85% پروژه Morpheus به پایان رسیده است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
project_morpheus.jpg

85% پروژه Morpheus به پایان رسیده است، خبری که Shuhei Yoshida در جریان کنفرانس TGS 2014 به روزنامه WSJ گفته است.

در ادامه مصاحبه او اذعان کرده است که قیمت این محصول در زمان عرضه به بازار، قیمتی کاملا معقول بوده چرا که بسیاری از قطعاتش امروزه در صنعت موبایل و Smartphone استفاده می‌شود.
او ادامه می‌دهد:
"با عرضه Morpheus در کنار PS4 ما می‌توانیم درهای جدیدی را در زمینه‌ی تجربه‌های بصری باز کنیم. مانند سفر‌هایی به نقاط مختلف و یا جنبه‌ی تحصیل توسط آن."
اگر چه آقای Yoshida قیمت را معقول خوانده است اما نباید فراموش کند رقیب جدی و سرسخت پروژه او، Oculus rift با قیمتی بین 200 تا 400$ خواهد آمد.

آیا سونی خواهد توانست محصول خود را با قیمتی بهتر و یا کیفیتی بالاتر از رقبای خود عرضه کند؟

منبع

"با عرضه Morpheus در کنار PS4 ما می‌توانیم درهای جدیدی را در زمینه‌ی تجربه‌های بصری باز کنیم. مانند سفر‌هایی به نقاط مختلف و یا جنبه‌ی تحصیل توسط آن
بازی africa ps3 یادتونه؟ یعنی بازی تو اون سبک ها با گرافیک ps4 به وسیله مورفیوس چه حالی بده:x
خدا را چه دیدی شاید با ps4 جهانگردی هم کردیم:d

یک فیلمی بود مال اوایل دهه 90 که یک بازیگر خیلی معروفم توش بود و طرف مسئول همچین پروژه ای بوده و همچین و سیله ای رو میگذاشت روی سر مردم فکر کنم تخیولی بود ولی خیلی جالب بود برام که اون زمان همچین چیزیبه ذهنشون رسیده

یک فیلمی بود مال اوایل دهه 90 که یک بازیگر خیلی معروفم توش بود و طرف مسئول همچین پروژه ای بوده و همچین و سیله ای رو میگذاشت روی سر مردم فکر کنم تخیولی بود ولی خیلی جالب بود برام که اون زمان همچین چیزیبه ذهنشون رسیده

این ایده خیلی قدیمیه من خودم یادمه از زمان سگا تا حالا 3-4 دفعه تو مجله ها و تلویزیون و جاهای دیگه دستگاههای این مدلی ساخته و معرفی کرده بودن ولی به خاطر قیمت و کیفیت پایینشون استقبال نمیشد ازشون ولی الان پیشرفت علم درحدی بوده که قیمت پایین و کیفیت و کارایی داشته باشن.

الان که دیگه حتی سامسونگ هم برای Galaxy Note 4ش همین رو داره ، بنابراین وقتی طرف میگه با قیمت معقول میاد ، واقعا منظورش یه قیمت عادلانه هست (البته سونی توی لوازم جانبی حسابی گوش میبره ! هر چند تا الان که برای قسمت گیم و PS هاش از نظر قیمتی عادل بوده)
اگه این بیاد و قیمت خوبی هم داشته باشه من که دیگه تا یک هفته فقط روی مبل افتادم و اینم روی سرمه !!!

من اگه شد میخوام بخرم جاش هم گذاشتم از قبل فقط مونده قیمت
(خدا کنه که روی وسایل دیگه هم کار کنه و فقط برای پلی4 نباشه
من که فکر نکنم جز رو ps4 جواب بده سونی میخاد یه جورایی ps4 رو حسابی جلو بندازه و محاله بیاد واسه بقیه سیستم ها هم هماهنگش کنه.

من که فکر نکنم جز رو ps4 جواب بده سونی میخاد یه جورایی ps4 رو حسابی جلو بندازه و محاله بیاد واسه بقیه سیستم ها هم هماهنگش کنه.
شایدم اما این لوازم جانبی چیزی نیست که همه سازنده ها بهش رو بیارن و باید پشنیبانی پشتش باشه
پس سونی برای فروش هم این وسیله هم برای فروش بهتر ps4 اگه این رو طوری طراحی کنه که روی بقیه وسایل هم کار کنه (به عنوان یه نمایشگر یا یه نمایشگر 3d ) به نظرم خیلی کمک کنه چون وقتی تعداد این وسیله زیاد بشه اون موقع سازنده های دیگه هم بهش رو میارن

شایدم اما این لوازم جانبی چیزی نیست که همه سازنده ها بهش رو بیارن و باید پشنیبانی پشتش باشه
پس سونی برای فروش هم این وسیله هم برای فروش بهتر ps4 اگه این رو طوری طراحی کنه که روی بقیه وسایل هم کار کنه (به عنوان یه نمایشگر یا یه نمایشگر 3d ) به نظرم خیلی کمک کنه چون وقتی تعداد این وسیله زیاد بشه اون موقع سازنده های دیگه هم بهش رو میارن
درست میگی ولی این پروژه بنظرم خیلی بزرگتر از موو یا کینکت باشه و جذابیتش برای گیمر جماعت خیلی بالاس به نسبت اون دوتا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or