همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام. نکنه واقعا مشکلی پیش نیاد با انلاین شدن؟ میخوام اینکارو تست کنم اما میترسم
دوستان عزیز انجام این کار واقعا ریسکیه و احتمال بن شدن کنسول رو داره میتونید تو یوتیوب و سایت های خارجی چک کنید اگه باور ندارید

دوستان عزیز انجام این کار واقعا ریسکیه و احتمال بن شدن کنسول رو داره میتونید تو یوتیوب و سایت های خارجی چک کنید اگه باور ندارید
سلام، اخه این یوزری که تو دستگاهم بازی نصب کرده، داداشمم دو ماه بعد من یه ایکس باکس خریده دیدم همون یوزر برا اون دستگاهم بازی نصب کرده، پس این یوزر فعاله، اینطوری نمیشه نتیجه گرفت که ایشون انلاین میشن همیشه و به این یوزر کاری نداره مایکروسافت؟ یا میفهمه ؟ و اینکه چطور میفهمه

دوستان کسی کانال برای خرید اکانت هکی برای فول گیم کردن ایکس باکس وان سراغ داره؟از همون اکانت هایی که مغازه دارها با استفاده از اونا کنسول رو فول گیم میکنن،واقعیتش طرف های ما نزدیک 300 تومن میگیرن برا فول گیم کردن وان یک ترا در حالی که تو تهران و شهرهای بزرگ نصف این قیمت و حتی کمترم هست،ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به ایدی تلگرام پایم بددین راهنمایی کنم
@bigbossalive

سلام دوستان عزیز بنده ایکس باکس وان ایکس گرفتم و خیلی راضی هستم و معمولی بدون کپی گرفتم که بتونم آنلاین بازی کنم و طریقه نصب شدنشم راحت با سرعت بالا هم دانلود میکنم تازه با دی ان اس این سرعتو دارم سرعت دانلودم هم 3 مگ 4 مگ شبا 5 مگ هست اینترنتم پارس آنلاینه با مودم تی دی ال تی ای هم تست کردم همین سرعتو دارم فقط برای وصل شدن به اکانت حتما باید دی ان اس داشته باشید ولی واسه دانلود نیازی نیست
بنده با ی روشی اینکارو انجام دادم که فقط نیازمند لپ تاپ یا پی سی هست ی نرم افزاره میذارم واسه دانلود که حالت هات اسپات داره و اینترنتی که داره رو شیر میکنه با نهایت سرعت بنده نرم افزارو میذارم دوستان استفاده کنن فقط بعد از نصب به هیچ عنوان آپ دیت نکنید و طریقه کرک هم داخلش نوشته از این طریق میتونید فیلتر شکنو داخل لپ تاپ روشن کنید و اینترنتی که میده با فیلتر شکن هست اگر نیاز بود.
بنده شنبه 30 شهریور گرفتم دستگاهو ی اکانت 3 ماهه اولتیمیت هم گرفتم تا الان 3 تا بازی با حج های 40 گیگ و 50 گیگ گرفتم و همچنان داره دانلود میکنه و بنده هم همزمان بازی در کل عاالیعععع از پی اس فور ارزونتره اکانتاش ارزونتره و امکانات و شرایط اکانتش بیشتره و آنلاین بازی کردن هم فوق العادست مخصوصا کال آف دیوتی و به صرفه تره الان قیمت سی دس هاش زیر 300 400 نیست خب ی اکانت سه ماهه میگیری 230 ت یا اکانت سه ماهه اولتیمیت میگیری 270 ت اونوقت سه ماه بازی دانلود میکنی با اپدیت های جدید و به روز و آنلاین بازی میکنی.
dns:
185.55.226.26
185.55.225.25
نر افزار شیرینگ نت هم به پیوست میذارم سوالی بود در خدمتتون هستم.
Connectify.Hotspot.v2018.1.1.38937

آموزش به اشتراک گذاری اینترنت وایرلس لپتاپ با فیلترشکن‎ – آخرین اخبار فیلترینگ ایران و جهان
سلام
من با روشی که شما گفتین دل زدم به دریا و وصل شدم به اینترنت
ابتدا اومد 3700 مگابایت دانلود کرد برای اپدیت
بعد اون اومدم بلوری پلیر نصب کنم ، پسورد یوزر دستگاه رو میخواد که ندارم
یه یوزر ساختم که ظاهرا کشور رو قبول نمیکنه، چکار کنم نفهمه از ایرانم
اومدم یه بازی رو اپدیت کنم دیدم 37 گیگه اومدم کنسل کردم کلا بازی پرید
بعد افلاین شدم الان بازیهام اجرا نمیکنه میگه باید انلاین شی ، انلاینم میشم میگه یوزر انتخاب کن پسورد بده
الان یوزر دستگاه که باید قیدشو بزنم با یوزر خودم چه کنم که فعال بشه
کلا الان بازی ها قابل استفاده نیستن
دوستان راهنمایی کنین لطفا

ظاهرا اینکه به یوزرم گیر میداد بخاطر دی ان اس ها بود که پاک شده بودن ، مجدد قرار دادم و تونستم بلوری پلیر رو نصب کنم ولی همچنان برای اجرای بازی ها میگه انلاین شو و بعد انلاین شدن هم اجرا نمیکنه

الان بعد اپدیت ریستارتم میکنم این پیام میاد youll need the internet for this
it doesnt look like youre connected to the internet check your connection and try again 0x800704cf
باید کنسل رو بزنی تا سیستم نشون بده بازی ها رو
داداشمم دستگاهش همین پیام رو همیشه میده

پیامی که با کلیک رو بازی ها میده اینه

first connect to xbox live
to start this game or app you need to be signed in to xbox live
check your connection in settting . network. network setting

بعد اینکه دی ان اس تنظیم میکنم روی بازی میزنم میگه برو تو فروشگاه و میرم و پلی که میکنم پیام زیر رو میده،ظاهرا باید بخرم بازی رو یا کلا باید قید بازی ها رو بزنم یا راهی داره؟

sign in with the account that purchased the game or installed the app, or , if the game has a trial version that has expired , purchase the game from the
microsoft store for detailed instructions , select help

بازی ها قفل نشدن اما برای اجرا باید خریداری بشن حتی تو افلاینم این پیام رو میده ، ایا این همون حالت از کار افتادن بازی هاست؟

آخرین ویرایش:

بعد اینکه دی ان اس تنظیم میکنم روی بازی میزنم میگه برو تو فروشگاه و میرم و پلی که میکنم پیام زیر رو میده،ظاهرا باید بخرم بازی رو یا کلا باید قید بازی ها رو بزنم یا راهی داره؟

sign in with the account that purchased the game or installed the app, or , if the game has a trial version that has expired , purchase the game from the

بازی ها قفل نشدن اما برای اجرا باید خریداری بشن حتی تو افلاینم این پیام رو میده ، ایا این همون حالت از کار افتادن بازی هاست؟
بله دوست عزیز متاسفانه بهتون اخطار کرده بودم که اینکار ریسک بالایی حالا باز جای شکرش باقیه که کنسولتون بن نشد

سلام
من با روشی که شما گفتین دل زدم به دریا و وصل شدم به اینترنت
ابتدا اومد 3700 مگابایت دانلود کرد برای اپدیت
بعد اون اومدم بلوری پلیر نصب کنم ، پسورد یوزر دستگاه رو میخواد که ندارم
یه یوزر ساختم که ظاهرا کشور رو قبول نمیکنه، چکار کنم نفهمه از ایرانم
اومدم یه بازی رو اپدیت کنم دیدم 37 گیگه اومدم کنسل کردم کلا بازی پرید
بعد افلاین شدم الان بازیهام اجرا نمیکنه میگه باید انلاین شی ، انلاینم میشم میگه یوزر انتخاب کن پسورد بده
الان یوزر دستگاه که باید قیدشو بزنم با یوزر خودم چه کنم که فعال بشه
کلا الان بازی ها قابل استفاده نیستن
دوستان راهنمایی کنین لطفا
سلام دوست عزیز
کنسول شما اگه کپی خور بوده که هیچی ولی اگه کپی خور نبوده نباید مشکلی داشته باشید
چندتا مساله هست که که خیلی راحته و کامل توضیح دادم
اولا باید نتی که به دستگاه میدید از طریق برنامه ای که گفتم و لینکشو گذاشتم توسط کامپیوتر سیر کنید و به اون دستگاهو وصل کنید
دوما باید اکانتی که داریدو توی تنظیماتش که میتونید داخل گوگل سرچ کنید ی آدرس فیک آمریکا رو بدید که داخل سایتا راهنمایی کردن و مراحلو گذاشتن مخصوصا داخل سایتای فروش اکانت ایکس باکس
و سوما حتما باید توی تنظیمات دستگاه اون دی ان اس و وارد کنید تا اکانت ساین این بشه و وارد اکانت بشید
و بنده اطلاع از دستگاهی که قبلا آفلاین بازی نصب شده و بعد آنلاین شده ندارم و ااگرم کپی خور شده باشه بازم اطلاعی ندارم
من دستگاهو پلمپ باز کردم با این روش دارم بازی میکنم و تمامی بازی هارو هم آنلاین بازی میکنم و لذت بخشه
برای آنلاین بازی کردن هم حتما باید اکانت داشته باشید

ظاهرا باید بدم از نو برام نصب کنن بازی ها رو، 300 تومنی پرید
ایکس باکس کپی شده رو نباید اینکارو میکردید من توی توضیحاتم نوشتم که دستگاه من کپی خور نیست حالا که این اتفاق افتاده بهترین کار به نظر من ندید بازی نصب کنید شما که بازی دارید از این به بعد اکانت خریداری کنید و بازی کنید چون آنلاین واقعا لذت بخشه البته این نظر منه بازم هرچی خودتون صلاح میدونید

شما اکانت لایو بگیرید تمام بازیهاتون به احتمال 80 درصد با توجه به پیام هایی که میده اجرا میشه
ایشااله مشکل حل بشه

سلام دوست عزیز
کنسول شما اگه کپی خور بوده که هیچی ولی اگه کپی خور نبوده نباید مشکلی داشته باشید
چندتا مساله هست که که خیلی راحته و کامل توضیح دادم
اولا باید نتی که به دستگاه میدید از طریق برنامه ای که گفتم و لینکشو گذاشتم توسط کامپیوتر سیر کنید و به اون دستگاهو وصل کنید
دوما باید اکانتی که داریدو توی تنظیماتش که میتونید داخل گوگل سرچ کنید ی آدرس فیک آمریکا رو بدید که داخل سایتا راهنمایی کردن و مراحلو گذاشتن مخصوصا داخل سایتای فروش اکانت ایکس باکس
و سوما حتما باید توی تنظیمات دستگاه اون دی ان اس و وارد کنید تا اکانت ساین این بشه و وارد اکانت بشید
و بنده اطلاع از دستگاهی که قبلا آفلاین بازی نصب شده و بعد آنلاین شده ندارم و ااگرم کپی خور شده باشه بازم اطلاعی ندارم
من دستگاهو پلمپ باز کردم با این روش دارم بازی میکنم و تمامی بازی هارو هم آنلاین بازی میکنم و لذت بخشه
برای آنلاین بازی کردن هم حتما باید اکانت داشته باشید
سلام, من قصد امتحان این موضوع رو داشتم و چند تن از اعضا گفته بودن انلاین شدن منم تست کردم بیشتر هدفم نصب بلوری پلیر بود,وگرنه وقت بازی انلاین ندارم, خیلی کم بتونم بازی کنم اونم بازی های تیراندازی و جنگی, برای بچه هام گرفتم که کوچیکن آنلاین شدن بدردشون نمیخوره,
دستگاه هم کپی خور بود, در مورد دی ان اس آمریکا و این حرفهام فکر کنم دی ان اسی که شما دادین رو قبول کرده که اجازه داده بلوری پلیر نصب کنم با اکانتی که خودم ساخته بودم وگرنه اگر میفهمید ایرانم که نباید میذاشت قائدتا,بازم نمیدونم, الان دنبال این میگردم یه بیست تا بازی بدردی توش نصب بشه, هر جام ببرم میدونم نصف بازی هاشون بدرد نمیخوره

یه سوال, اگر بازی های آفلاین بخوام نصب کنن کجا بدم که دستگاه مجدد سالم دستم برسه, و اینکه دستگاه های کپی خور که بازی افلاین اجرا میکنن,توشون میشه سی دی هم گذاشت و بازی کرد؟

سلام
اولاً که چیزی به اسم Xbox one کپی خور وجود نداره!
این بازیهایی که می‌بینید فله ای به قیمت 100تومن یا بیشتر مغازه دارها نصب میکنند واسه ملت،اکانت هکی هست!!
حالا
اگر اون اکانت رو کنسول شما هوم شده باشه و هوم هم باقی مونده باشه، بعد از اتصال به اینترنت بازیهاتون قفل نمیشه...
ولی
در غیر اینصورت بعد از اتصال به اینترنت دیگه نمیتونید بازی هاتون رو اجرا کنید‌.
حالا
دیگه نمیدونم هوم بودن این اکانت ها دائمی هست یا یه روز از هوم بودن خارج میشن!
این دیگه بر میگرده به میزان تقوای اون طرفی که کنسولشو داده واسش بازی دزدی(ببخشید هکی)ریختن...! :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or