$74 billion دلار در سال 2011 خرج بازی میشود

Boss Hunter

کاربر سایت
به گزارش آژانس technology advisors Gartner Inc forecasts در سال 2011 هزینه بازی تا $74 billion پیش بینی میشود و تا سال 2015 این مقدار به $112 billion افزایش پیدا میکند.
بی مورد نیست که کمپانی های بزرگ بازی سازی وارد این صنعت سود آور میشوند.
میتونین مقاله کامل رو در اینجا بخونین.

صنعت بازی سازی بعد از هالیود پر سودآورترین صنعت به حساب میاد تو بخش سرگرمی ها

رفیق مطمئنی ؟ :-/ یادمه یه جا یا خوندم یا شنیدم که دیگه بازی در رتبه دوم نیست و با پشت سر گذاشتن صنعت فیلم سازی به رتبه اول سوددهی رسیدش !

رفیق مطمئنی ؟ :-/ یادمه یه جا یا خوندم یا شنیدم که دیگه بازی در رتبه دوم نیست و با پشت سر گذاشتن صنعت فیلم سازی به رتبه اول سوددهی رسیدش !
بیخیال باو !:d اگه این جور بود دیگه این قدر ماها ذوق زده نمی شدیم که مثلا فلان بازیه محبوبمون قراره 4 دقیقه نمایش داشته باشه تو Late Night Jimmy Fallon ـی که یکی از بزرگترین افتخاراته دلقکش اینه که تو یه Event ـه درجه 3 مثل Emmy Award میزبان باشه... یا این Mike Newell پیره خِرفت که فقط Donnie Brasco رو تو کارنامش داره این جوری هم فروش و کیفیته پایینه کارشو {PoP} نسبت بده به اون شاهکاره تکرارنشدنی {prince of persia:sands of time} و هرچی از دهنش در بیاد نثار اوبی{یوبی:d} کنه و هیچ کی جرات نداشته بهش بگه هِی یارو !!b-) زیادی دهنتو گشاد نکن !

نه آقا از این خبرا نیست و همه به چشمه اعتیاد , هم ارزه کوکایین که خوراکه اراذله بروکلینه یا یه سرگرمیه نوجوون پسند{HALO} بهش نیگاه می کنن... تا وقتی که این جوری مظلوم باشه رتبه ی دومشم باسش زیادیه !

گوارای وجودش! 74 میلیارد که هیچی، 740 میلیارد دلار هم خرجش بشه در سال بازم کمه!
edxsj745923i69872nnk.gif

بیخیال باو !:d اگه این جور بود دیگه این قدر ماها ذوق زده نمی شدیم که مثلا فلان بازیه محبوبمون قراره 4 دقیقه نمایش داشته باشه تو Late Night Jimmy Fallon ـی که یکی از بزرگترین افتخاراته دلقکش اینه که تو یه Event ـه درجه 3 مثل Emmy Award میزبان باشه... یا این Mike Newell پیره خِرفت که فقط Donnie Brasco رو تو کارنامش داره این جوری هم فروش و کیفیته پایینه کارشو {PoP} نسبت بده به اون شاهکاره تکرارنشدنی {prince of persia:sands of time} و هرچی از دهنش در بیاد نثار اوبی{یوبی:d} کنه و هیچ کی جرات نداشته بهش بگه هِی یارو !!b-) زیادی دهنتو گشاد نکن !

نه آقا از این خبرا نیست و همه به چشمه اعتیاد , هم ارزه کوکایین که خوراکه اراذله بروکلینه یا یه سرگرمیه نوجوون پسند{HALO} بهش نیگاه می کنن... تا وقتی که این جوری مظلوم باشه رتبه ی دومشم باسش زیادیه !
البته من که فرنگ نبودم تا حالا، ولی این طور که از شنیده ها از بر و بکس اونجا یا دیده های داخل فیلم ها و سریال ها بر میاد این جو داره به شدت عوض میشه.
128fs318181.gif

نسل قدیم که توی سن کودکی خودشون گیم باز نبودند این طوری که میگی فکر می کردند، ولی الان یواش یواش خیلی از سن بالاها کسایی هستند که توی بچگی خودشون با آتاری و میکرو بزرگ شدند و درصد زیادی شون هم گیمینگ رو کم و بیش تا بزرگسالی تعقیب کردند.

فکر می کنم توی اکثر خونه هاشون هم یه غنسول هستش که تمام اعضای خونواده باهاش می گیمند!
Laie_73.gif

آخرین ویرایش:
البته من که فرنگ نبودم تا حالا، ولی این طور که از شنیده ها از بر و بکس اونجا یا دیده های داخل فیلم ها و سریال ها بر میاد این جو داره به شدت عوض میشه.
128fs318181.gif

نسل قدیم که توی سن کودکی خودشون گیم باز نبودند این طوری که میگی فکر می کردند، ولی الان یواش یواش خیلی از سن بالاها کسایی هستند که توی بچگی خودشون با آتاری و میکرو بزرگ شدند و درصد زیادی شون هم گیمینگ رو کم و بیش تا بزرگسالی تعقیب کردند.

فکر می کنم توی اکثر خونه هاشون هم یه کنسول هستش.
خو منم نظرتو قبول دارم ولی مشکل اصلی اینه که با وجود رشده نجومی و همه گیر بودن کسی بهش بها نمی ده و شدیدا مظلوم واقع شده و اون کسایی که باید تحویلش بگیرن هنوز به چشمه یه سرگرمیه بچه پسند یا نوجوون پسند بهش نیگاه می کنن حالا واقعیت یه چیزه دیگست !

مثلا چرا باید این برامون یه عُقده یا شایدم یه آرزوی دست نیافتنی باشه که کریستفر نولان حداقل اظهار نظر کنه درباره ی این صنعت یا عمو اسپیل اون استودیوی مزخرفشو که فقط آماتور جماعتو نشونه رفته تعطیل کنه نخواستیم بازی بسازی بابا برو پیه کارت !:d

بعد ماها بیایم و بحث اصلیمون بشه این که گرافیکه من از ماله تو بهتره !:-b یا اسباب بازیه من 2 میلیونیه بنته قُنسوله تو آتاریه....:boxing::weightlif:gunner:

آخرین ویرایش:
چیش خیره کنندست؟اینکه کلی از جیب مردم میره و شرکتها کلی سود میکنن! کاشکی قیمت بازیها رو معقول میکردن که هم سود معقول بکنن هم ما بتونیم اورج خور کنیم.نسل بعد فکر کنم روی 80 دلار بخوان مردم رو تیغ بزنن

تو این نسل که فاجعه کم نداشتیم ...
اگه منم بودم 100دلار خرج بازی نمیکردم وبعدش یه میلیون سود میکردم میلیونر میشدم ..
خداوکیلی بیش از 75درصد بازیهای این نسل بدرد سطل اشغال میخوره چه برسه به اینکه بخوای دو هزارتومن هم بدی کپیشونو بخری..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or