9 روشی که محققان در اثبات خوب بودن بازی های ویدیویی به آنها پی برده اند.

splendor

کاربر سایت
با رشد علم و پیشرفت تکنولوژی در سالهای اخیر محققان فواید بازی های ویدیویی را به شکل بهتری برای ما به اثبات می رسانند! در زیر 9 روشی که در محققان در اثبات خوب بودن بازی های ویدیویی در ماههای اخیر به آن پی برده اند را می خوانید:

82865561786480020433.jpg

Your mother was wrong. Video games aren't bad for you. They're actually making your life better

سوپر ماریو همانند یک استرویید عمل میکند!

96048836733430596494.jpg

برای درک صحیحی از عملکرد بازی های ویدویی بر روی مغز، محققان آلمانی یک مطالعه انجام دادند که نتایج آن هفته قبل منتشر شد. طی این تحقیق که آنها از 23 فرد بالغی با میانگین سنی 25 سال به عمل آوردند که حدود 30 دقیقه در روز و به مدت 2 ماه بازی Super Mario 64 را انجام دادند. در طرف مقابل یک گروه از افراد دیگری که اصلا بازی نکرده بودند را مورد تحقیق قرار دادند. آزمایشات به عمل آمده از مغز این 2 گروه به وسیله آزمایش MRI این نتیجه را در بر داشت: گروه اول از افزایش ماده خاکستری به شکل صحیح و فعالیت بهتر مخچه برخوردار بودند. طبق این آزمایشات سرپرست این گروه آزمایش آقای Simone Kühn گفت این آزمایش نشان می دهد نواحی خاصی از مغز می توانند به وسیله بازی های کامپیوتری تربیت شوند. خانم Kühn و گروهش به این مورد نیز اشاره کردند که بازی های کامپیوتری برای یبیماران روانی به عنوان یک راه علاج به کار می روند.

استارکرافت ممکن است شما را باهوش تر کند!

38754047595827725845.jpg

در ماه آگوست امسال محققان بریتانیایی دریافتند که بازی های استراتژی شبیه استارکرافت می توانند انعطاف پذیری مغز را افزایش دهد. این موضوع را دانشمندان به عنوان اساس هوش انسان شرح داده اند. با مطالعاتی که در دانشگاه Queen Mary لندن و کالج دانشگاه لندن بر روی 72 داوطلب قبل و بعد از بازی کردن بازی StarCraft و بازی شبیه ساز SIMS با بیش از 40 ساعت در طی 6 الی 8 هفته انجام شد؛ محققان دریافتند که شرکت کنندگان در آزمایش به عملکرد بهتری در تست های روانشناسی رسیده اند، به طوری که وظایف خود را با سرعت و انعطاف و دقت بیشتری انجام می دهند. البته سر پرست این آزمایش آقای Brian Glass اذعان کرد ما باید دریابیم که چگونه این بازی ها بر بهبود فعالیت این افراد تاثیر می گذارد و آیا این تاثیر موقت است یا دائمی.

بازیهای ویدیویی ممکن است سرعت پیری را کاهش دهند

08414671395584779907.jpg

بازیهای کامپیوتری مبتنی بر تست هوش به مدت فقط 2 ساعت در هفته می تواند باعث کاهش درجه فساد مغزی درگیر با پروسه افزایش سن طبیعی شود. این نتیجه تحقیقات بر روی 681 فرد سالم با سن بالاتر از 50 سال است.

بازی های ویدیویی ممکن است باعث بهتر درس خواندن کودکان ناتوان در یادگیری شوند

12233592496131565889.jpg

تحقیقات جدید داشمندان ایتالیایی در ماه فوریه نشان می دهد که بر خلاف یافته های قبلی، بازی های ویدویی با ریتم تند می تواند مهارت بچه های دارای اختلالات حواس را در یادگیری یاری کند. این تحقیق بر روی بچه های 7 تا 13 سال و با استفاده از بازی Rayman Raving Rabids انجام شد. بعد از تست یادیگری آنها، محققان به این نتیجه رسیدند که آنهایی که بازی های با ریتم تندتری نسبت به آنهایی که بازی هایی با ریتم کند تر انجام می دهند قادر به یادگیری با دقت و سرعت بیشتری شده اند.

گیمرهای نوجوان بهتر از پزشکان واقعی میتوانند در یک عمل جراحی مجازی به موفقیت برسند.

37786986114367786543.jpg

در ماه نوامبر سال 2012 محققان دانشگاه تگزاس شاخه پزشکی، یک آزمایش بین یک گروه از گیمرهای دبیرستانی و گیمرهای کالج و پزشکان برگزار کردند که این آزمایش در 32 موضوع مختلف برگزار شد که دانش آموزان سال دوم دبیرستانی که 2 ساعت در روز را به بازیهای ویدویی اختصاص می دادند به صورت باور نکردنی از دو گروه دیگر یعنی دانشجویان کالج (که 4 ساعت در روز را به بازی اختصاص می دادند ) و همچینی پزشکان (که گهگاهی به بازی میپرداختند) پیشی گرفتند. البته هنوز آقای Sami Kilic پروفسور دانشگاه تگزاس که در این آزمایش نیز همکاری کرده بود معتقد است که این دانش آموزان که به این رشته پزشکی علاقه دارند باید روی مهارت های آکادمیک خود تمرکز کنند و نه عمل جراحی مجازی! با این حال مطالعات دیگر نشان داد که جراحانی که به حداقل 3 ساعت در روز هر هفته به بازی های کامپیوتری می پردازند، درصد خطای آنها در اعمال جراحی Laparoscopic ، 37 درصد کمتر از سایرین است.

بازی های کامپیوتری می توانند تسکین دهنده دردها باشند.

82555485777716015472.jpg

در سال 2010 محققان مدارکی نشان دادند که حاکی از این بود که بازی های ویدیویی به خصوص نوع واقعیت مجازی، در تسکین درد یا اضطراب به وجود آمده از دوره درمان و بیمارهای مزمن موثر است. این تحقیقات نشان داد که این بازیها با درصد 30 الی 50 در این کاهش درد موثر است. بر اساس این تحقیقات که بر پایه تکنولوژی حسگر حرکتی Xbox Kinect یا Wii انجام گرفته بود، آقای Charles Friedman محقق این آزمایشات بیان کرد که بازی کردن اجازه می دهد که تمرکز مغز به جای فکر در مورد درد ناشی از بیماری یا درمان به بازی کردن معطوف شود. بازیها همچنین باعث آزاد سازی اندورفین از مغز می شوند. (ماده ای که در حس شادی و کاهش ناراحتی موثر است)

بازی Call Of Duty می تواند قدرت بینایی شما را بیافزاید!

34418780702729766225.jpg

بر پایه تحقیقات محققان دانشگاه Rochester شلیک کردن به اهداف در بازی های ویدیویی می تواند به صورت ناگهانی به شما دید بهتر بدهد. در سال 2009 آزمایشاتی بر روی گیمرهای ماهری که بازی هایی شوتر همانند Unreal Tournament 2004 و Call of Duty را بازی می کردند با کسانی که بازی SIMS 2 را (بدون تجربه بازی های اکشن) انجام می دادند، انجام گرفت که در این تحقیقات کسانی که بازی های شوتر انجام داده بودند قدرت تشخیص مضاعفی را در شناسایی تضاد (Contrast) و روشنایی (Brightness) یک تصویر داشتند. این محققان بر این باور بودند که پروسه مکان یابی و نشانه روی یا همان Aiming باعث تمرین چشم این بازی کنندگان در تجزیه و تحلیل داده های بصری شده است.

بازی های ویدیویی می توانند همانند یک مشاوره رو در رو موثر باشند.

60853629342789655420.jpg

بر اساس تحقیقی در سال 2012 محققان نیوزیلندی با آرمایشی روی 168 نوجوان با سن میانگین 15 سال (که سابقه افسردگی داشتند) دریافتند که 44 درصد از آنهایی که یک بازی موسوم به Sparx (که به منظور معالجه کودکان برای فعالیت و نشاط بیشتر طراحی شده بود) را انجام داده بودند کاملا از حالت افسردگی تخلیه شدند و این درحالی بود که 26 درصد از آنها دیگر افسرده گی پیدا نکردند.

بازی های ویدیویی می توانند در نجات دادن سکته کنندگان مغزی موثر باشند.

14149653553432234267.jpg

بهبودی قربانیان سکته مغزی می تواند یک پروسه طولانی مدت و یا غیر ممکن باشد. محققان با آزمایشی بر روی اشخاصی که به سکته مغزی از 1 تا 7 سال قبل از انجام این آزمایش مبتلا شده بودند، آنها را به دو گروه تقسیم کردند. کسانی که بازی های X360 و PS3 و Wii را انجام داده بودند در برابر آنهایی که به فعالیتهای سنتی می پرداختند. به صورت ملموسی افردای که در گروه اول قرار داشتند نسبت به اتفاقات پیرامونی واکنش های موثرتری نشان می دادند.

سه نکته در مورد بازی های ویدیویی وجود دارد! با خواندن نتایج اخیر محققان می توانید به این مطلب پی ببرید که این موارد افسانه ای بیش نیستند! این سه مورد عبارتند از:

1. بازی های ویدیویی مغز شما را فاسد می کنند.
2. بازی های ویدیویی تشویق به پرخاشگری می کنند.
3. بازی های ویدیویی ارتباط ما با جهان پیرامون را قطع می کند.

----------------------------------------------------------------------

ترجمه از افشین احمدی برای BaziCenter

منبع

سه گرینه اخر درست بود و موارد بالای اون اشتباه

پس تو اینجا چیکار میکنی؟!! :|

9دلیل آورده که خوبه من 9 دلیل دیگه میارم که بده

بیار بخونیم! به نظر من اصلا و ابدا بد نیست.شخصا دهنم سرویس شد از بچگی تا حالا که همش بهم گیر دادن.الان خودم 25 سالمه و در آستانه ازدواج و حقیقتش در آینده واسه بچم کلی کنسول و گیم میخرم :d

بازیهای ویدئویی بهترین سرگرمی هستن و اگه از حدش نگذرونیم هیچ نکته منفی ندارن

1) بازی های رایانه ای باعث پرخاشگری شما می شوند کافیه یک نگاه به بچه ها موقع بازی کردن بکنید و بعد بازی قشنگ متوجه می شوید
2) فعالیت بدنی کم می شود و به طبع آن باعث افزایش وزن میشه
3) پدر چشم رو در میاره مثلا خودم الان چشمام دو دو میزنه
4) وجود صحنه های مبتذل باعث به خطر افتادن سلامت روان می شود
5) بیشتر افراد به خاطر گیم از تحصیلات خودشون افتادن و خیلی هم افت تحیلی داشتم مخصوصا اونایی که آنلاین میزنن ( نگفتم همه )
6) هزینه های زیادی صرف این بازی ها میشه و این هزینه ها میتونه در تفریحات سالم دیگه ای مثل کلاس های ورزشی و تفریحی مصرف بشه ( البته این یکی به سلیقه هستش )
7) کاهش سطح روابط اجتماعی فرد با جامعه میشه ( چون یک سره تو اتاقش هست )
8) کسانی که کوچکتر هستن و قدرت درک تخیل رو از واقعیت ندارن دست به کارهای خطر نام میزنن مثال خواهر زاده خودم اومده بود میخواست سر منو با چاقو ببره :| البته شمشیر پلاستیکی داشت :d
9) بازی های شلوغ و پر از اکشن برای فرد میتونه استرس و تشنج ایجاد کنه

1) بازی های رایانه ای باعث پرخاشگری شما می شوند کافیه یک نگاه به بچه ها موقع بازی کردن بکنید و بعد بازی قشنگ متوجه می شوید
5) بیشتر افراد به خاطر گیم از تحصیلات خودشون افتادن و خیلی هم افت تحیلی داشتم مخصوصا اونایی که آنلاین میزنن ( نگفتم همه )
6) هزینه های زیادی صرف این بازی ها میشه و این هزینه ها میتونه در تفریحات سالم دیگه ای مثل کلاس های ورزشی و تفریحی مصرف بشه ( البته این یکی به سلیقه هستش )
8) کسانی که کوچکتر هستن و قدرت درک تخیل رو از واقعیت ندارن دست به کارهای خطر نام میزنن مثال خواهر زاده خودم اومده بود میخواست سر منو با چاقو ببره :| البته شمشیر پلاستیکی داشت :d

منبع؟! اینا همش تحلیل خودته و هیچگونه جنبه علمی ندارد! ضمنا منبع ایرانی نذاری که به هیچ وجه قابل قبول نیست.همچنین مورد شماره 4 که گفتی واقعا LOL داره:d چقدرم همه ما منحرف شدیم!!

شما کم‌اطلاعی و بی‌توجهی تعداد زیادی از والدین ایرانی رو دارید به کل دنیا تعمیم می‌دید. البته فقط والدین ایرانی نه اما به نسبت بیشتر

وقتی پدر یا مادر ایرانی ( که عموما برای کودکشان وقت نمی‌گذارند ) بدون توجه به نیازهای اصلی کودک و فقط برای سرگرم شدنش و اینکه دیگه مزاحم کارشون نشه، کنسول و هر بازی که کودک بخواد رو تهیه می‌کنند، انتظار نتیجه دیگری دارید؟
به شخصه دیدم بچه‌ای که سنش از 5 سال هم عبور نمیکنه، نشسته و Mortal Kombat بازی میکنه و اونطرف هم پدر و مادر گرامی مشغول کارهای خودشون هستند. خواهشا کوتاهی‌های خودمون را تقصیر دیگران نیاندازیم.

موارد 2، 3، 7 هم کاملا شخصی هستند و بستگی به نوع استفاده فرد دارند. بهترین کارهای دنیا هم اگر بیش از حد انجام بشن آسیب رسان می‌شوند.

8) کسانی که کوچکتر هستن و قدرت درک تخیل رو از واقعیت ندارن دست به کارهای خطر نام میزنن مثال خواهر زاده خودم اومده بود میخواست سر منو با چاقو ببره البته شمشیر پلاستیکی داشت
شما با چیزی به اسم ESRB اشنایی داری احتمالا ؟

با تشکر از ترجمه عالی و متن خیلی خوب نویسنده تاپیک
با صرف نظر از عقاید و نظرات بی پایه و اساس بعضی از دوستان در این تاپیک ،تمام موارد بالا درسایت و مجلات معتبر پزشکی در کشور های اروپایی و آمریکایی تایید شده است.

بخاطر همین است که درجه سنی روی بازی های درج میشه .حالا والدین بچه های اطراف شما به این مورد توجه نمی کنند هیچ ربطی به Video Game نداره.

تنبل بودن خیلی از Gamer ها را لطفا به دنیا گیم وصل نکنید.من بالا 20 و چند سال است که گیمر هستم وزنم از 60 بالاتر نرفته و تمام دوستان هم که مثل خودم هستند دقیقا در سلامت کامل بدنی به سر می برند.مشکل جای دیگست ربطی به گیم نداره.

من از 24 ساعت روز 18 ساعت چشمم به مانیتور است به خاطر کاری که دارم در این بین حدود 3-4 ساعت هم بازی می کنم چشمم هیچ مشکلی نداره.درضمن در ابتدا تمام بازی ها به شما و تمام گیمر ها گفته میشه که برای طولانی مدت بازی نکنید حتما بعد از 1 ساعت بلند شید یک چرخی بزنید دوباره بشنید حالا شما و خیلی ها دیگر گیر می دن از پای دستگاه بلند نمیشند باز هم ربطی به گیم و دنیای گیم نداره.

درجه سنی را در بازی های به همین دلیل قرار داده اند.از یک سنی هم که دیگه جزو مسائل طبیعی است طرز فکر و عقاید خودت برای خوده شما محترم لطفا به کسی تلقین نفرمایید.

بقیه اش هم که نظرات شخصی است دلیل برای بحث وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or