین احمدی برای BaziCenter

منبع

@ اون چند نفر از دوستان که نقل قول کردید:
1بار نشد تو فروم چیزی بنویسیم یکی متنو کامل بخونه،از همون کلمه اول میره رو پاسخ با نقل قول کلیک میکنین.
من کجا گفتم گیم رو ببوسین بزارین کنار؟
اصلا تجربه هر فعالیتی بیشتر از 4 ساعت تو روز غیر عادیه وباید کنترل بشه
کجای این جمله یعنی دیگه بازی نکنین؟ بازی هم مثل هر سزگرمی دیگه جزو زندگی روزمره اکثر ماهاست.من میگم باید کنترل بشه نه اینکه کنسلش کنین.
======
من خودم گیمرم ناسلامتی هفته ای شاید نزدیک به 30 ساعت،کمتر بیشتر،بازی میکنم(جمعه ها بیشتر میشه).
بازیهای آنلاین اعتیاد داره و در ادامه عوارض زیادی هم تو تمام جوانب زندگی شخص میزاره.حالا از 100 تا پروفسور که 2-3 هفته سوپر ماریو میزاره جلوی ملت برا تحقیق رو میخواین قبول کنین یا این 500-600 میلیون گیمری که هرروز تعدادشون بیشتر میشه این قضیه رو ثابت میکنه.

آخرین ویرایش:
1) بازی های رایانه ای باعث پرخاشگری شما می شوند کافیه یک نگاه به بچه ها موقع بازی کردن بکنید و بعد بازی قشنگ متوجه می شوید
2) فعالیت بدنی کم می شود و به طبع آن باعث افزایش وزن میشه
3) پدر چشم رو در میاره مثلا خودم الان چشمام دو دو میزنه
4) وجود صحنه های مبتذل باعث به خطر افتادن سلامت روان می شود
5) بیشتر افراد به خاطر گیم از تحصیلات خودشون افتادن و خیلی هم افت تحیلی داشتم مخصوصا اونایی که آنلاین میزنن ( نگفتم همه )
6) هزینه های زیادی صرف این بازی ها میشه و این هزینه ها میتونه در تفریحات سالم دیگه ای مثل کلاس های ورزشی و تفریحی مصرف بشه ( البته این یکی به سلیقه هستش )
7) کاهش سطح روابط اجتماعی فرد با جامعه میشه ( چون یک سره تو اتاقش هست )
8) کسانی که کوچکتر هستن و قدرت درک تخیل رو از واقعیت ندارن دست به کارهای خطر نام میزنن مثال خواهر زاده خودم اومده بود میخواست سر منو با چاقو ببره :| البته شمشیر پلاستیکی داشت :d
9) بازی های شلوغ و پر از اکشن برای فرد میتونه استرس و تشنج ایجاد کنه
نه این دوستمون درست میگن ولی همش به خود آدم بستگی داره برا همینه که چیزایی مثل سانسور یا رتبه بندی و درجه بندی در سن برای بازی ها قرار داده میشه...

هیچ چیزو تو این دنیا نمیتونی 100% بگی خوبه یا بر عکس
همه چیز مثل شمشیر دو لبه
50%=50%

هیچکس نمیتونه بگه که
برنجی که هر روز سر سفره میخوریم کاملاً مفیده !!

خودم 12 ساله گیمرم هم خوبی داشته هم بدی

من از پدر و مادرهای عزیز خواهش میکنم بیان به این تاپیک و ما رو رهنمود کنن :d

اعتراف :‌ منقلب شدم در این تاپیک ،‌ بازیها 9 تا نکته مثبت دارن 100 تا نکته منفی .

ما ایران زندگی میکنیم و بعد از چندین نسل از کنسولها هنوز نتونستیم با پدرومادرانمون یا اونا ما با ارتباط درستی در مورد گیم برقرار کنیم .

به هر حال یا تقصیر ماست یا اونا . مشکل اینه که ما در ایران زندگی میکنیم . و تا ده نسل دیگه این ارتباط توازن پیدا نمیکنه چون معنی ارتباطو همفکری درست با همدیگه رو درک نمیکنیم .

نه تفریح درستی در این کشور داریم (هر روز که نمیشه رفت سفر درسته ؟ ) پاتو توی خیابون بزاری جوونا با قلیونو سیگار سرگرمن یا سرگرم خریدن یا تو پارکا مردم نشستن . آخه چقدر تفریح تکراری ؟

همونطور که نسل به نسل مردم دنیا کارهای جالب انگیزی واسه تنوع توی سرگرمیاشون میدن ما بیشتر احساس خفه قان توی تفریحاتمون بهمون دست میده .

واقعا جز کنسولها سرگرمی ای که لذت واقعی رو ازش ببریم وجود داره ؟؟؟ وقتی تبلیغ PS4 رو دیدم ... واقعا اونا توازن رو توی سرگرمیاشون رعایت کردن تا روحیه نشاط بین همه برقرار باشه .

هیچ چیزو تو این دنیا نمیتونی 100% بگی خوبه یا بر عکس
همه چیز مثل شمشیر دو لبه
50%=50%

هیچکس نمیتونه بگه که
برنجی که هر روز سر سفره میخوریم کاملاً مفیده !!

خودم 12 ساله گیمرم هم خوبی داشته هم بدی

بله، واسه همینه که اگه به این 9 مورد نگاه کنی واسه اکثرشون از لفظ (میتواند و امکان دارد ) استفاده شده
با این اوصاف حتی اون 9 موردی که یکی از دوستان فکر کنم آقای ortegoli گفته بود هم واسه یه نفر ممکنه درست از آب در بیاد و واسه یه نفر دیگه خیر!

واسه من یکی که اصلاََ اینجوری نبودی . زده داغونه کرده درس خوندن مارو:d

ماکان جان منم کاملاََ موافقم گیم میتونه زندگی یه فرد رو به تباهی بکشونه ولی بدیش اینجاست که از نمیتونی ازش دل بکنی
من خودم چندین بار PC رو جمع کردم و تو خونه با والدینم همیشه سر گیم مشکل دارم
یه دفعه پدر ما مانیتور مارو زد ترکوند:(
الانم که خدمت شما هستم پشت کنکور موندم یه سال

یک سال پشت کنکور موندن بخاطر اینه که شما هنوز با ساز و کار این مملکت درست اشنایی نداری .مملکتی که طرف رفته اپارتمان کرایه کرده داره مدرک صادر میکنه این دیگه پشت کنکور موندن داره اخه؟
طرف میگه تو کاریت نباشه تو فقط ثبت نام کن روز کنکور اگه کنکوریم بود فقط بیا پای جلسه اسمتو بنویس باقیش کاریت نباشه .
حتما مجبوری بری سراسری با ریاضی فیزیکها شرکت کنی ؟
برو علمی کاربردی یا چند جای دیگه.دانشگاه رفتن تو این مملکت از خوردن اب هم اسونتر شده .نگران مدرکشم نباش دقیقا همون مدرکه فقط اون بنده خداها تو دانشگاه شریف دهنش صاف میشه ولی طرف از یاقوز اباد مدرک گرفته اخرشم جفتشون هیچی حالیشون نیست!
اینو کسی داره میگه که خودش تا حالا چندین جا امتحان و مصاحبه برای کار دولتی داده .

در مورد گیم هم دیگه هر چی سن بره بالاتر این اشتیاقتون کمتر میشه و دیگه مارک اعتیاد از روتون برداشته میشه .هم خودم هم خیلیهای دیگه این همه خرج سیستم میکنیم اخرشم ربع ساعت در روز بازی نمیکنیم چون دیگه حال و حوصلش رو نداریم مگه یه چیزی پیدا کنیم ازش خوشمون بیاد به ندرت که اونم تو 2 یا 3 هفته تمومش میکنیم.

یک سال پشت کنکور موندن بخاطر اینه که شما هنوز با ساز و کار این مملکت درست اشنایی نداری .مملکتی که طرف رفته اپارتمان کرایه کرده داره مدرک صادر میکنه این دیگه پشت کنکور موندن داره اخه؟
طرف میگه تو کاریت نباشه تو فقط ثبت نام کن روز کنکور اگه کنکوریم بود فقط بیا پای جلسه اسمتو بنویس باقیش کاریت نباشه .
حتما مجبوری بری سراسری با ریاضی فیزیکها شرکت کنی ؟
برو علمی کاربردی یا چند جای دیگه.دانشگاه رفتن تو این مملکت از خوردن اب هم اسونتر شده .

در مورد گیم هم دیگه هر چی سن بره بالاتر این اشتیاقتون کمتر میشه و دیگه مارک اعتیاد از روتون برداشته میشه .هم خودم هم خیلیهای دیگه این همه خرج سیستم میکنیم اخرشم ربع ساعت در روز بازی نمیکنیم چون دیگه حال و حوصلش رو نداریم مگه یه چیزی پیدا کنیم ازش خوشمون بیاد به ندرت که اونم تو 2 یا 3 هفته تمومش میکنیم.

مثل آدرنالین میمونه . برای یک لحظست باز بی حوصلگی از بازیهای دیگه . دیوید کیج درست میگه . افراد میانسال دیگه دنبال اینجور گیمینگ نیستن . یه چیزی میخوان واقعا حسشونو ارضا کنه و مناسبشون باشه.

واقعا کنفرانسها و تورهایی که توی کشورهای مختلف برای بازیها گذاشته میشه انقده توی روحیه افراد میانسال تاثیر میزاره ، با اینکه قبلش رغبتی واسه بازی نداشتن ناخوداگاه هایپ میشنو واقعا دلشون میخواد بازی کنن . و فقط بازی نیست جشنایی هم که دارن تنوع بالایی داره

همش بخاطر روحیست . اونا میدونن وقتی یک احساس خوب باشه آدم ازش لذت میبره . حالا هر چیز ناگهانی ای باشه .
ما نه . ما هایپمون فقط گیمه . که هر چند وقت یه بار یه تکونی به بی حوصلگیمون بده

مثل آدرنالین میمونه . برای یک لحظست باز بی حوصلگی از بازیهای دیگه . دیوید کیج درست میگه . افراد میانسال دیگه دنبال اینجور گیمینگ نیستن . یه چیزی میخوان واقعا حسشونو ارضا کنه و مناسبشون باشه.

واقعا کنفرانسها و تورهایی که توی کشورهای مختلف برای بازیها گذاشته میشه انقده توی روحیه افراد میانسال تاثیر میزاره ، با اینکه قبلش رغبتی واسه بازی نداشتن ناخوداگاه هایپ میشنو واقعا دلشون میخواد بازی کنن . و فقط بازی نیست جشنایی هم که دارن تنوع بالایی داره

همش بخاطر روحیست . اونا میدونن وقتی یک احساس خوب باشه آدم ازش لذت میبره . حالا هر چیز ناگهانی ای باشه .
ما نه . ما هایپمون فقط گیمه . که هر چند وقت یه بار یه تکونی به بی حوصلگیمون بده

والا بخدا من میانسال نیستما:d
من تازه 28 ساله شدم.
من هنوز جوونم:((

ازی هم خوبی داره هم بدی بعضی ها 24 ساعت مشغول بازی هستند پس 100 درصذ روی چشمشون و افکار و ارتباطشون اثر منفی میزاری
مشکل ما گیمر ها اینه که اینقدر بهمون گفتند بازی نکنید تو مغزم جا افتاده بازی همش مضره ولی بازی هم مفیده هم مضره و فایده ی مفیدش بیشتره
من خودم روزی 5 تا 6 ساعت بازی میکنم به کارهای دیگرم میرسم من تفریح اصلی گیم تفریح دیگری هم دارم ولی نه اندازه گیم
تو کشور خودمون مثال میزنم این جونا رو که سیگار میکشند تو پارک دنبال جنس مخالف هستند اینکارا یعنی چی فقط تلف کردن وقت به نظر من که عوارض منفی هم داره
برا تفریح کردن میتونیم بریم پارک با رفقا بریم سالن ورزشی
برا من که امسال کنکور دارم سال حیاتی روزی 5ساعت کمتر یا بیشتر بازی میکنم درسم هم میخونم با رفقا هم تفریح داریم تو این 10 سال عمر گیمری گیم هیچ ضرری برام تا ب حال نداشته فقط تنها ضررش پول خرج کردن پیش از حد بوده :d
به انگلیسم کمک کرده به تمکز حواش
پس بازی کرن متعادلش خوبه نه زیاد نه کم

- - -ویرایش - - -

این پستم ربطی به موضئع نذاره ولی برنامه خودم میگم
24 ساعت روز تقسیم کنیم
در زمستان
7 صبح تا 12 مدرسه
12تا 1/30 صرف رفت امد خوردن نهار
1/30تا 2/30 خواب
2-30تا4 خوندن درس
4تا 6 گیم به صورت افلاین
6تا 8 در اختیار رفقا و خانواده با دوستان چرخی میخوریم بعدش کاره هی خونه رو انجام میدم کلا این مورد میشه بهش یگی اوقات ازاد
8تا 9/30 مرور درس
9-30 تا 10 خوردن شام
10 تا 1/30 بامداد انلاین بازی کرن
بعدش هم خواب
در تابستان اون چند مورد درس کنار بزارید بجاش
خواب و ورزش و گشتن با خانواذه بزارید
این بگم در روز 2 شنبه این برنامه دچار تغیراتی میشه بخاطر 90:d
چه برنامه توپی:d

پرخاشگری که شما میگید تو بازی ها به وجود می یاد من به شدت باهاش مشکل دارم همچین چیزی وجود نداره بازی ها اصلا ادمو خشن نمیکنه خشونتی که فرد در حال بازی کردن داره کاملا به پتانسیل روانی خودش وابسته است به طور مثال من کلا بازی آنلاین بازی میکنم و برادرم اصلا خیلی کم باهام میشینه به بازی کردن اما وقتی میشینه به بازی کردن و کسی اونو میکشه شروع به فهاشی به اون بنده خدا میکنه !
بعضی ها افسردگی و جنون دارن که دوست دارن این رو با بهانه ای به اسم بازی های رایانه ای سرپوش بزارن!

بازی خیلی میتونه مفید باشه... ولی این تحقیقات گیمرهای Casual رو داره میگه! نه مایی که از صبح سحر تا بوق شب پای پی سی و کنسولیم... ما معتادیم.

پرخاشگری که شما میگید تو بازی ها به وجود می یاد من به شدت باهاش مشکل دارم همچین چیزی وجود نداره بازی ها اصلا ادمو خشن نمیکنه خشونتی که فرد در حال بازی کردن داره کاملا به پتانسیل روانی خودش وابسته است به طور مثال من کلا بازی آنلاین بازی میکنم و برادرم اصلا خیلی کم باهام میشینه به بازی کردن اما وقتی میشینه به بازی کردن و کسی اونو میکشه شروع به فهاشی به اون بنده خدا میکنه !
بعضی ها افسردگی و جنون دارن که دوست دارن این رو با بهانه ای به اسم بازی های رایانه ای سرپوش بزارن!
بازی انلاین تو ایران همیشه با فحش همراه است بدلیل اینترنت ... مون....

- - -ویرایش - - -

بازی انلاین تو ایران همیشه با فحش همراه است بدلیل اینترنت ... مون....

1)
اون چیزی که شما بهش میگی مبتذل اکثر روانشناسان و جامعه شناسان دنیا بهش میگن سلامت عقل و جسم (فکر نمیکنم منظورت خشونت بوده)
خود من زندگی رو بدون این جیزی که شما میگی مبتذل یک ثانیه هم تحمل نمیکنم

1) بازی های رایانه ای باعث پرخاشگری شما می شوند کافیه یک نگاه به بچه ها موقع بازی کردن بکنید و بعد بازی قشنگ متوجه می شوید
فک نکنم بذهکارهای کشورمون تو عمرشون حتی نیم ساعت هم گیم بازی کرده باشن!! چندتا ارازل اوباش گیمر میشناسی؟ در مورد بچه ها هم سالهاست که ساز وکاری به نام ESRB تشکیل شده که فکر کنم شما ازش خبر نداری
2) فعالیت بدنی کم می شود و به طبع آن باعث افزایش وزن میشه
از اون حرفهاست!! به شخصه 28 سالمه و سالهاست گیمرم و وزنم هم 66 کیلو بیشتر نشده. تو این سالها هم تاحلا کسی رو ندیدم که بر اثر بازی کردن چاق بشه!!
3) پدر چشم رو در میاره مثلا خودم الان چشمام دو دو میزنه
طبق تحقیقات بازیهای ویدیویی رو برای کسایی که تنبلی چشم دارن تجویز میکنن. حتما حرف شما علمی تره!! نمایشگرتو عوض کن برادر!!
o:-)
5) بیشتر افراد به خاطر گیم از تحصیلات خودشون افتادن و خیلی هم افت تحیلی داشتم مخصوصا اونایی که آنلاین میزنن ( نگفتم همه )
بیشتر افراد بی جنبه و بی برنامه از تحصیلات خودشون افتادن. اگر کسی جنبه داشته باشه و زیاده روی نکنه و از طرفی برای کارهاش برنامه ریزی بکنه هیچوقت به مشکل برنمیخوره.
6) هزینه های زیادی صرف این بازی ها میشه و این هزینه ها میتونه در تفریحات سالم دیگه ای مثل کلاس های ورزشی و تفریحی مصرف بشه ( البته این یکی به سلیقه هستش )
این ایراد رو باید طلا بگیرن بزنن سر در سازمان ملل!! چقدر منطقی...
7) کاهش سطح روابط اجتماعی فرد با جامعه میشه ( چون یک سره تو اتاقش هست )
اگر گیمر نبودم الان بهترین دوستام رو نداشتم.
8) کسانی که کوچکتر هستن و قدرت درک تخیل رو از واقعیت ندارن دست به کارهای خطر نام میزنن مثال خواهر زاده خودم اومده بود میخواست سر منو با چاقو ببره :| البته شمشیر پلاستیکی داشت :d
ESRB
9) بازی های شلوغ و پر از اکشن برای فرد میتونه استرس و تشنج ایجاد کنه
تو دفترچه همراه بازیها در مورد اخطار داده. کسایی که مشکل خاص ندارن نباید بازی کنن
من کاملا با حرفهات موافقم.نمیدونم بچه های دیگه از ترس اینکه مامان باباشون متنو بخوننو بگن دیدی میگفتم اینقدر بازی نکن،همه چیو انکار میکنن.
بغضیها گفتن این فقط در مورد خودته و... اما من خودم سابقا گیم نت داشتم،الانم تو شهری که هستم ادمین 4-5تا گیمنتم.با خیلی از گیمرها از کوچیک یا بزرگ سروکله میزنم.دوستهام و دوروریهام هم گیمرن،بعضیهاشون حرفه ای وپول درمیارن از این راه.میتونم بگم حرفهای مهدی تو 95% مواقع درسته(اگه بخوام تخفیف بدم).بازیها مخصوصا آنلاینش آدمو از همه چی میندازه.بچه ها خودشون میدونن،خودشون رو میزنن به اون راه.من خودم تجربه 16 ساعت یه نک بازی آنلاین دارم،شام نهار WC و..بین لودینگ مچها بود.خودم هم زمان دانشگاه خیلی سر گیم لطمه دید درسم.آنلاین بازها میدونن چی میگم.اصلا تجربه هر فعالیتی بیشتر از 4 ساعت تو روز غیر عادیه وباید کنترل بشه.(البته با ارفاق)
الان فکر میکنم کاش اونموقع یکی خیلی قاطع کنترل میکرد منو که خیلی از فرصتهای زندگیم رو از دست ندم.(اعترافات یک بیمار:|).
همه اینها یه کنار،این نسل هم که تجربه بازیهای آنلاین به اوج خودش رسیده،دیگه خدا به داد ملت برسه.این در مورد خودم بود،بخوام از دیگران بگم باید طومار بنویسم.
بچه ها به زندگیتون بیشتر اهمیت بدین،سرسری نگیرینش و پای PC و کنسول حرومش نکنین.
عذر میخوام
ولی این افراط گری شما و اون چندتا گیمر و کوتاهی والدینتون نسبت به تربیت و کنترل فرزندانشون رو میرسونه و اینو نباید به کل دنیای گیم بسط داد
در بهترین چیزهای دنیا هم زیاده روی کنید نتیجه معکوس می بینید. زیاده روی افراد یک خصوصیت اخلاقی شخصی هستش نه بدیهای اون چیز.
-----------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or