Reza0017
کاربر سایت
در چه حدیه صداش؟چجوری چکش کنم ؟! کابلشو از جاش دروردم سر جاش محکمش کردم پشت روش کردم تاثیری نداش !!! یه تعمیر کار گفت امکان داره مدار برقش ضعیف شده شاید در اینده بسوزه !!
در چه حدیه صداش؟چجوری چکش کنم ؟! کابلشو از جاش دروردم سر جاش محکمش کردم پشت روش کردم تاثیری نداش !!! یه تعمیر کار گفت امکان داره مدار برقش ضعیف شده شاید در اینده بسوزه !!
صداش زیاد نیست ولی می گم تا گارانتی داره ببرمش درستش کنن در اینده نسوزه گارانتیم نداشته باشیمدر چه حدیه صداش؟
حالا که گارانتی داری حتماً ببرش ولی احتمالاً چیز خاصی نیستصداش زیاد نیست ولی می گم تا گارانتی داره ببرمش درستش کنن در اینده نسوزه گارانتیم نداشته باشیم
فقط با فیلتر شکن میشهکسی اگه اینجا pes 20 رو انلاین بازی میکنه لطفن dns تنضیماتش برام بفرسته
سلامسلام دوستان میخوام به اطلاعتون برسونم که یکی از دوستام حدود 2 ماه قبلاز این کنسول اسهای یک ترا آماده که بیست بازی داره ومیگن نباید به اینترنت وصل بشی خرید وبه اینترنت وصل شد کنسول رو آپدیت کرد هیچکدوم از بازیها نه تنها قفل نشدن بلکه نزدیک 200 تا بازی هم تو قسمت اینستال بازیها براش فعال شده چند تاش رو با کنسول دانلود کرد و راحت اجرا شدن. فکر کنم از اون اکانتها داره که گزینه هوم روی 5 قفل شده فقط جای تعجب داره که کسانی که تو کنسول بازی میریزن میگن نباید به نت وصل بشی. از دوستان کسی این تجربه رو داره؟یا کسی جرات میکنه کنسولش رو به اینترنت وصل کنه و خودش برای خوش بازی دانلود کنه از قسمت آماده برای نصب؟ شاید باورتون نشه ولی دوستم الان به کلیه بازیهای داخل همون اکانت دسترسی داره جدیدا pes 2020 هم به لیست بازیها اضافه شده فقط باید زحمت دانلودشون رو بکشین.
داداش کنسول من و چهار پنج تا از دوستامم این صدا رو موقع خاموشی میدن و میگن صدای ورود جریان برق به کنسوله،تو یوتیوب هم سرچ بزنی میبینی که افراد زیادی کنسولشون این صدا رو میده،من یه تبدیل برق سه به دو کلید دار وصل کردم و موقع خاموش کردن کلید رو میزنم تا برق دستگاه قطع شه دوستمم هم کابل برق رو هی در میاره،مایکروسافته دیگهدوستان یک سوال ایکس باکس وان وقتی خاموشه یه صدای جرقه خیلی کم شنیده می شه این صدا هم از جایی که برق به پشت دستگاه وصل هست میاد این طبیعیه یا نه !؟!؟!؟
با فیلتر شکن فقط واسه من وصل شددوستان عزیز کسی رو ایکس باکس pes 20 بازی نکرده؟ اصلاً به سرور متصل نمیشه یه لایو آپدیت میخوام بکنم چند تا dns هم امتحان کردم فایده نداشت سرعت اینترنتم هم خوبه
ممنون رفیق با این dns تونستم به سرور pes وصل شمسلام دوستان عزیز بنده ایکس باکس وان ایکس گرفتم و خیلی راضی هستم و معمولی بدون کپی گرفتم که بتونم آنلاین بازی کنم و طریقه نصب شدنشم راحت با سرعت بالا هم دانلود میکنم تازه با دی ان اس این سرعتو دارم سرعت دانلودم هم 3 مگ 4 مگ شبا 5 مگ هست اینترنتم پارس آنلاینه با مودم تی دی ال تی ای هم تست کردم همین سرعتو دارم فقط برای وصل شدن به اکانت حتما باید دی ان اس داشته باشید ولی واسه دانلود نیازی نیست
بنده با ی روشی اینکارو انجام دادم که فقط نیازمند لپ تاپ یا پی سی هست ی نرم افزاره میذارم واسه دانلود که حالت هات اسپات داره و اینترنتی که داره رو شیر میکنه با نهایت سرعت بنده نرم افزارو میذارم دوستان استفاده کنن فقط بعد از نصب به هیچ عنوان آپ دیت نکنید و طریقه کرک هم داخلش نوشته از این طریق میتونید فیلتر شکنو داخل لپ تاپ روشن کنید و اینترنتی که میده با فیلتر شکن هست اگر نیاز بود.
بنده شنبه 30 شهریور گرفتم دستگاهو ی اکانت 3 ماهه اولتیمیت هم گرفتم تا الان 3 تا بازی با حج های 40 گیگ و 50 گیگ گرفتم و همچنان داره دانلود میکنه و بنده هم همزمان بازی در کل عاالیعععع از پی اس فور ارزونتره اکانتاش ارزونتره و امکانات و شرایط اکانتش بیشتره و آنلاین بازی کردن هم فوق العادست مخصوصا کال آف دیوتی و به صرفه تره الان قیمت سی دس هاش زیر 300 400 نیست خب ی اکانت سه ماهه میگیری 230 ت یا اکانت سه ماهه اولتیمیت میگیری 270 ت اونوقت سه ماه بازی دانلود میکنی با اپدیت های جدید و به روز و آنلاین بازی میکنی.
dns:
185.55.226.26
185.55.225.25
نر افزار شیرینگ نت هم به پیوست میذارم سوالی بود در خدمتتون هستم.
Connectify.Hotspot.v2018.1.1.38937
آموزش به اشتراک گذاری اینترنت وایرلس لپتاپ با فیلترشکن – آخرین اخبار فیلترینگ ایران و جهان
سلام. نکنه واقعا مشکلی پیش نیاد با انلاین شدن؟ میخوام اینکارو تست کنم اما میترسممنم دل و به دریا زدم و کنسول و آنلاین کردم و در کمال تعجب بازی هام قفل نشد و یه سری بازی جدید آماده دانلود و نصب اضافه شد که جدیدترینش Pes 20 بود
فقط یه چیزی من سرعت دانلودم روی 1.5 تا 2 هست ولی رو Xbox کمتره ، حدود 500 ، کسی میدونه چرا ؟