8 عنوان بازی PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام 8 عنوان زیر برای فروش موجوده :
قیمت ها ثابت و شامل هزینه پست هم هستش ... تحویل هم فقط به صورت ارسال با پست هستش و تخویل حضوری نداریم ، چون وقتش رو ندارم دیگه ... قیمت هم ثابته یعنی مقطوعه ...

تمام بازی ها هم آرشیوی و در حد آکبند هستند .... فقط اورنج باکس اتویی نیستش و تمیزه فقط ... اگر هم کدی دارند مصرف نشده ......

NFS Hot Pursuit - Region 2 -----> 44000
Orange Box - Region 3 -----> 34000
Blazblue Calamity Trigger - Region 1 -----> 49000
Bayonetta - Region 1 -----> 49000
FEAR 3 - Region 1 -----> 44000
Red Faction Armageddon - Region 2 -----> 39000
Uncharted 1 - Region 2 -----> 34000 فروخته شد
Uncharted 2 - Region 2 -----> 39000 فروخته شد
g2u1mdayct5uiwytgr48.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
به خاطر اسپم معذرت می خوام,من خودم قص خرید UNCHARTED 2 رو دارم و 100% خریدارم.ولی قیمت 39 تومن به نظرتون خیلی گرون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم معذرت می خوام

سلام
به خاطر اسپم معذرت می خوام,من خودم قص خرید UNCHARTED 2 رو دارم و 100% خریدارم.ولی قیمت 39 تومن به نظرتون خیلی گرون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم معذرت می خوام

اگه بخوای بازی کنی و رد کنی بره چرا گرونه ... باسه آرشیو بخوای مناسبه ..... چون با آک فرقی نداره ..... این توضیح در مورد تمام بازی ها صدق می کنه ...

من un1 رو میخوام. منتهی تهرانم. شما که فکر نمیکنید پست کردن توی تهران راهکار جالبی باشه ؟ شما میتونید برای فردا یه قرار بزارید ؟

خیلی سرم شلوغه برای همین حضوری نمی تونم قرار بزارم ، خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنید وقت میگیره ...

دوست عزیز ناراحت نشی
ولی*
NFS Hot Pursuit - Region 2 -----> 44000
خیلی گرونه

بایونتا مشکل نسخه ی PS3 چیه؟؟؟اگه مشکل جدی ای نباشه خریدارم.

اگه اشتباه نکنم بازی 2 تا ریلیز داشته یکی همون پورت بازی از 360 بود که خود Platinum Game انجام داد یکی هم سونی(چون اون پورت اولیه مثل اینکه خیلی مشکل داشت). اینی که شما داری دومی است نه؟؟؟

آخرین ویرایش:
این مطلبی رو که میگید من هم شنیدم زمان عرضه بازی ولی نمیدونم واقعیت داره یا نه ...
بازیی که برای فروش هستش ریجن 1 هستش و من در حین بازی با مشکل خاصی مواجه نبودم ...

داداش من uncharted1&2 رو 60 خریدارم تهرانم هستم
اگه حال کردی با این قیمت بفروشی من در خدمتتم اگرم مایل نبودی که به این قیمت بفروشی بازم دمت گرم و امیدوارم به قیمت بالاتری بفروشی;)

داداش من uncharted1&2 رو 60 خریدارم تهرانم هستم
اگه حال کردی با این قیمت بفروشی من در خدمتتم اگرم مایل نبودی که به این قیمت بفروشی بازم دمت گرم و امیدوارم به قیمت بالاتری بفروشی;)

شرمنده یادم رفت تو تاپیک بگم ... آنچارتد 1 و 2 دیروز به قیمت گفته شده روی هم 73 تومن فروخته شدن ...

سلام استاد...من تو تاپیک قبلیتونم این انتقاد رو ازتون کردم (پستم فقط ۱۰ دقیقه تو تاپیک بود بعد خودم حذفش کردم چون نخواستم اسپم داده باشم)...
شما وقتی تاپیکی ایجاد میکنید برای احترام به خریدار (یا در کل بقیه اعضای سایت) باید وقت بذارید برای ویرایش تاپیک (فکنم نوشتن کلمه فروخته شد تو پست اول و جلوی هر بازی فروخته شده ۳۰ ثانیه هم وقت نبره)
اینجوری هم خودتون راحت ترید و پیغام هایی مبنی بر خرید جنس فروخته شدتون دریافت نمیکنید هم کسی که اونو میخواد معطل نمیشه که آخر سرم از شما جواب فروخته شد ولی یادم رفت بگم روبشنوه...
در هر صورت این چند خط رو چند پیشنهاد (بخوانید انتقاد) دوستانه تلقی کنید...
با سپاس.....

داداش آرشیوت رو به فنا دادی نگهش دار !

اینا اضافاته .... آرشیو کماکان مثل شیر موجوده ....

ارزون فروشی هم حدی داره . . . ! ! !

شما هنوز متوجه نشدی ... من دو تا خصوصیت دارم ، اول اینکه کاملا یک کلام هستم ... دوم اینکه فوق العاده گرون فروشم ...

اینا اضافاته .... آرشیو کماکان مثل شیر موجوده ....

شما هنوز متوجه نشدی ... من دو تا خصوصیت دارم ، اول اینکه کاملا یک کلام هستم ... دوم اینکه فوق العاده گرون فروشم ...

یه عکس کامل بذار ببینیم چیزی بود یدونش رو بخریم .. ( p.m کن ) آخه بزنی همه ببیند بلوا میشه تو سایت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or