8600 یا8500

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این طور که توی اون جدولهای بالا معلومه 8600 gt زیاد خوب نبوده نسبت به بقیه
این گرافیک HD 2600 XT اگه بیاد کسی میدونه قیمتش چنده یا ازگرون تره
خسته نباشی!
اخه من چی بگم؟ اصلا 8600 gt رقیب hd 2600 xt هست؟!!!!!
بابا جان 8600 gts رقیب hd 2600 xt هست...
هر وقت اومد معلوم میشه;)
ممنون از همه شما عزیزان از راهنمایی تون ولی یه چیزی این مغازه دار رفیقم هست و می گوید مارک giga بهتر است ولی نظر خودم xfx هست وقیمتش 175 تا 180 د ر می اید دوستم می گه مارک giga معتبره و 3سال گارانتی داره حالا موندم حرف او را گوش بدم یا xfx بردارم
برادر نمیشد زحمت بکشی 2 صفحه قبل تاپیک هم نگاه بندازی؟
اولا اون مدلی که میگه 180 تومن چیه؟gt یا gts?
با شناختی که از این دو برند گرون فروش دارم gt هستند جفتشون...اقا شما جدی نگیر...برو leadtek 8600 gt بخر 150 تومن;)
قدم اول برای خرید جنس هم یادت نره! فروشنده چرت زیاد میگه...به 2 دلیل:1-اطلاعات نداره.2-نمایندگی هر شرکتی باشه اونو پیشنهاد میده(شما برو توی یه مغازه که ایسوز داره...اگه نگفت ایسوز بهترینه)
راستی درباره مدل های نمی دونم Gts و Gt و...مدل های دیگر یه توضیح بدید ممنون
gts نسبت به gt از کلاک های بالاتری برخورداره...قیمتش 100 تومنی گرونتره...بازدهیش 10-15% بیشتره!!!! یعنی gts ارز خرید نداره...شما حاظری برای 5 فریم بیشتر توی یه بازی 100 تومن بیشتر خرج کنی؟
8600 gt با قابلیت هایی که داره انتظار شما رو یرآورده میکنه البته 8500 بد نیست ومی 8600 باز دهی بالایی داره..
الان مخاطب شما کیه؟
سلام
در مورد اور کلاکش محمد رضا باید راهنماییت کنه.
درسته دایرکت ایکس10 قابلیت مهمیه ولی حتی توی بنچمارک ها 8500 از 7300 هم ضعیف تر عمل کرده.
یا علی مدد
کی میگه بابا؟
8500 جی تی در حد همون 7600 جی اس هست(حالا یکم اینور اونور)...در مورد اورش هم این سایت حرف میزنه:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=159323
(حالا چرا اور؟ما اینجا موندیم به یه عده بفهمون 8600 چیه! بعد شما تو فکره اوری؟اونم برای این ملت حرفه ای؟:laughing:)
FEAR-1024x768-noAAnoAF.gif

BF2142-1280x1024.gif

85gt.jpg

-------------------------------------------
راستی من یادم رفته بود...ما تاپیک مشاوره داریم پس هرکی میخواد بحث رو ادامه بده بیاد اونجا...اینجا قفل میشه...
پ . ن :دیگه دارین وضعیت تاپیک ها hardware رو خیلی خراب میکنین...از امروز کسی که اطلاعات نداره بیاد پیشنهاد بده یا راهنمایی کنه یا کلا هرکی پست بیخود بزنه به تشخیص خودم و ادمینها از کارت تا 3 روز بن منتظرشه;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or